bay arakadaş arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6467

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

2186410

Toplam Yorum

:

11002

Kategoriler

bay arakadaş arıyorum

İlan Başlığı
:
bay arakadaş arıyorum
Eklenme Tarihi
:
15.01.2015
Okunma
:
411
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

mrb ismin nil 167 bounda 55 kilodayım yaşım 21 30 yaş üstü istanbul ve çevresinden bay arkadaş arıyorum

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 21 Yorum Görüntülenmektedir )

tolga diyor ki ;

25 Şubat, 2015, 01:52

selam olgun 41 yasındayım ızmırlıyım 05417726460

Murat Murat diyor ki ;

19 Şubat, 2015, 15:22

Sizinle tanışmak isterim

oktay sezgin diyor ki ;

18 Şubat, 2015, 09:02

Merhaba, 43 yaşında bir doktorum. Mesajımız ilgimi çektiği için yazıyorum. Sizi tanımak ve görüşmek isterim. Selamlar.

gokhan diyor ki ;

05 Şubat, 2015, 14:17

05342212441

metin kaba diyor ki ;

04 Şubat, 2015, 23:13

Selam nil nasilsin Ben metin istanbul fatihten 179 boyunda 84 kilo saglikci 41 yasinda olgun beyim Ve musadeniz olursa sizinle tanismak istiyorum rica etsem cvp yazarmisuniz lutfen mail adresim [email protected] Gorusmek dilegiyle simdilik hoscakalin

Kaan diyor ki ;

30 Ocak, 2015, 09:27

ISTANBUL dan reel bayan arkadaş arıyorum yaşım32 boy 177 75 avcilar tel 05382059584

alp diyor ki ;

28 Ocak, 2015, 10:17

Merhaba alpben 34. yaşında istanbuldayım.Yalnızlınızı paylaşmak isterseniz detaylı konuşabiliriz.

mustafa mustafa diyor ki ;

26 Ocak, 2015, 20:51

merhaba.kendine şans vermeye ne dersin… [email protected] 30 yaş

Oktay diyor ki ;

23 Ocak, 2015, 18:44

Ben oktay gezmeyi eylenme yi seven birini arıyorum madi konumum iyi parasal konuda sıkıntım yok 33 yaşında yım 05433463330 bekliyorum

mustafa diyor ki ;

20 Ocak, 2015, 09:25

slm ben mustafa 35 yaşındayım istanbulda oturuyorum, maddi durumum iyi kendini yetiştirmiş hoş sohbet biriyim seni tanımayı çok isterim mailim [email protected] [email protected]

mustafa diyor ki ;

20 Ocak, 2015, 09:24

slm ben mustafa 35 yaşındayım istanbulda oturuyorum, maddi durumum iyi kendini yetiştirmiş hoş sohbet biriyim seni tanımayı çok isterim mailim [email protected] [email protected]

mehmet diyor ki ;

18 Ocak, 2015, 10:43

Merhaba nil.tansalim senle.ben mehmet.bekar.yas37.boy1.76.kilo74.buday tenli.kumral.kahve gozlu.saglik turizm yapiyorum.istanbul.hayat dolu.duygusal.ince zarif biriyim.ara tanisalim senle.0545.456.93.54.

kenan diyor ki ;

17 Ocak, 2015, 20:07

slm. email: [email protected] buradan telimi veremiyorum ama emailden bilgilendirirsen sevinirim bende kendimi tanıtırım. 38 yaş çekici maddi sorunu olmayan neşeli biriyim gerisini email veya telden paylaşabilirim. tanışmak dilegiyle

halil diyor ki ;

17 Ocak, 2015, 11:08

Slm halil ben.ist 37 yas tanismak istersen 05331351986

oguz diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 23:20

Slm nil ben oğuz istanbul avrupa yakası Başakşehir de oturuyorum. Yaşım 34 seninle tanışmayı çok isterim. Eklermisin beni [email protected] skype olarak ister mail olarakta haberleşebiliriz cvbını bekliyorum.

mert diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 17:53

Mrhb nil hanim ben mert istanbul buyukcekmece den yasim.32 evliyim amacim bayan arkadas ariyorum ilgilenirseniz cagri veya mesaj bekliyorum 05352760744

Kenan Yıldırım diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 16:57

Selam Nil Hanım yaşım 38 İstanbul Avrupa Yakasında şirket sahibiyim ilgilenirseniz beklerim

yasar diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 14:43

slm yasar ben ıstanbul beylıkduzunden yas 45 gızlılık ıcınde gorusmek ıstersen 05334270925

ekrem diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 12:11

SLM BANA ULASIR MISIN TLF 05322966795

Emre diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 11:33

Mrb. Emre ben İstanbuldan. 37 yasinda 1.80 boyunda kumral bir erkegim. Sizinle tanismak isterim. Telefonum 0535 813 16 29

hasan diyor ki ;

16 Ocak, 2015, 09:56

İlgilenriseniz mail bekliyorum

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –