ankaradan uzun soluklu erkek arkadaş arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875084

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

ankaradan uzun soluklu erkek arkadaş arıyorum

İlan Başlığı
:
ankaradan uzun soluklu erkek arkadaş arıyorum
Eklenme Tarihi
:
07.03.2014
Okunma
:
2812
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

ankaradan açelya ben üniversite mezunu bir devlet kurumunda memurum eşimden ayrıldım dulum 32 yaşındayıom çocuğum yok bildiğim tekşey var evlilik düşünmeyeceğim eski eşimle evlendikten sonra aşk bitmişti kesinlikle hayatımı yaşamak istiyorum koskoca bomboş 10 yıl geçirdim çok zman kaybnettim 171 62 kilo kumralım fiziğime güzelliğiğme güvenioyurm o konuda aklınızda şüphe olmasın görüşeceğim kişinin ne iş yaptığı dıdısı v.s. hiç önemli değil sadece kişisel bakımına özen göstersin ve kendini genç ve yakışıklı hissettsin geirisi teferruattır bence ilgililer ulaşsın lütfenarkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 71 Yorum Görüntülenmektedir )

ali yalnız diyor ki ;

25 Ekim, 2014, 14:01

selam bende ankaradan yas 30 boy 176 kilo 85 tanışmak istersen ara 05064437596

kenan diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 08:53

slm 37 180 90 bakımlı erkeğim ankaradan 5437257617 beklerim

serkan mert diyor ki ;

12 Ekim, 2014, 20:04

merhaba açelya hanım, ben sizinle tanışmak istiyorum, mühendisim, 36 yaşındayım,ankarada yaşıyorum, temiz bakımlı ve güvenilir biriyim. tanışalım. tlf: 05072267190

ahmet şahin diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:39

Açelya mrhb bence segiler dostluklar yaşandıkça anlatılır size yapmacık seviyorum demem boş olur onun için idialimsiniz

mehmet sadık diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 17:17

mrb Açelya Ankara dışındayım kamuda çalışıyorum olgun arkadaş isterseniz arayabilirsiniz..05325412746

mehmet sadık diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 13:57

mrb Açelya Ankara dışındayım kamuda çalışıyorum olgun arkadaş isterseniz arayabilirsiniz..05325412746

hakan güçer diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 17:11

mrb bn hakan 25 yaş 1.75by kuralım sizinle tanışmayı çok isterim tl 5417238598

umut çağdaş diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 19:34

Selam kusura bakna ama .. ışte boş ama üzülme bundan sonra kendini bağlayacak hata yapma sadece kendini düşün 0545 581 63 40

power marka diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 21:17

canım istersen tanışırız kamerada gor beyenmessen konusmassın [email protected]

yasin yahşi diyor ki ;

14 Ağustos, 2014, 20:57

meraba gayet genç ve yakışıklıyım bundan şüphem yok bakımlı birisiyim ankaradayım tüm isteklerinizi karşılayabilirim sizi sıkmam aksine eğlenir bitirdiğiniz herşeyi geri kazanırsınız fazlasıyla fazla uzatmaya gerek yok geri dönerseniz anlayacaksınız kahve içmekte mahsur yok 05443851819

erdalozkan diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 15:36

Selam ben tirci 40 yas tanismak isterseni 05079208164 ulasa bilirsiniz tirin teker in in biri size calisin

Ali diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 18:37

bakimli kulturlu biriyim, ank geldikce goruselim… [email protected]

serdal mert diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 21:33

off dyorum tatlım tam aradğm modeldesn ankaralı değlm ama yakın sayılırm amasyalym sen iste uçarak gelrm esmerim 1,80 boyum 27 yaşındayım ha bu arada bende dulum seni istyrum 05424018061

Mehmet diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 11:15

açelya hanım bende memurum.telefon no:05395484257.ben de ankaradayım.arar isen buluşuruz.

ozer ozgen diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 08:23

Ben ozer kamuda calisiyorum yasim 32 1.90 boyunda kumral 88 kilo yakisikli biriyim maddi sorunum yok sizinle ciddi anlamda tanismak isterim 544 485 15 06

ihsan yıldız diyor ki ;

15 Haziran, 2014, 18:49

Adım İlhan, Ankaralıyım, 49 yaşında ve öğretmenim.Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa sizi tanımak isterim.Lütfen olumlu ya da olumsuz bir cevaptan mahrum etmeyin beni. Eğer düşünürseniz mailim [email protected] telim ise 532 415 88 27

mehmet diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 13:39

[email protected]

Bülent Polat diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 12:50

Selam. Ben Ankaradan Bülent.Yakışıklı sayılmam ama çok genç hissediyorum ve sağlıklıyım. evliyim ama özelden anlatabileceklerim var. 172 boy 72 kilodayım. Bulent74_2014 my net. com adresinden yazışabiliriz.

hakan çetın diyor ki ;

20 Mayıs, 2014, 17:45

mrb hakan ben senınle tanısmak ısterım beklıyorum 0542 672 19 76

oguz ak diyor ki ;

09 Mayıs, 2014, 11:28

ankarada avukatı oguz [email protected] yas 30

metin antakyalıoğlu diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 18:02

Sanırım biri benden bahsediyor mesaj ararsan sevinirim 0553 325 89 81

ramazan diyor ki ;

23 Nisan, 2014, 23:28

anradan ramazan yas 25 0553 250 41 67 gencım yakısıklıyım

Halil diyor ki ;

23 Nisan, 2014, 13:08

Slm Açelya hanım ben Halil Malatyalıyım çalışıyorum yaz sezonunda bosum sizin için Ankaraya gelebilirim sizde isterseniz görüşelim msn [email protected] facebook [email protected] Tel:05448440044/05345125554

berkay berkay diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 09:36

[email protected] tanışmak istermisin mail.adresim den iletişime gecebilirsin

cem diyor ki ;

04 Nisan, 2014, 11:34

Selam bn cem 190 boy bakimli yakisikli biriyim 0535 840 62 24 seni tanimak isterim yas 25

muhammed diyor ki ;

02 Nisan, 2014, 18:08

tanısşmak istiyorum bekarım.cok yalnızım.542 806 42 69

emre albu diyor ki ;

28 Mart, 2014, 00:21

Hanim efendi saygilar ben fazla bos soz soylemeyecem yasim 28 ankardanim 5302440304

hüseyin diyor ki ;

27 Mart, 2014, 13:26

arabani açelya yaş 25 hayatımızı yaşayalım boş ver evliliği sadık bir sevgili olurum sana 05071198422

Oğuz diyor ki ;

23 Mart, 2014, 10:26

vay arkadaş, ne çok yorum olmuş bana sıra gelene kadar ooooooo 🙂

murat demir diyor ki ;

22 Mart, 2014, 11:06

Merhaba ben ankaradan murat 34 yas 178 boy 78 kilo esmer ten atletik vucutluyum sizinle tanismak isterim umarim cvp verirsiniz. Tel : 0542 355 53 66 Mail: [email protected] hotmail.com

coskun diyor ki ;

20 Mart, 2014, 23:02

Beni ararmisin 5330929539

dadaş diyor ki ;

20 Mart, 2014, 19:11

slm trt de çalışıyorum 27 yaşında fit bir erkeğim yakışıklılık da kendime güveniyorum ararsan görüşürüz 🙂 0545 743 06 25

EMRE diyor ki ;

18 Mart, 2014, 08:51

Selam hanfendi ben konyadan emre yaş 25 boy 1.78 kilo 63 eğer uygun görürseniz ulaşmak için [email protected] yada 0541 532 25 19 nodan ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler

murat diyor ki ;

17 Mart, 2014, 10:54

slm ben murat aslen urfalıyım 28 yş beraber yaşamaya ne dersin.0541 720 62 25

serkan serkan diyor ki ;

17 Mart, 2014, 10:23

mrb ben ankaradan serkan yaşım 28 boyum 176 kilom 67 kendime her konuda güveniyorum karşımdaki kişiyi anlayabilecek ve mutlu etmek için elimden geleni yapacak kişilikte bir insanım beni tanıdığına pişman olmayacağından emin olabilirsin kendimi ne kadar anlatsam pek fazla bişey ifade etmez senin tanıdığın kadarımdır sonucta değiştirmez tanımadan bilemezsin onun için numaramı veriyorum istemezsen rahatsız edecek bir insan değilim görüşmek dileğiyle 533 684 6271 hoşçakal

fatih özkoçak diyor ki ;

16 Mart, 2014, 15:18

merhaba açelya ben ankarada yaşıyorum istersen tanışırız boy 170 kg 85 esmerim 05064788567

rüzgar diyor ki ;

15 Mart, 2014, 11:28

slm ben ankaradan rüzgar 180 boy 90 kilo esmer teknisyenim eger düşünclerinizde samimi iseniz sizinle tanışmak isterim numaram 0539 175 05 28

Mert diyor ki ;

14 Mart, 2014, 22:50

Selam Ankarada yalnız yaşıyorum, tanışmak isterseniz mesajınız bekliyorum.

muratkutlu diyor ki ;

14 Mart, 2014, 21:56

mrb açeya hanım ben murat ankaradan 1.74 boy 69 kilo 34 yaşında genç biriyim ekle tanışalım [email protected]

sinan diyor ki ;

14 Mart, 2014, 18:02

ankara mamakta oturuyorum 33 yaş 177 boy 65 kilo 5423955230

sinan diyor ki ;

14 Mart, 2014, 17:19

açelya tanışalımmı bende ankaradan 0545 743 01 65

ahmet diyor ki ;

13 Mart, 2014, 10:11

Merhaba Açelya Hn, Ankaradan Ahmet ben.Özel bir bankada çalışmaktayım.38 yaşındayım.1.79 boy,78 kiloyum,esmerim.Düzgün,seviyeli,dürüst bir arkadaşlık ve dostluk isterseniz,yazmanızı bekleyeceğim. Teşekkürler

murat diyor ki ;

12 Mart, 2014, 12:39

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

ocak diyor ki ;

12 Mart, 2014, 12:37

Selam.Yazdıklarınızı okudum 4 senedir bekarım.42 yaşındayım ankarada yalnız yaşıyorum ve sizi tanımak [email protected]

Özcan CaN diyor ki ;

11 Mart, 2014, 22:43

Mrb ben özcan ela qzluym 1.72 byunda 66 kq anklyım tlfnunuzu bklyorum 5364341443

Mustafa BEY diyor ki ;

11 Mart, 2014, 18:16

Merhaba ben Ankaradan Mustafa 24 yaşındayım 1.70 boylarında kumral 65 kilodayım konuşmak istersen ciddi düşüncelerine açığım teşekkürler… 05533476630

sinan diyor ki ;

11 Mart, 2014, 17:32

açelya bende ankaradan sinan bende senin gibi dulum bir oğlum var ikimiz birbirimii çok iyi anlıyabiliriz o yüzden tanışmak istersen bir çağrın yeter 0542 786 99 47

musa dunya diyor ki ;

11 Mart, 2014, 08:43

musa ben ankaradan 41 yaşındayım.normal bir arkadaşlık arıyorum

yusuf diyor ki ;

10 Mart, 2014, 23:13

slm ben yusuf ankarada ikamet ediyorm 27 yasındayım sizingibi olgun bayanla vakit gecirmeyi cok isterm eger sizde tanısmak isterseniz beklerm

eftal çöklü diyor ki ;

10 Mart, 2014, 00:02

merhabalar açelya hanım ankarada yasıyorum ve bekarım 25 yasındayım sizinle tanışmak istiyorum istediğiniz gibi çok bakımlı ve temız bır ınsanımdır temızlıgıme ınanılmaz onem verırım kesınlıkle tavız vermem umarım teklıfımı kabul edersınız cevabınızı mutlaka beklıyorum

ahmet yılmaz diyor ki ;

09 Mart, 2014, 11:13

merhaba ben Ahmet 35 yaşındayım.175 b 70 kg ve esmer biriyim. atletik vücuda sahibim. ünv mezunuyum. mühendis olarak ankarada çalışıyorum. ben de sizin gibi bir ilşki arıyorum. ilgilenirseniz malim: [email protected]

OSMAN DEMIR diyor ki ;

09 Mart, 2014, 00:04

MERHABA AÇELYA HANIM.BEN 25 yasında 187 cm 90 kg atletık yapılı,beyaz tenli,ünv. Mezunu bir beyim.sizinle her türlü macerayı yasamaya hazırım.cok aktif ve istekli bir erkeğim… [email protected] msjınjzj bekliyorum.

fatih diyor ki ;

08 Mart, 2014, 21:44

MErhaba; geceniz güzel gününüz aydın ve kadınlar gününüz kutlu olsun. Ben Kızılaya çok yakın bir kamu kurumunda çalışıyorum. Sizin gibi düşünen biriyim ve gerçekten sizi tanımak ve birlikte kahve tadında muhabbet ve paylaşımda bulunmak isterim. sevgiyle esen kalın.

Guest diyor ki ;

08 Mart, 2014, 20:42

Merhaba mail adresimi ulastiriyorum, goruselim.

Sinan Öztürk diyor ki ;

08 Mart, 2014, 18:42

merhaba, bende ankaraliyim bekarim, yasim 42, ..boyum 180 kilom 84. benimde su anda aradigim sizin aradiginiz sekilde bir iliski…bende uzun süredir yalnizim. eger gercekten ilginiz varsa telefonunuzun oldugu bir mail atarsaniz sevinirim Yukarida emailimi atmayi unutmusum: [email protected]

mesut diyor ki ;

08 Mart, 2014, 17:22

Slm ben mesut 1.85 boy 80kg kendine ve guzelligine guvenmen beni etkiledi bende sen kadar kendime guveniyorum yakisikli olmama eger cesaretin varsa goruselim05343382092

mesut diyor ki ;

08 Mart, 2014, 17:21

Selam ben mesut kendine ve guzelligine guvenmen beni etkiledi bende yakisikli olmama o kadar guveniyorum boy1.85 kg80 cesaretin varmi 05343382092

mesut diyor ki ;

08 Mart, 2014, 17:18

Slm ben mesut 1.85 boy 80kg kendine ve guzelligine guvenmen beni etkiledi bende sen kadar kendime guveniyorum yakisikli olmama eger cesaretin varsa goruselim

ENGİN diyor ki ;

08 Mart, 2014, 15:05

MERHABA HANIMEFENDİ, ÖNCELİKLE KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM. PROFİLİNİ TESADÜFEN GÖRDÜM. . ADIM ENGİN İSTANBULDA YAŞAYAN OLGUN BELLİ BİR KARIYERİ OLAN İŞ GÜÇ SAHİBİ VE YALNIZ OLAN BİR BEYİM. İNAN HEM ÇOK GÜZELSİN HEMDE ÇOK ETK,İLEYİCİSİN. ŞU KÖR OLASI YALNIZLIĞIMDA CİDDİ ANLAMDA SİZİNLE TANIŞMAK VE ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM. LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİN.? ENGİN. SKYPE: romantik_bey2

salah diyor ki ;

08 Mart, 2014, 14:29

merhabalar nasrnsiz seninle tasnhmak istarim istarsniz resim gundarim ve ya skypede gurshma yapariz

Aydın Keskin diyor ki ;

08 Mart, 2014, 13:53

slm açelya bu kadar kişi yazmış acaba sansım varmı hayat dolu aşk dolu mutluluk dolu zaman gecirmek için cevabınızı bekliyorum

Tolga TUNÇ diyor ki ;

08 Mart, 2014, 12:53

Merhaba. Adım Tolga. 30 yaşındayım. Özel bir şirkette proje yöneticisi olarak çalışıyorum. Sizde izin verir ve kabul ederseniz sizi tanımak istiyorum.

Özgür diyor ki ;

08 Mart, 2014, 11:09

Selam merhaba ben Özgür seninle tanışmak vede seninle arkadaş olmak isdiyorum sana kısaca kendimi tarif edeyim 35 yaş 180 boy 75 kilo kumral kahverenkli gözlü esmer yapılı beyim İstanbul Kadiköyde oturuyorum meslegim oto galeri ve emlak inşaat işleriyle oraşıyorum kendi işim işimin geregi sürekli bütün şehir dışına çıkıyorum vede ayda 4 kere her cumartesi Ankaraya geliyorum beni eklemeni veya aramanı rica ediyorum skype adresim karamurat1212 veya cep no 0532 166 12 12

Salih diyor ki ;

08 Mart, 2014, 10:08

Kamuda memurum yas 31tanısmak isterim sizinle

Fatih diyor ki ;

08 Mart, 2014, 06:11

Merhaba. Ben de Ankarada yaşıyorum. Üniv. mezunu biriyim, daha önce evlenmedim ve şimdilik de düşünmüyorum. Mesaj atarsan tanışabiliriz. [email protected]

Sinan Öztürk diyor ki ;

08 Mart, 2014, 05:27

merhaba, bende ankaraliyim bekarim, yasim 42, fizigim boyum iyi derler…….boyum 180 kilom 84. benimde su anda aradigim sizin aradiginiz sekilde bir iliski…bende uzun süreditr yalnizim. eger gercekten ilginiz varsa telefonunuzun oldugu bir mail atarsaniz sevinirim

Rodri pala diyor ki ;

07 Mart, 2014, 23:47

Adamgibi adam yalansiz 0532 774 69 93

Rodri pala diyor ki ;

07 Mart, 2014, 23:44

Adamgibi adam yalansiz 0532 774 69 93

ali ya diyor ki ;

07 Mart, 2014, 22:24

MRB mrb nasılısnz ben ali izmirden 31 yasındayım yanlız yasıyıyırum eger kabul edersenız sızınle ılerıye donuk guzel ve kalıcı bır arkadaslık kurmka ısterım tabıkı kabul edersenız ben 170 boy cakır gozlu sacları beyazlamıs kendı halınde bırıyım bana ulasmak ıstersenız sıze telımı ve msn adresımı bırakıyorum ali_kozak1981ehot ulasabılrsıınız ısersenız 536;_035_06_25

hakan aras diyor ki ;

07 Mart, 2014, 22:16

merhabalar ben de kamu da çalışıyorum tanışmak isterim 5435733476

Kadir ipek diyor ki ;

07 Mart, 2014, 18:01

Selam ben kadir seninle tanışmak istiyorum

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –