istanbuldan aynur arkadaş arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5843

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1726710

Toplam Yorum

:

10244

Kategoriler

istanbuldan aynur arkadaş arıyorum

İlan Başlığı
:
istanbuldan aynur arkadaş arıyorum
Eklenme Tarihi
:
19.02.2014
Okunma
:
36470
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

merhaba aynur ben  23 yaşındayım çevrem tarafından çok güzel dikkat çekici ve güzel olduğumu söylerler genelde spor kıyafetler yanı rahat kıyafetler giyerim istanbulluyum yalnızım erkek arkadaş arıyorum bayan arkadaş arayan erkekler lütfen benimle iletişime geçsin ayrıca iletişime geçecek kişiler lütfen sadece belaltı düşünenler olmasın biliyorum o vazgeçilmez bir zevk ama sadecede onun için bişeyler yaşanmazki sevgi olmadan onun hiçbir anlamı yok bence iletişime geçecek olan kişilerde ricam lütfen seviyeli bir arkadaşlık istiyorsanız iletişime geçin iyi günler diliyorum 

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 313 Yorum Görüntülenmektedir )

mustafa sitemkar diyor ki ;

06 Ocak, 2015, 17:12

Slm ben Agri dan mustafa yas 40 yalnz yasiyorum. Bir omur sevip basima tac edeceyim. Sevgi mutluluk sadakat arayan yalnz mutsuz um diyen 30 ile 45 yas arasi dul bekar engeli farketmez evlilik arkdslk dusunen bayanlar arayin tanisalm. Face den mustafa sitemkar. 05317833894

ali can diyor ki ;

02 Ocak, 2015, 14:55

aramanızı tavsiye ederim 😉 05346564459 bayan arakadaşlar arıyorum 🙂

erdem diyor ki ;

24 Aralık, 2014, 22:21

bayanlar.arayın.görüşelim.istnbul.05317111808

ayaz diyor ki ;

21 Aralık, 2014, 21:13

yaş aralagı vermiorum bekar bayanlar yaklaşsın evlilerle işim olmas aramasın sakın arkadaş olabiliriz birbirimizi tanıyabilirizz yalnıssan ara msj at farketmezz 05314394713

gökhan kapıkaya diyor ki ;

18 Aralık, 2014, 21:23

Adım gökhan yasm 19 istanbul cevresi olgun bayanlarn aramasını bekliyorm 05369483315

alper diyor ki ;

17 Aralık, 2014, 12:41

istanbuldan alper ben yaşım 29 istanbuldan bayan arkadaş arıyorum detaylar telde konuşulur şimdiden iyi günler. 0544 526 92 29

gizliler diyor ki ;

09 Aralık, 2014, 05:04

Merhaba ben ankara 50 yaş erkegim bayan arıyom gizli bayanlara ve cıvtlere ücüncü olurum ama temiz dürüs gizliler 15 yaş ve 60 arası bayanlara ben ben burdayım 05312568520 mesaj atın ve aran ben ararım ücretde veririm

şenol diyor ki ;

06 Aralık, 2014, 21:06

istanbul veya civarı gizlilik prensipleri içerisinde görüşmek isteyen bayanlar önce tanıtıcı mesaj atsın yeter ben ararım 05365267005 lütfen buluşma engeli olmayan bayanlar

tamer ist diyor ki ;

05 Aralık, 2014, 19:52

slmistbağcılrdanyaş 25 tanışmak isteyentatlıve hoş bayanları bekliyorum 0507 872 05 07

eralçelil diyor ki ;

01 Aralık, 2014, 23:04

merababayanlar.istbul.anadluykası.tümbayanlar.arayın.05317111808

mert05352760744 diyor ki ;

24 Kasım, 2014, 13:29

Mrhb bayanlar ben mert ist buyukcekmece den yasim.32 evliyim ve mutsuzum amacim olgun evli dul bekar mutsuz ciddi durust guvenilir gizliliye onem veren ne istediyini bilen bayanla tanisip arkadas olmak istiyorum ilgilenen bayanlardan cagri mesaj veya meil bekliyorum tel.05352760744 meil [email protected]

RIZA diyor ki ;

13 Kasım, 2014, 12:31

SLM BEN IST AVP YAKASINDAN RIZA OTURUP KALKMASINI BILEN OLGUN AGIR BASLI BIR HANIM EFENDI ILE TANISMAK ISTIYORUM SAYGI SEVGI SADAKATLI BIRINI ARIYORUM ILERIYE DONUK SAYGILAR TEL 0535 933 17 45

muhiddin diyor ki ;

12 Kasım, 2014, 20:59

slm ben burdayım sen nerdesin ara birlikte coşalım özele açık 0532 412 30 74

timuçin erol diyor ki ;

09 Kasım, 2014, 00:43

slm ben ıstanbulkagıthaneden Timuçin yas 35 tanışmak ısteyen bayanlar arayın tanısalım.05398754919

yasin can diyor ki ;

08 Kasım, 2014, 22:16

Selam bayanlar ismim yasin 25 yasindayim bekarim siz degerli ciddi durust bir bayanla tanismak istiyorum 05535821458

Can Can diyor ki ;

05 Kasım, 2014, 03:16

Avcılardayım ismim Can varsa kafadengi bi bayan arasın 0541 435 14 85

MUSTAFA DORUL diyor ki ;

03 Kasım, 2014, 20:10

ben ıst mustafa 42 yasındayım aslen trabzonluyum ozel guvenlık sefıyım ıkıyıl once ayrıldım yanlız yasıyorum yasıma uygun ıcınde allah korkusu olan hanımlar evlılıgı dusunuyosanız goruselım 05364330589

mustafa yılmaz diyor ki ;

02 Kasım, 2014, 17:58

ben ıst mustafa 42 yasındayım ıkıyıl once bosandım aslen trabzonluyum ozel guvenlık gorevlısıyım yasıma uygun ıcınde allah korkusu olan mutluluga hasret kalan cıddı dusunen yurdumun guzel hanımını beklıyorum lutfen evlılıgı dusunen ler arasn cok zengın deyılım fakırde deyılım mutevazı bır yasantım var kurulu bır duzenım var ama cok yanlızım allahtan temennım mutlu huzurlu bır yuva kurmak mumkunse hanımlar belkı nasıbımsn05364330589

hakan diyor ki ;

01 Kasım, 2014, 18:04

0542 672 19 76 sadece bayanlar slm

BORA diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 15:59

SLM BEN METE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM. YAŞ.30 BOY.180 KUMRAL YAKIŞIKLI BAKIMLI KÜLTÜRLÜ DÜRÜST BEKAR BİRİYİM. KENDİME AİT EVİMDE YALNIZ YAŞIYORUM SEVMEK SEVİLMEK AŞIK OLMAK UZUN SÜRELİ CİDDİ VE GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞAMAK İSTİYORUM.GEZMEYİ EĞLENMEYİ SEVEN BİRİYİM BENİM YALNIZLIĞIMI PAYLAŞACAK BANA EŞLİK EDECEK CİDDİ SEVECEN BAKIMLI DÜRÜST BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM İSTANBUL CİVARINDAN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM..05314387609

mehmet diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 12:55

mehmet istanbul 0553 596 96 55

mehmet diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 12:54

mehmet istanbul 30 yaşındayım

Metin rutbil diyor ki ;

23 Ekim, 2014, 11:43

Amacim evlilik mrb bayanlar adim metin yasim 28 izmirde oturuym boyum 1 76 kilom 70 ciddi düşünen bi bayanla tanismk istiyorum cok ciddiyim denizde calisiyorum aylık qelirim 1600tl benim qibi düşünen bayanlari bekliyorum lütfen ciddi düşünen bayanlar msj atsin bide 19 26 yas olursa sevinirim numaram 05534186861

METE diyor ki ;

22 Ekim, 2014, 16:20

SLM BEN METE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM. YAŞ.30 BOY.180 KUMRAL YAKIŞIKLI BAKIMLI KÜLTÜRLÜ DÜRÜST BEKAR BİRİYİM. KENDİME AİT EVİMDE YALNIZ YAŞIYORUM SEVMEK SEVİLMEK AŞIK OLMAK UZUN SÜRELİ CİDDİ VE GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞAMAK İSTİYORUM.GEZMEYİ EĞLENMEYİ SEVEN BİRİYİM BENİM YALNIZLIĞIMI PAYLAŞACAK BANA EŞLİK EDECEK CİDDİ SEVECEN BAKIMLI DÜRÜST BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM İSTANBUL CİVARINDAN BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM..05314387609

adem ak diyor ki ;

22 Ekim, 2014, 14:54

istediği zaman yanında olabileceğim bakımlı bayan arkadaş arıyorum 40 yaş 170 boy 75 kilo mavi gözlü biriyim istanbul da yaşıyorum

mustafa yılmaz diyor ki ;

18 Ekim, 2014, 14:57

ben ıst mustafa 42 yasında ıaslen trabzonluyumkıyıl once ayrıldım yanlız yasıyorum ozel guvenlık gorevlısıyım yasıma uygun ıcınde allah korkusu olan hanımların cagrıları05364330589 nı beklıyorum belkı nasıbım sensn

yiğit diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 22:57

Aynur bende snin duşuncedeyim aramanI bekliyorum 05534752263

yiğit diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 22:55

Mrb bayanlar yanlIzIm arkadaş arIyorum ne istediğini bilen bayanlar kesinlikle pişman olmayacaksInIz istanbul tuzlada oturuyorum bekar ve 18 35 yaş arasI bayanlarIn aramasInI bekliyorum 05534752263

Tamer 25 diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 21:53

Slm ben ist yaş 25 benimle tanışmak isteyen tatlı ve hoş bayanları bekliyorum 0507 872 05 87

erkan tünlr diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 16:44

mrb bayanlar 27 yaşındayım 185 boyunda 80 kilo kumral ist da yaşıyorum benimle tanışmak isteyen bayan arıyorum ciddi düşünenler arasın 05386799730

bilal diyor ki ;

16 Ekim, 2014, 06:33

selam ben istanbuldan istersen görüşelim kriterlerine uygunum yaş 25 oldukça bakımlı biriyim memnun kalırsın 0539 345 48 36

mustafa dorul diyor ki ;

15 Ekim, 2014, 19:06

slm ben ıst mustafa 42 yasında ıkıyıl oldu ayrılalı ozel guvenlık ısınde calısıyorum aslen trabzonluyum yasıma uygun herılden evlılık amaclı bayanlarla gorusmek ısterım lutfen cıddı olanlar arasn 05364330589

önder diyor ki ;

15 Ekim, 2014, 18:08

İskide bölge müdürü olarak çalışıyorum aslen balikesir liyim bahçelievler de oturuyum ben sevdiğime helalim gözüyle bakarım ve sadece sevgili değil eş arıyorum 05396671002

ilhan gölbaşı diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 22:19

selamlar ben ist ilhan sevmeyi özleyen sevgiyi arayan bayanlar arayın 05315773561 bekliyorun

yaşar turgut diyor ki ;

13 Ekim, 2014, 12:59

slm sizi tanımak isterim uygunsanız arayın lutfen 05428430447

levent diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 19:41

adım levent 33yaşındayım istanbuldan bayanlarla tanışmak istiyorum tel 0534 207 12 88

okan diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 19:14

selam ben okan, almanyadan. bu mailimi okurmusnuz bilmiyorum. cevap alabilirsem cok sevinirim. arasira trye ugruyorum. geldigimde hos vakit gecirebiliriz. saygilarimla okan

cemm diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 23:23

Bayanlar arayin yada sms tanisalim 0543 914 89 36

mehmet diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 21:04

merhabalar ıstanbulda tek yasıyorum bahcelıevlerde. cıddı bır ılıskıye ıhtıyacım war kendıne guvenen bayan arkadasların whatsaptan ulasmasını rıca ederım 05335186372

abdullah diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 18:47

meraba bayan arkadaş arıyorum samimi ve içten kendine güvenen iyi günler 0534 022 06 34

şenol diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 15:54

selam ben şenol 24 yaşındayım bekarım 0537 281 89 67

ümraniye 0538 894 95 21 diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 15:07

ist umranyeden beyim guzel bir dostluk arkdaslık dusnen bayan arkdas aryorum 0538 894 95 21

kerem tan diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 12:03

ismim kerem 18 yaşındayım kumralım boyum 176 kilom 75 karizmatik ve yakışıklıyım olgun biriyim istanbulda oturuyorum bayan arıyorum arkadaşlık sohbet etmek için numaram 05358177631 istanbul içi 18-20 yaş bayanlar arasın bekliyorum

Soner ist kartal diyor ki ;

05 Ekim, 2014, 15:53

Slmlar bayanlar arayın tanışalım 05399116425

selcuk demir diyor ki ;

04 Ekim, 2014, 22:58

Mrb hanfendi beni caldirsaniz sewinirim 05535980545

murat serkan diyor ki ;

04 Ekim, 2014, 13:54

merhabalar adım murat şişlide yasıyorum kendım motosıklet tutkunuyum bana eslık edıcek bayanların aramalarını beklıyorum verdıgınız adrese istanbulun neresı olursa olsun 10 dk yannızdayım:) keninize ıyı bakın hosçakalın 05395414701

mustafa dorul diyor ki ;

04 Ekim, 2014, 12:31

slm ben mustafa 42 yasında esınden ayrılmıs yanlız yasayan bırıyım ıcınde allah korkusu olan yasıma uygun evlılık amaclı dusunen bayanların cagrılarını beklıyorum huzurlu mutlu yuva kurmak amaclı lutfen 05364330589 ıl farketmez

akın diyor ki ;

04 Ekim, 2014, 11:48

slm istanbul arkadas arıyorum 053479082999

orhan altay diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 01:02

Ben istanbul anadolu yakasindan orhan 34 yasindayim.ciddi durust gizlilik isteyen bayanlar arayabilirler yas vede madeni durumu onemli deyil 05462615487

yakup ecer diyor ki ;

30 Eylül, 2014, 18:14

adim yakup boy 180 kg 75 kumralim erzurum ve igdir cevresi arasn no 0538 055 3259

emre murat diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 18:18

Istanbulda bi nevi yalniz yasiyorum seviyeli birisi ile tanismak istiyorum 5387420931 uzakmisin hicde bile bi tel kadar yakinim sana

HüSeYin diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 13:20

İstanbul Civarında Dürüst Samimi Ne istediğini bilen İçten Bayanları Bekliyorum. 534 498 25 25

memet diyor ki ;

28 Eylül, 2014, 23:17

Bu alemte ben bile tek kaltim kentini. Bilen bir bayan arkatas bulamatim var sa arasin5414218933 memet

abdullah diyor ki ;

28 Eylül, 2014, 20:50

meraba bayan arkadaş arıyorum iyi günler 0534 022 06 34

baran çağdaş diyor ki ;

28 Eylül, 2014, 12:54

selam tanışmak arkadaş olmak istiyorum sporu çok seviyorum her zaman yanlız spor yapıyorum hoş vakit geçire biliriz 0545 581 63 40

mustafa dorul diyor ki ;

27 Eylül, 2014, 17:50

ben mustafa 42 yasında ıkı yıl oldu bosanalı yanlız yasayan bırıyım ıst ıkamet edıyorum aslen trabzonluyum boy 1 65 kılo 60 ela gozluyum ozel guvenlık gorevlısıyım yasıma uygun hanımefendılerın evlılık amaclı cıddı dusunenlerın aramasını yada mesaj atmasını beklıyorum sımdıden tesekkurler 05364330589

murat kara diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 18:23

Merhaba bayanlar istanbulda kallyorum bayan arkadas arlyorum 05373236038 çağrı

murat kara diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 18:20

Merhaba bayanlar istanbulda kallyorum bayan arkadas arlyorum 05373236038

ersin can diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 06:27

Selam ben ersin istanbuldan hos vakit gecirmek isteyen guzel bayanlar 0535 8604512

orhan diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 17:50

selam istanbuldan orhan 35 yaşındayım 1 78 boyunda bayan arkadaş arıyorum 541 829 20 08 yalnız yaşıyorum aradabir görüşen bayan arıyorum

Ugur özcan diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 16:16

Slm bn ugur muglalıym cddi dürust bir bayanla tanşmak istyrm bekar veya dul bayanlar numaram 05343167270 05392152360 sayglarmla

Ugur özcan diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 16:10

Slm bn ugur muglalıym cddi dürust bir bayanla tanşmak istyrm bekar veya dul bayanlar numaram 05343167270 05392152360 sayglarmla

aylin diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 14:46

Cani sikilan arasin ama kendine güvenen ben güveniyorum 🙂 0537 438 5112

Mustafa Gelgül diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 17:42

Selam ben Mustafa pendik 33 yaş kendi işyerine var konuşmak isterseniz 0532 484 65 62

selim diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 15:43

sizinle tanışmak istiyorum eger ararsanız memnunite duyarım istanbuldan 05534830341

ali kaptan diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 00:58

Slm ben ali beni türkiyenin heryerinden bayanlar arayabilir 0507 127 23 60

arif sağlam diyor ki ;

19 Eylül, 2014, 16:34

slm istanbuldan arif ben seviyeli ve dürüst bayanların telefonlarını bekliyorum..

hakan hakan diyor ki ;

19 Eylül, 2014, 07:38

slm ismim hakan ist avrp yakasi 40yas bnk calisiyorum 1.87 boy 95 kilo yanlizim mutsuzum sevgiye acim diyorsaniz bekliyorum 35-50 yas arasi uzun boylu biraz kilolu vucudu olgun bayanlar 507 829 45 10

cem yoruk diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 19:48

slm istanbul avrupa yakası olgun ve ne istedını bılen bayanlar arasın 05340643751

serkan demir diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 12:41

Herkese meblağ ist bostancıya serkan ben 173 60 26 bayan arkadas arıyorum evliyim 05449130110

Kadir kara diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 14:37

Ben istanbuldan Kadir 28 yaşında 1.70 boyunda iyi bir üçretle çalışan biriyim artık zamanı geldi düşüncesiyle beni mutlu edecek hatalarımı örtecek açısıyla tatlısıyla benimle bir ömür paylaşacak bir insanla tanışıp evlenmek istiyorum istanbul içinden niyeti çiddi olan bir bayanla tanışmak istiyorum lütfen evli ve yurt dışında veya istanbul dışı olanlar aramasın 05387718860

yigit diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 10:02

bn yigit boy180 kilo78 yaş21 olgun bayanlar arasın no05434777385

muro 25 diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 23:06

slm ben 25 yasında 1 80 boyunda 80 kg esmer yakısıklı sayılan biriym 25 45yad arası her bayanı beklyrm 5392303711

muro 25 diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 23:04

slm ben 25 yasında 1 80 boyunda 80 kg esmer yakısıklı sayılan biriym 25 45yad arası her bayanı beklyrm 5392303711

osman işçi diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 21:54

merhaba ciddi düsünen bayan arkadaşları bekliyoyorum beni bunumaradan araya bilirsiniz 05349888621

meltem keleş diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 18:57

Seviyeli dürüst olanlar arasın

bulut kaya diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 16:59

Hanimlar

bulut kaya diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 16:57

Yurtdisından olgun saygın beyim olgun Evli hanimlar cif car ve mesacla tan 00966501080892

selo can diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 14:42

Selam bayanlar arayın kendi evimizde buluşalım 05396407270

hakan can diyor ki ;

15 Eylül, 2014, 19:52

Selam adim hakan ben 45 yas 1.75 boy ela goz siportif giniyorum emekliyim sefakoyde kaliyorum yaniz yasiyorum bekarim kismet olmadi olgun bir bayanla tanismak isterim 0530 309 11 56 veya 0545 480 1966 bayanlardan cari bekliuorum

alper yaşar diyor ki ;

15 Eylül, 2014, 14:38

selam ben alper 1.82 boy 70kloyum istanbul bagcılarda oturuyorum 26 yasındayım ciddi arkadaşlık arıyorum numaram 05467211368 mesaj yada cagrı atmanız yeterlidir.

gökhan diyor ki ;

14 Eylül, 2014, 16:23

Slm ciddi dusunen bayanlar arayin 545 905 17 39

barıs bilgi diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 21:48

macera arayan bayanlar 5418467246

hasan gulerli diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 10:32

Merhaba hanımlar ben istanbul ana dolu yakasından hasan 30 yaşında,176 boyunda,69 kiloyum ince yapılı budağ tenli biriyim. istanbul ve cevresinde yaşayan mutsuz veya dul yanlız bayanlarla tanışmak,gizlilik güven içinde görüşmek istiyen bayan arkadaşlar numaram 05384218478 yazıyla sıfırbeşyüz otuzsekiz dörtyüzyirmibir seksendört yetmişsekiz e-mail ( [email protected] )tanışmak isteyen bayanlar telefon veya e-mail den ulaşabilirsiniz görüşmek dileğiyle hoşçakalın 😉

berivan güzel diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 08:19

istanbul sultanbeyli benim evimte benle yaşiyacak veya kocam olacak veya beni doyuracak kişiler arıyorum 0531 706 52 61

ibrahim şentürk diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 04:37

İstanbulda yaşıyorum yurt dışı ve yurt içi ticaretle uğraşıorum gezmeyieğlenmeyi seven bayanlarla tanışmak ıstiyorum,kendime ait şirketim aracım birde çok dırdır yapan eşim var aynı zamanda alman vatandaşlığımda var ama türküm Benim bu stresli ortamımı dağıtacak yiyip içip gezecek aynı zamanda araçta kullanacak(bilmiyorsa öğretirim) arkadaş arıyorum 0532/1526790

Demir demir diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 23:09

Slm bayanlar kendıne guvenen arasın20yasındayım yas onemli deil bnim için 05423407948 istanbuldayım

murat diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 23:08

merhaba sana katılıyorum Aynur hissetmeden aslaaa diyorum ve mailini bekliyorum sevgilerimle. [email protected]

sedat savas diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:55

Ben sedat. Kalici guzel sevgi dimi bir hayat istiyorum ve Istanbul civarindan sevgili ariyorum 0541 4172900

onnors diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:32

Istanbul bayanlar arayabilirim yasim 21 0531 210 15 17

hakan diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:19

slm aramak isteyenler bayanlar ben herzaman hazırım 0541 344 21 47

Cemil saglam diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 15:44

Slm ben istanbuldan cemil. Yasim 33 benim gibi yalniz bayan arkadas ariyorum. Tanismak isterseniz 05375706171 lutfen arayin

zekai diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 11:47

Bende istanbulda yasiyorum ve tek yasiyorum eger tanisma istersen 0546 854 04 52 kafalarimiz uyusursa evlilikkde olabilir neden olmasin. Cvp bekliyorum

uğur diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 21:50

Mhb ben İst anadolu yakasinda ikamet ediyorum yasim 23 ve kendimi çok yalniz hissediyorum. yas farketmez dürüst bayan arkadaş ariyorum .. 05419407912

hasan gizemli diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 18:57

kasım ayında kıbrıstan istanbula gezmeye geliyorum takılmak istermisin tel nu: 0533 824 4107

Hakan kaya diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 05:23

Merhaba ben Hakan dul bayan arkadas arıyorum

mert özsu diyor ki ;

09 Eylül, 2014, 07:52

selam ben mert türkiye istanbuldan devlet işinden çalışan bekar biriyim tanışmak isteyen tel bırakıyorum saygılar 44 yaşındayım istanbuldan yaşıyorum

Gökhan Yıldırım diyor ki ;

08 Eylül, 2014, 07:43

Merhabalar adım Gökhan İst/Anadolu yakasında oturmaktayım 05322482557

Serkan s diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 21:02

Merhabalar, cok nazik, kibar, yakisikli ve guclu bir bayim, hos vakit gecirebilecegimiz bir bayan ariyorum.

musa arslan diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 19:06

0 507 045 11 10 slm bayanlar ciddi dürüst yalansız ve cıkarsız bir bayanla tanışmak istiyorumuzun süreli bir ilişki arıyorum ilgilenen bayanlardan mesaj bekliyorum

murat özdemir diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 23:59

Mrb ben murat 1981 dogumlugum telefon arkadası olucak bayanlar arasın 05317340936 24 saat acık

efeseve diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 18:29

slm isanbuldan bayan arkadaş arıyorum numaram 05355456216

zafer kara diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 07:43

Slm ist 36 yas zafer ben.samimiyete guvenen olgun bayansan numaram 05331351986

mehmet sahin diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 18:29

Merhabalar ben istanbul dan mehmet 29 yasinda bekar durust efendi bir insanim benimle ileriye donuk ciddi anlamda tanisip evlenecek bayan ariyorum TEL:05374838358 SAYGILAR.

cengiz fırtına diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 15:31

slm istanbuldan cengiz yaş 30 gizlilige önem veren dertleşmek için tlf arkadaşı arıyorum 0545 597 14 86

kerem diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 12:16

Istanbul uskudardan kerem 34 yaşındayım yalnızım yakışıklı yim 0 532 703 82 39

gülami ünal diyor ki ;

31 Ağustos, 2014, 15:46

Slm kartaldym sznle tansmak ıstrım,numaram 05344543248 allah emanet kıb

ferhat diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 16:57

SLM YURDUMUN OLGUN BAKIMLI GÜZEL BAYANLARI İSTANBUL DAN FERHAT YAŞ 34 BOY 1.70 BENİM SEVGİMİ ALABİLCEK BENİM SEVGİMLE MUTLU OLUCAK HOŞ VE TATLI DUYGUSAL SEVECEN ROMANTİK NEŞELİ BAYANLARI BENDE HOŞ VE TATLI SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ CEKİCİ BAKIMLI MİNYON TİPLİ YAKIŞIKLI SEVİMLİ ERKEGİM İST FATİH DE OTURMAK DAYIN KENDİ EVİM DE YALNIZ YAŞIYORUM SAYGI SEVGİ CERŞEVESİN DE CİDDİ BAYANLAR SEVMEK EN GÜZEL DUYGU SEVGİLERLE 0532 600 12 47

ömer kaplan diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 06:29

Merhaba ben istanbuldan ömer beraber olmak isteyen bayanlar lütfen arayin yada mesaj atn 05393900850

naamik kemal aslan diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 14:19

merhabalar ben 50 yasinda maddi sorunu olmayan bey im evliyim ama sorunlu bir evlilik kisaca ben bir melek ariyorum bana hak etmedigim musbet yada menfii hic bir seyi vermeyecek vede hak etmedigi hic bir seyi istemeyecek kisaca bir melek bir insan evladi ariyorum bas taci yapabilecegim bir bayan yas tip sekil onemli diyil onemli olan insan evladi olmasidir 05393111095

yaşar kaya diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 08:19

slmlar gaziantepden ben yaşar antep ve cevresınde bayn arkdaş armaktayım mej atın benlyorum 0536 795 50 99 citi olanlar arsın yaş farktmez

poyraz emrah diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 00:04

mrb ben istanbuldan emrah yaş 29 ciddi dürüst arkadşık arıyorum 0 533 418 13 91

onnors diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 13:46

Merhaba Istanbuldan Onur Ben Yasim 22 Kuculcekmecede yasiyorum Istanbul civari Bayanlar arayabilir.Kilom 65 Boy 1.73 Atletik vucudluyumdur. Tanismak isteyen arayabilir Veya Mesaj Birakabilir. 0531 210 15 17 🙂

ceyhun caner diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 08:05

Slm ben ceyhun istanbul da yaşiyorum dürüst yalan söylemeyen bir hanım efendiyle tanışmak ve hata evlenmek istiyorum 0545 765 93 65 saygılar

baran çağdaş diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 06:45

Merhaba aynur sevgi ve saygı seviyeli arkadaşlık 0545 581 63 40

harun bayezit diyor ki ;

27 Ağustos, 2014, 17:49

mrb ben harun ist avrupa yakası kendini yalnız hisseden gizliliğe önem veren dul yada olgun bayanlarla tanışmak istiyorum bekarım evlenmeyide düşünmüyorum 0507 205 89 07

KENAN YAPRAK diyor ki ;

27 Ağustos, 2014, 14:14

BENİMLE VARMISIN SINIRSIZ VE DELİCE ÇILGINCA 05335069108

muhiddin kahraman diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 20:24

arayın tanışalım coşalım 0532 412 3074

Ozan Erdem diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 19:57

İstanbulda Misafir Kıbrıslı. Adım Ozan Erdem 23 yaş Bekliyorum Bayanlar. 05340360742

ahmet diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 18:17

05327888601

Melik yilmaz diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 17:52

Slm istanbula yeni geldim 24 yaşında eşlerin yanlız yaşıyorum arkadaş arıyorum 05438671912 arayın tanıyalım

murat kemal diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 01:47

Slm ben murat yaş 24 olgun bayanlardan çok hoslaniyom arayın çağrı atın mesaj atın bekliyorum 0506 101 11 07

umut çağdaş diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 18:03

Selam çok şaşırdım birşey demek isterdim bende kalsın spor çok seviyorum ama yanlız daha güzel 0545 581 63 40 kardeşim

Gökan demir diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 10:41

Dul bayalar arasın istabul gökan 0538 511 53 38

mesut ozan diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 18:56

selam ben mesut istanbuda Avrupa yakasına yaşiyorum güzel tatlı bayanlar tanışmak istiyorum 37yaşındayı 05516208923

mesut ozan diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 18:50

selam ben mesut istanbuda Avrupa yakasına yaşiyorum güzel tatlı bayanlar tanışmak istiyorum 37yaşındayı 05516208923

adnan diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 00:24

istanbuldan adnan 41 yaşındayım sadece istanbuldan bayan arkadaş arıyorum 05054303913 evli,bekar dul farketmez kesinlikle sanalcılar aramasın

musa okuyucu diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 22:11

slm ben musa 19 yaşındayım ist fatihde oturuyorum bayan arkadaş arıyorum yanma 05535350471

musa okuyucu diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 22:09

slm ben musa 19 yaşındayım ist fatihde oturuyorum bayan arkadaş arıyorum yanma 05535350471

bayram Coşkun diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 10:19

Merhaba ben istanbuldan serkan beraber olmak isteyen bayanlar lütfen arayin yada mesaj atn 05399707259

bayram Coşkun diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 10:12

Merhaba ben istanbuldan serkan beraber olmak isteyen bayanlar lütfen arayin yada mesaj atn 05399707259

kerem diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 02:45

Mrb ismim kerem ist da yasiorum boy 1.77 kilo67 esnerim kasli vucudum var eglenceli bi tipim cilgin ve eglenceli bayanlari bekliorum tel 0507 395 88 61 cekinme ara (:

oguz sert diyor ki ;

22 Ağustos, 2014, 22:24

mrb ben oguz ist yas 25 balıketli kilolu bayanlara ilgim var sıcak bi sohbet için bekliyorum bayanlar gizli numaradan arayabilirsiniz 0545 534 11 13

Levent diyor ki ;

22 Ağustos, 2014, 04:17

Mrb adım levent 33 yaşinda bakimli biriyim istanbuldan bayan arkadaş arıyorum tel 5443862936

Gültekin diyor ki ;

21 Ağustos, 2014, 18:57

Yalan dostluklar,sahte arkadaşlıklarla dolu kocaman bir okyanusta yüzüyoruz.Kimi zaman dalgalı,Kimi zaman fortınalarla dolu kocaman bir okyanus.Önemli olan sığınabilecek doğru limanlar bulabilmektir. Saygılar.Ciddi bayanlar sadece.. 0 542 760 57 07

ibrahim diyor ki ;

21 Ağustos, 2014, 11:22

İst cevrsi 28 ys 1.70 by 65 kumral ciddi arkadas arayan bayanlar 0538 8379496

gökmen aydın diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 19:46

yasım 45 evliligi düsünmeyen bir bayanla tanısmak istiyorum.arkadas dost 05306123145

adem ipek diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 10:01

Slm bem adem sizinle tanismak istiyorum 05350411616

cüneyt kopmaz diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 20:47

efendi dürüst bir bayan arkadaş arıyorum yaş 34 ciddi olsun da ulaşabileceğimiz bir bayan arkadaş istanbul esenler sinop gerzeliyim dost sırdaş 0532 626 01 57

Mustafa armağan diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 20:45

I istanbulda Seviyeli çıkarcı olmayan dürüst bayan arkadaş arıyorum

Tolga diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 17:58

Ben Beylikdüzünde yaşıyorum. 28 yaşındayım memurum. Madi durumum iyi yeterki sevgi saygı olsun. Evim var görüşmek istersen vereceğim mail adresine mesaj at. [email protected] mutlaka mesajını bekliyorum.

Mehmet diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 12:42

Mrb ist mehmet ben sevmek ve sevilmek adına dürüst saygılı bir aşk yaşamak istiyorum yalansız ve her zaman bırlıkte olacagım bır sevgılı arıyorum ben evlıyım ama sevgı yok ilgılenen 40 yas bayanlar buradan msn adresı bırakın ben sıze ulasırım tesekkurler

buraker diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 11:38

merhaba naıslsınzı ben ıst avrupa yakasından olgun erkegım asla benı tanıdıgınıza pısman olmayacagınız bayan arıyorum guvenılır gızlı ıstersen dürüstce burdayım sanaldakı cakallarada asla benzemem ne dersın hanfendı aramanızı beklıyorum [email protected] 5370432354 burak

can diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 09:15

Merhaba ben can 37 yaş 1.83 boy kilo 84 esmer darıca kocaeli yaşayan biriyim gizlilik içerisinde saygılı bir sekilde iliski istiyorum.bakımlı bayanlardan cok hoşlanıyorum vede sonsuz saygı duyarm. [email protected] ekleyin tanısalm msj atabilir snz yanlız yasayan gerektiğinde güvenebilecegim bir hnm arkadas aryorum [email protected] ekleyin tanısalm msj atabilir snz

can diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 09:12

Merhaba ben can 37 yaş 1.83 boy kilo 84 esmer darıca kocaeli yaşayan biriyim gizlilik içerisinde saygılı bir sekilde iliski istiyorum.bakımlı bayanlardan cok hoşlanıyorum vede sonsuz saygı duyarm [email protected] beni ekleyebilirsin. Özel bir şirkette calışmaktayım.lütfen özelden ekleyin yada mesaj atın. Yanlız yasayan gerektiğinde güvenebilecegim bir bayan arkadaş arıyorum.

oktay gürler diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 23:15

aynur hanım yaşım 24 istanbulda yaşıyorum irtibata geçelim.

alikaradağ diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 20:31

alm tum bayanlar buğdaytenlı 170 boy 80kğ yakışıklı ve karızmayım alanyada tatıle çıkacağim için ıstekli oln herkesı bana mesaj atmasını beklıyorum herkese bolşans 05304556138 beklıyorum

güven bayram diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 13:34

0539 696 88 72 güvenilir yalnız hisseden bayanlar arıyorum

güven bayram diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 13:31

0539 696 88 72 güvenilir yalnız hisseden bayanlar arıyorum

cigdem azra diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 23:02

Tuncer tuncay beyfendi ile tanismak istiyorum

adem redline diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 15:02

slm istanbul esenyurt tan adem ben tanismak yakinlasmak ve arkadas arayan bayanlar 05317617946 bu numaradan ulasabilirler… tum samimiyetim le beklerim…

cem ak diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 14:55

ben cem istanbuldan yakışıklı yeşil gözlü beyim ilgilenirseniz çağrı atın 05452883572

ZEYNEL KUŞÇU diyor ki ;

15 Ağustos, 2014, 15:17

İSTANBUL FATİH YALNIZ VE DUL BAYANLAR ARAYIN TANIŞIP GÖRÜŞELİM 0506 121 17 99 BEKLİYORUM SAYGILAR

okan pehlivan diyor ki ;

15 Ağustos, 2014, 13:48

selambayanlar ben kendine güvenen biyan arkadaşarıyorum carı atın arayım05452627879

haşim güler diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 17:30

Selam ben oktay istanbuldan samimi bayanlar arayin tanisalim 0530 492 20 31

sadık diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 12:14

slm istanbullu kızlar olgun beyden hoşlanan kızlar sizi bekliyorum evlilik arkadaşlık bekar yanlızım 05511216065

kemal kartefe diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 22:48

Selamlar ben kemal istanbul bayrampasada oyurmaktayim yasim 35esmer 1.75boyunda 75 kg arayin tanisalim bayanlar 05413107610

cem diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 15:34

merhaba fitness yapıyorum 176 boyum 75 kilodaym ciddi arkadaşlık veya evlılık düşünen 18 50 yaşlarındakı bayanları bekliyorum yaşım 26 arayın görüşelm sadece bayanlar 05397682887 istanbul beylikdüzündeyım

seyfi diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 09:01

slm ben seyfi tanışmak isteyen bayanlar arayın tanışalım 05454544136

cem can diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 15:32

Selam Aynur hanim mail attim numaram yaziyo mailde cevabinizi bekliyorum 0553 480 70 81 iyi günler

cem can diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 15:29

Selam ben cem seviyeli düzgün bir arkadaş ariyorum 0553 480 70 81

enes diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 15:29

Merhaba ben enes kirsehir den enes 5323333462 yaş sınırı yok bayanlar 5323333462 kirsehir den

cem can diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 15:27

Selam ben cem seviyeli düzgün bir arkadaş ariyorum 0553 480 70 81

adnan güngör diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 13:40

istanbuldan adnan arkadaşlık düşünen bayanlar ve pasif çiftler 05054303913 sadece istanbul arasın sanalcılar aramasın

sadık mutlu diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 13:10

slm ciddi hanımlardan mesaj bekliyorum çarıda atabilirler bekar yanlızım 05511216065 sadece evlilik olgun aktif beyim

Fırat diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 11:23

Slm ben istanbuldan firat 26 yaşındayım ciddi bir iliski kurmak istiyen varsa arasın saygılarımla… 530 780 0035

bülent diyor ki ;

09 Ağustos, 2014, 23:34

slm 0541 563 01 52 yaş 32 istda tanışabileceğim bayan arıyorum

MURAT 0543 671 71 07 diyor ki ;

09 Ağustos, 2014, 19:24

merhaba bayanlar ben murat 37 yaş 180 boy sevgili arayan bayanlarla tanışmak istiyorum istanbul tercihimdir 0543 671 71 07

mert eczacıbaşı diyor ki ;

09 Ağustos, 2014, 17:29

anlatılmaz yaşarım diyorsan 05344109316

Delal 21 diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 21:16

slm bayanla ben 37 yaşındayım istanulda bayan arkadaş arıyorum 5363615193

Delal 21 diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 21:10

slm bayanla ben 37 yaşındayım istanulda bayan arkadaş arıyorum 5363615193

rüzgar ege diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 15:13

mnerhabalar istanbul şişliden ben rüzgar ege samimi ve hoş bayanlarla tanışıp sohbet etmek isterim 05071647726 herzaman dürüst olmak önemlidir

rüzgar ege diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 15:10

mnerhabalar istanbul şişliden ben rüzgar ege samimi ve hoş bayanlarla tanışıp sohbet etmek isterim 05071647726 herzaman dürüst olmak önemlidir

aslan bey diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 16:49

güzel yurdumun sadece güzel bayanlarını sohhbete tanışmaya davet ediyorum5366536611

mekansız kaptan diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 11:08

merhaba istanbul avcılar ve çevresi bayan arkadaş arıyorum 0533 6822686

ibrahim ersönmez diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 10:10

slm evlenmek isteyen dürüst 25 30 yaş arası bayan 05350743154 arayın

tuncay tuncer diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 22:49

Durust yalan konusmayan bir hanim efendi ariyom

tuncay tuncer diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 22:49

Istanbul civarinda istediyim zaman yanimda olabileceyi hamfendi

ali diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 22:34

i.s.t bayanlar ara

mustafa diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 18:23

Slm ben agri dan mustafa yas 40 evimde yalniz otryrm. Bir omur boyu ayni yastiga baskoyacagim sevgilim canim karim deyio basima tac edeceyim 30 ile 45 yas arasi dul bekar engeli bir hayat arkadasi ariyorum 05317833894

aslan bey diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 13:48

izmirden güzel kızlara selamlar benle hoş sohbet edecek kızları beklerim5366536611

tolga can diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 13:52

İstanbuldan güzel ve bakımlı bayanlar. 534 896 48 30

SERKAN ELAZIĞ diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 12:25

serkan Elazığ 0506 124 88 19

serkan diyorki diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 12:23

Elazığdan serkan özellikle Elazığ ve civarı bayanlar ve evli çiftler sizlerin mutluluğu benim mutluluğum demektir eşinin mutluluğunu düşünenler hemen aryın sizlere her konuda güven ve gizlilik önceliğimdir 0506 124 88 19

Murat diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 07:58

Yaş 32 tek taşıyorum Ümraniye gizli arkadaş istiyorum05356188980

fatih suna diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 00:45

0544 800 27 11 Mrhb ben fatih suna 184 boy 90 kloyum efendi durust otur masını bilen cıtlı evli lıyın duşunen ler arasin yanıma yakı sacak byn mutevazi olan kendi ni ev lıye hıseden ler olsun

cemal yaman diyor ki ;

04 Ağustos, 2014, 11:45

merhabalar adım cemal istanbul beyoglunda yasıyorum 24 yasındayım 1.70 boyundabakımlı atletik vucuda sahıbım benımle ilgilenmek isteyen bayanları bklıyorum

kuzey ruzgarı diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 17:24

güzel ülkemin güzel bekar kızlarıyla hoş sohbet etmek isterim5366536611deyım…

gerçekçi diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 15:46

Merhaba biliyor musun imkansız gibi bazı şeyler suan bir bardak çay içip keyif bile alamıyor sun yalanlar acı yapıyor o güzelim çayi saygı kalmamış o yoksa zaten o kişiler yaralıyor benim için görmem duymam kendi yoluma devam ederim iyi arkadaşlarımla yani bizler kazanırız 0545 581 63 40

yasi yasin diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 14:42

slm istnbldan yasin dürüst bayan arkadaş aryorm 05340765640

yağız alagöz diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 01:20

slm ben yağız istanbuldan bayan arkadaş arıyorum mjlarınızı beklyrm 28 yaş

mustafa kır diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 20:18

mrb istedin herşeyi verebilirim başka birşey söylememe gerek yok 0537 567 7733

umut gökceoglu diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 16:18

mrb umut ben istnbul sultanbeyliden butun bayanlar arayabilir 0534 333 27 28

umut gökceoglu diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 16:17

mrb umut ben istnbul sultanbeyliden butun bayanlar arayabilir 0534 333 27 28

Tarık diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 11:01

İstanbul Avrupa yakasında kiralık evim var. İstanbul dan arkadaş olmak ve sohbet etmek isteyen bayanlar eklesin..([email protected])

metin diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 15:28

cıddısenız tanısalım 5423524540

sezai diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 10:34

ist dan sezai çarı yeterli

bayram diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 20:44

Slm aynur ist pendikteyim realde goruse bilecegim ve uzun surekli bir iliski kurmak istiyorum yas 30 byo 1.80 kg 76 hafif

serdar mollazar diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 18:29

ehlen ve sehlen ya laydy 05464137799

ali bulut diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 15:53

selam istanbulda yaşamaktayım 1.80 esmer kendine güvenen bayanlar yalnız yaşayan gezip tozmak eğlenmek istiyenler 0543 419 93 36

baba yorgun diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 14:49

arayın bayanlar her turlu 05464719473

MHT diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 10:10

0533 233 30 34 saygılı ve sevıyelı sadece karsımdakını dusunmelı gızlılık derecesınde

Yusuf Cetin diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 21:10

Selam ben Yusuf istanbulda yanliz yasiyorum yas 26 esmer 182 boy Kendine guvenen biriyim kendine guvenen yanliz bayanlar arasin ist ici lutfn 0542 566 23 28

mehmet ali diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 14:26

slm nbr bende ciddi düşünüyorum tanışabilirmiyim sizle numaram tanışmak istersen mesajınızı bekliyorum mesaj yolla arama 05396612246 tanıştıkdan sonra ararım istersen

ömer gökmen diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 18:11

evlenmek istiyorum 25 yaşındayım bayan arıyorum evlenmiş boşanmış olabilir yaş 20 30 yaş arası bayan arıyorum gezmeyi seven araba surmeyi tatil yapmayı seven biri arıyorum maddi durumum iyi cep:05342675604

sabri sarıcı oglu diyor ki ;

26 Temmuz, 2014, 18:55

ya ben kendine guvenen arkataşlar arıyoru ve cıdı duşunen 3bintl gelirim bir arabam bir evim var ama kavama göre bulamatım işde eyer bana uyar dersen ara 0537 498 2101

sezai soylu diyor ki ;

25 Temmuz, 2014, 10:06

selmlar yalansız saygılı olabiliscemiz bir bayan evi olan ararsa sevnırım orenciyi subaylık icin burdayım bekarım 32yasım boy 1.70 66kiloda yesil guzluyum telm 05071405311 yenı bosna sırın evler suanlı bacılar bahceli evler butarafta olan bayan aryurum saygılarimlas 05071405311sezai ben

ben turgay sariyerden seninle tanismak isterim diyor ki ;

25 Temmuz, 2014, 01:49

Istbul sariyerli

Ümit kırdök diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 17:45

Ben İstanbul avcılardan ümit 24 yaşındayım bana her konuda anlayış göstere bilecek Olgun ve dürst bayanlar arıyorum bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.: 537 550 32 89

Özcan diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 16:05

Mrb ben bitlisten Özcan yaş 33 boy 178 benimle hayattı doyasıya yasamak isteyen bayanların yas onemli degil arayin tanisalim 0543 971 84 00

Özcan diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 14:25

Mrb ben bitlisten Özcan yaş 33 boy 178 benimle hayattı doyasıya yasamak isteyen bayanların yas onemli degil arayin tanisalim 0543 971 84 00

sezai soylu diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 22:43

slm bayanlar yas armiyurum ben bekar evlenmedim hic yasim 32by1.70 66kiloda yesil guz rengim citi bir yurekle sevcek bir bayan aryurum okul eytim lise yaliz yasyurum ist bahceli evlerdeyim tel 05071405311 saygilarimla sezai

tuncay tuncer diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 01:46

Arkadas ariyom 05442820787

tuncay tuncer diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 01:42

Arkadas ariyom 05442820787

cengiz yıldızoğlu diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 23:26

istanbulda çalışıyoru.ve yalnız yaşıyorum 40 yaşındayım..bir bayan arkadaş arıyorum..ciddi olarak..

Emre gur diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 18:03

Merhaba ben istanbuldan emre 32 yaşındayım gizlilik saygı güven benim için herseyden önce gelir 05399810202 gizlilik içinde hersekilde konuşmak istiyen bayanları bekliyorum saygilar tatlı ve hoş hanim efendiler yaş sıkıntısı yok herzaman saygı güven gizlilik olsun

yaman öztorun diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 13:57

selam Aynur hanım öncelikle nasılsınız umarım iyisinizdir ismim yaman 26 yaşında 1.83 boyunda 75 kiloda kumral atletik bir yapım var ilişkiden ziyade hayata gerçekten güzel bakıyorsanız varım yoksa sadece yorum olsun diyorsanız hiç aramayın gerçekten ciddi düşünürsen ara ama bende görmeden karar vermem aramak isterseniz 05380385713 İstanbul bağcılarda yaşamaktayım saygılarımla

yaman öztorun diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 13:56

selam Aynur hanım öncelikle nasılsınız umarım iyisinizdir ismim yaman 26 yaşında 1.83 boyunda 75 kiloda kumral atletik bir yapım var ilişkiden ziyade hayata gerçekten güzel bakıyorsanız varım yoksa sadece yorum olsun diyorsanız hiç aramayın gerçekten ciddi düşünürsen ara ama bende görmeden karar vermem aramak isterseniz 05380385713 İstanbul bağcılarda yaşamaktayım saygılarımla

yaman öztorun diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 13:43

slm Aynur hanım öncelikle nasılsn umarm iyisnzdr ismim yaman 26 yaşında 1.83 boyunda 75 kiloda kumral atletik bi yapım var ilişkiden ziyade hayata derçekten güzel bakıyosnz varm yoksa sadece yorum olsn diyosnz hiç aramayın gerçekten ciddi düşünürssen ara ama bende görmeden karar vermem aramak isterseniz 05380385713 İstanbul bağcılarda yaşamaktayım saygılarmla

gokhan diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 08:04

merhaba ben gokhan 35 yaşında evli biriyim benim gibi evli dürüst bir bayanla tanışmak isterim monoton geçen hayatıma bir renk bir ışık olacak dertleşmek sohbet etmek güzel bir dostluk arıyorum aynı düşünceleri paylaşan evli dürüst birbayan 05419450070

yasar anlayışlı diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 19:17

ben yaşar 34 yaşındayım pimapen işi yapıyorum ciddi bayanlarla görüşmekistiyorum 05071199667

erol diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 10:53

Merhaba adım Erol yaş 29 İstanbul 4 leventten .. Dost ve arkadaş olmak isteyen bayanlardan msj yada aramalarını isterim.. Bizim dostluğumuz gönül muhabbeti olsun .. 0533 356 89 85

sevilay gürsel diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 22:44

istanbul sultanbeyli benim evimte benle yaşayacaklar arasın 0531 706 52 61

saim bilgiç diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 12:48

slm aynur hanım bir hafta sonu daha boş geçiyor gerçi o kadar erkeğin içinde benimi bulacaktınızda arayacaktınız.yinede telefonumu bir kere daha yazıyorum ararsanız diye 5423314893

sadık diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 10:42

slm kızlar yaş 42 fakat niyetim evlilik engellide olabilir tek aradığım onurunu yitirmiş olmasın çocuk sahibi olmak istiyen herkız yazabilir mesaj telden güvenilir beyim art niyetli deyilim burdan mesaj yazanlar ararım Sbeşyüzellibir yüzyirmibir atmışatmışbeş pişman olmıyacak niyeti ciddi olan kızlar engelliyim deme şansın kullan aradım oldunmu şansın çok kariyerim var fazla açık yok

alı diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 09:00

mrb muhabbetı seven yanlız mutsuz dul evlı farketmez durust sıcak bayan arkadas arıyom 05324662351

alı diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 08:53

slm olgun durust sevecen ateslı 35 yas ustu bayan arkadas arıyom 05324662351

zekı diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 08:15

slmben zekı ıstanbulda oturan olgun durust sevecen bayan arkadas arıyom tlf 05324662351

gokhan sahin diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 02:32

Selamlar denizci gokhan ben ilk defa boyle bi sacmlk ypyoru ama hayrlisi olur isallh 05417122281

aydın diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 20:48

mrb yalnız ve konuşmak isteyen içini dökmek isteyen bayanlara…seslenmek ve dinlemek isterim…5356754965

uğur diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 11:16

arkadaşlık ilan sitesinden mail iletişim adresinizi aldım aynur hanım yaşım 24 yeşil gözlü 1.70 boyunda bir erkeğim bende sizin gb düşünmekteyim amacım bel altı değil onu öncelikle ifade etmek isterim sevgi gb bir takım sebeblerin oluşmasından sonra ve karşılıklı güven sağlanması durumunda olabileceğini düşünüyorum uygun görürseniz sizinle tanışmak isterim hoşçakalın

efe diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 05:16

İstanbul da kaçamak yapmak isteyen her yaştan bayanlar bekliyorum efe 26 0530 140 8110

aslan yardımcı diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 10:40

slm sizinle tanısıp arkadaş olmak istiyorum bende şanlıurfada.adresinize mail gönderdim görüşmek üzere sevgiler :)0543 7131337

aslan yardımcı diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 10:38

slm sizinle tanısıp arkadaş olmak istiyorum bende şanlıurfada.adresinize mail gönderdim görüşmek üzere sevgiler :)0543 7131337

saim bilgiç diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 09:03

slm aynur hanım beni ara hemen buluşalım ve anlaşalım. telefonum5423314893

barıs murat diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 08:37

slm avcılardan barıs erkek arayan bayanları beklıyorum 05396117591

barış volkan diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 07:08

slm barıs bn avcılardayım kendı evım var aramak isteyen bayanlar 05396117591 ulasabılırsnz

mahir celikkiran diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 16:10

Slm ben mahir istanbul anodolu yakasi her yasda temiz bakimli bayanlarla gorusurum

Keremcan diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 23:17

İstanbulda aramak istiyen kızlar yas 22 boy .1.80 kilo 75

hakan diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 15:06

ben hakan istanbulda oturuyorum her kadını mutlu etmesını bılrıımm kendıne guvenen bayanların aramalarını beklıyorum 05324941291

murat kaya diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 04:49

slm ben murat ist yaş 29 işt bayanlar arasın 0534 5233335

KADİR DEMİR diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 21:02

Merhaba istanbulun mutsuz bayanların arayın sizi engüzel şekilde mutlu edeyim her konuda kendime güvenim tam 05373918374

metin ozkan diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 17:40

173 boyunda 70 kilo bayanlarin aklina gelmeyecek her seyi yaparim yeterki onlar istesinler ben onlari mutlu edecegim onlarda beni 05322939862 aramanizi bekliyorum bayanlar istanbulun her yeri olur fark etmez

metin ozkan diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 17:35

173 boyunda 70 kilo bayanlarin aklina gelmeyecek her seyi yaparim yeterki onlar istesinler ben onlari mutlu edecegim onlarda beni 05322939862 aramanizi bekliyorum bayanlar istanbulun her yeri olur fark etmez

ibrahim diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 12:28

5426793646 ege bn denizli bayanlar

zeynep diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 10:36

05372141556 erkek arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler arasın

yekta uzun diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 11:33

arayın bayanlar etkileyici bir ses duyacaksınız çağrı atmayın aramam msj olabilir yada arayın 0539 217 43 65

Mehmet diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 10:54

aynur hanım. ben mehmet. ankaraya gelirseniz sizi beklerim.telefon no:05395484257.

Oğuz diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 13:01

Merhaba ben oğuz 1.75 boyundayım goruşmek isteyenler numaram 0539.848.1230 bekliyorum

gökhan budak diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 10:44

selam ben gökhan istanbuldan citi bir yola adım atmak istiyorum benimle yaşayacak bayan bir evi olması lazım ben herşeyimi kaybetim mesleyim koför ama dizi sinama işyle urğaşıyom numaram 05384602551

metin aslanboğa diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 06:38

slm bayanlar ben metın istanbulda y 28 bekarım tanışmak isteyen guzel bayanların telini bekliyorum 05355527316

emre gülen diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 07:09

istanbuldan bayan arkadaş arıyorum 0541 890 98 21

ömer kara diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 18:03

ben ömer 25 yaşındayım 0506384959

kenan kilic diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 08:12

Mhb istanbuldan tanismak isteyen bayanlar arayin.05345469520

Hakan öztürk diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 00:34

Mrb samimi bir dostluk arkadaşlık için arayın.. 0534 070 97 61

ugur dura diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 22:05

Slm istanbul sefakoy 05070364285

ugur dura diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 22:03

Slm benimle danişmak isdiyen bayanlar isyabuldayım sadece birşey isfiyoru turusluk mert lafini agzinda turmaya citti biri olsun şu koca dunyada bukadar tel.05070364285 arayın konuşalim istanbul sefakoy bekliyoruö

guven aktan diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 14:09

Slm bayanlar guven Ben Istanbul anadolu yak bayanlardan tlf msj bek 05347271610

kadirgenç diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 09:21

Meraba arkadaşım ben istnbl mecdyekoyden kadir gerçekten bende hayatı yaşamayı seviyorum imkanların drultusunda okazar maddi dumum iyideyil ama giyime ve temizlime ozenli biriyim önceden belirtmekte fayda var bence sonra kırılmayalım kabu edersen tlfn 05395455355, kal sağlıcakla.

ISMAIL gullu diyor ki ;

05 Temmuz, 2014, 13:11

Slm bayanlar ben ISMAIL istanbuldan bu siteyi yeni öğrendim hadi bayanlar arayin güvenilir dürüst biriyim 5456227975

Burak diş diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 21:56

İstanbul avrupa yakası bayanlar telefonunuzu bekliyorum 05379639759

ersin bucak diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 20:21

slm bayanlar ben ersin 27 ys 184 by bekarim istnbl da ysyorum byn arkadas ariyorum 05395283783

hüseyin arslan diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 11:45

selamlar ben istanbulda yanlız yaşayan bekar biriyim yanlızlık alaha yakışır madi durumu iyi olan birlikte olabileceyim bayan arıyorum yaş fark etmez benimle birlikte hayatın tadını cıkaralım arayan bayanlar işte size ne kadar yakın olduğumu 05469123499 .05373199338

mavis emre diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 10:52

0531 500 36 89 belki olur

sadık mutlu diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 07:13

slm kızlar güvenilir beyim bekarım yanlız yaşıyorum benim bgibi yanlız kızlar mesaj yazın kimsesi olmıyan daha iyi uyar bana maaşlıyım ilerde helal ekmek yer beni özler dürüs güvenilirim (Lezler P ler yazmayın kabul etmiyorum ) onbeş yaşta olan yazsın 05511216065 bu adresteyim kızlar sadece evlilik artniyetliler heveslenmesin kesinlikle kabul edilmez hanım hanımcık helal ekmek peşinde olan kızlar sakarya,

mesut mesut diyor ki ;

01 Temmuz, 2014, 14:59

Tanışmak isteyen bayan var mı, yanlizim. Yanında yasayabilcegim bayan arkadaş arıyorum, Tşkler 05439425164

hazal0040723493896 diyor ki ;

01 Temmuz, 2014, 09:46

slm ismim hazal bekyarim irmiyedi yasindayim romaniyada kaliyorum aslen bosdna hersek vatandasiyim ve amacim ciddi durust sevgi saygi allahindan korkan biriylen tanismktadir allahin izniylen umarim ki iyi biri cikar karsima skupe adresim sevgi.sevgi213 tel nomaram da 0040723493896 saygilarimlan hazal

nursigirgin diyor ki ;

22 Haziran, 2014, 23:25

slm aynur seninle tanışmak istiyorum

Akın Çetin diyor ki ;

22 Haziran, 2014, 10:41

Merhaba bn akın izmirliyim tel05415301977

aynur diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 13:58

Selam,[email protected]

ferhat diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 12:54

0543 516 0490 ferhat arayin dul bayanlar

serkan san diyor ki ;

16 Haziran, 2014, 16:12

Merhaba Aynur Hanımefendi. İstanbulda yaşıyorum. Öğretmenim arkadaşlık amaçlı sizinle tanışmak istiyorum.Dürüst,olgun,güvenlir bir erkeğim.mail adresim [email protected] cep numaram 05394969763 cep numaram için lütfen önce mesaj bırakın özel numaradır çoğu zaman açık olmaz mesaj bırakırsanız mutlaka size dönerim.

lazaydı diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 21:32

Slm aymur hanım ben İst oturuyorum kendime citdi saninidürüs biriyle tanışmak isteyen beyim sigara içmem işev başka alışkanlımyok

mehmetbirlik diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 13:21

Istanbul avrupa yakasinda mehmet durust samimi bi bayan arkadas aryorum tek sartim durust ol o zaman ra burdayim dunyam olacak birini ariyorum 0538 729 51 52 saygilar bekliyecem

mehmetbirlik diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 13:20

Istanbul avrupa yakasinda mehmet durust samimi bi bayan arkadas aryorum tek sartim durust ol o zaman ra burdayim dunyam olacak birini ariyorum 0538 729 51 52 saygilar

mehmetbirlik diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 13:17

Istanbul avrupa yakasinda mehmet durust samimi bi bayan arkadas aryorum tek sartim durust ol o zaman ra burdayim dunyam olacak birini ariyorum 0538 729 51 52 saygilar

sadık mutlu diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 09:24

slm aynur güvenebileceyin beyim çok istediğim arkadaşlık için evlilik için buadsresteyim beklerim 05345963620 adap.hayatım kurulu düzen eşyam yeni

ercan cetin diyor ki ;

08 Haziran, 2014, 17:27

Hayati ve paylasmayi seven paraya bula deyil duzgun birini aryorum 5519352960 ara bilirsiniz

kemal diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 07:52

slm aynur hanım ismim kemal.istanbuldayım.ilanınızı okudum.sizinle tanışmayı çok istiyorum..ilgilenirseniz lütfen konuşalım..05383720051..

muzafferikier diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 22:25

as iyi biriyim

ferdi bedavacı diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 16:20

merhaba adım ferdi ist beyoğlunda ikamet edıyorum 31 yasında 178 boy 80 kılo turkuaz renkte gozlere sahıp olan balık burcu duygusal svecen cana yakın sempatık ne istedığını bilen yerıne gore konusup hareket edebilen yanındakı kısıyı tasıyabilen bir beyım söz yazarlığı ve bestecilik yapıyorum bana ulasmak ısteyen guzel tatlı bakımlı olgun bayan la arkadas olup bir omur guzel bir arkadaslık istiyorum… [email protected] 0532 377 10 58

akınatmaca diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 06:52

ciddidüşünenlerarasın 05359541447

Mustafa Gökdağ diyor ki ;

30 Mayıs, 2014, 21:35

Sevgili Bayanlar; İstanbuldanım Yaş 32 ve artık bir klube bağlı değil bağımsız çalışıyorum. Saygı, hoşgörü,hijyen ve %100 gizlilik çerçevesinde; Her zaman misyon ve vizyonuna bağlı kalarak vermiş olduğu hizmetin bilincinde olan bir partner olmayı ilke edindim sizler için en iyi hizmetleri profesyonel, kaliteli, güvenilir ve gizlilik içerisinde vermekten onur duyarım. Bu konuda birlikte olduğumuz süreç içerisinde 1 saat, 1 gün veya 1 hafta sonu size eşiniz sıcaklığıyla yaklaşır ve süre dolduğunda sizin için bir yabancı olurum.. Mail yoluyla iletişim kurarım ve randevu esnasında ben sizi değil siz beni ararsınız ve özel numaradan ararsınız. Gizlilik, güvenlik, hijyen konusunda son derece titizimdir. Hayallerinizi ve duygularınızı ertelemeyin?

harun diyor ki ;

30 Mayıs, 2014, 08:00

mrb aynur hanım ben harun yaş 30 boy 1,79 profilinizi okudum ve sizi tanımak istiyorum tanışmak isterseniz bana bunumaradan ulaşabilirsiniz tel 0539 840 12 26

ferhat dalga diyor ki ;

28 Mayıs, 2014, 13:42

slm aynur ben ferhat istanbula yeni geldim 3 ay oldu ve grçek ten yalansıs ve dürüst bir bayanla tanışıp onu anlamaya çalışmak ve iyi günde degil kötü günde ve her zaman onun yanında ve ıda benim yanımda olacak hayatı benimle paylaşıp bende onunla yaşamak isteyen biriyim yabi önce saygı sonra sevgi önemlidir ama bir de allah korkusu olacak bi insanda ger sebde yalansıs ve dürrüst isen ben böyle bir insani delil kalbimde onun için kulu ve kölesi olurum amaç citdi ve dürüst sende öyle isen 05515536457 şimdiden tşkr ederim umarım allah kalbine göre verirrr

ahmet tosun diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 07:19

Ben ciddi ve durus arkadas ariyorum yasim24 Tlfn 05428448939 sanliurfa bayan ariyorum

ahmet tosun diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 07:18

Ben ciddi ve durus arkadas ariyorum yasim24 Tlfn 05428448939 sanliurfa bayan ariyorum

ahmet tosun diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 07:08

Ben ciddi ve durus arkadas ariyorum yasim24 Tlfn 05428448939 sanliurfa

hasan diyor ki ;

20 Mayıs, 2014, 23:06

05357934263 hasan k.çekmece

hasan diyor ki ;

20 Mayıs, 2014, 23:04

05357934263 hasan k.çekmece

murat semegir diyor ki ;

12 Mayıs, 2014, 19:22

merhaba ben murat istanbuldan yaşım 34 bayan arkadaş arıyorum 05345874140 dürüst insanları bekliyorum

OKTAY diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 13:22

Öncelikle Merhaba. Adım Oktay. 31 yaşındayım. Aslen İskenderunda ikamet ediyorum fakat iş gezilerimden dolayı sürekli şehir dışındayım. Şu an Bursadayım. Sizin gibi mutsuz bir bayanı mutlu etmek isterim. Nasıl derler bilirsiniz! Benim de belirli bir düzenim yok artık tabiri caizse düzenli manita yapmak sadece onu düşünmek istiyorum. Oldukça açık sözlüyüm. Görüşmek isterseniz 543 2309073 ten Bana ulaşabilirsiniz.

Murat Aydın diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 12:29

İstanbuldan Murat Aydın ara sıra kaçama isteyen bayanlar arasın dürüst arkadaşlar arasın 25 35 yaş arası araya bilirler

furkan boğdu diyor ki ;

19 Nisan, 2014, 10:53

tanışalım

ilker diyor ki ;

18 Nisan, 2014, 22:39

Eğer güzel zamn gecrmek isteyen varsa ulassin 0553 325 on üç yirmi altı (ıst. Avrupa.)

serkan çakar diyor ki ;

08 Nisan, 2014, 11:45

tanisalim

hakan diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 17:58

selam ben hakan beni amacım citti anlamda evlilik düşünen bayanlarla tanışmak istiyorum her ilden olur evlenip ayrılmşda ola bilir yeterki gerçekçi bir bayan olsun 05415869583 çğr atn yter

emre köprülü diyor ki ;

19 Mart, 2014, 01:20

slm bn istdan emre 05342212441

arda yılmaz diyor ki ;

13 Mart, 2014, 16:22

MERHABA BEN ARADA İSTANBUL DA YAŞIYORUM 35 YAŞINDAYIM 1,85 BOY 80 KG YEŞİL GÖZLÜ KUMRAL ATLETİK YAKIŞIKLI BİR BEYİM, SİZİ MUTLU ETMEKTEN İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIM, GÖRÜŞMEK ÜZERE

murat mersinden diyor ki ;

12 Mart, 2014, 00:50

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

firat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 22:24

merhaba ben fırat.maddi manevi durumum çok iyidir.seninle konuşup tanışıp mümkünse reelde görüşmek [email protected] adresine telefon numaranı ve resimlerini gönder.hemen dönüş yapayım.

firat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 22:23

merhaba ben fırat.maddi manevi durumum çok iyidir.seninle konuşup tanışıp mümkünse reelde görüşmek [email protected] adresine telefon numaranı ve resimlerini gönder.hemen dönüş yapayım.

hasan özdemir diyor ki ;

10 Mart, 2014, 23:48

neyi aradığını ve ne demek istediğini anladım zira benim kişiliğimde olan özellikler kendimi sana ispat etmek dürüstçe tanımak isterim ist.ortaköylüm swiss otelde çalışıyorum facebook profil bilgilerim aynı zamanda ister faceden ekle tanışalım istersende beni ara görüşelim saygılar….0536 597 28 02….

baran cam diyor ki ;

10 Mart, 2014, 13:16

Arayin talisman isterim fransada yapiyorum

Sinan seyidoğlu diyor ki ;

08 Mart, 2014, 17:05

Slm ben Sinan ist esenyurtta otryrm yaşım 28 sizi tnmk istrm numaram 5342159385

yasar diyor ki ;

08 Mart, 2014, 08:41

slm aynur yasar ben yas 45 gızlılık ıcınde tanısmak ıstersen durustluk onemlı benım ıcın 05334270925

sedat tutmaz diyor ki ;

08 Mart, 2014, 06:48

merhabalar adım sedat 27yaş bekarım yalnız yaşıyorum istanbulda özel bir şirkette çalışmaktayım sizinle tanışmak isterim kabul ederseniz 05067316457

burak diyor ki ;

07 Mart, 2014, 11:50

selam aynur. ben çapa dan burak. yaşım 35. kendime ait evim ve arabam var. amacın gezmek eğlenmek ve dost ise aramanı beklerim. tabi karşılıklı anlaşmamız önemli. 0542 259 73 58

Selcuk diyor ki ;

06 Mart, 2014, 17:52

Merhabalar, 39 yasinda evli bir erkegim. Bir bankada mudur olarak calisiyorum. Esim bu haftasonu sehir disinda olacagi icin keyifli zaman gecirecegim kacamak yapabilecegim bir bayan ariyorum. Ilginizo cekerse yazin detaylari konusalim. Sevgiler

Yakup açan diyor ki ;

06 Mart, 2014, 14:15

Mrhb ben yakup açan 180 boy 70 kloyum efendi durust otur masını bilen cıtlı evli lıyın duşunen ler arasin yanıma yakı sacak byn mutevazi olan kendi ni ev lıye hıseden ler olsun 05319652477

kerim sergün diyor ki ;

05 Mart, 2014, 21:56

selam, kahvemi, çaymı alırsınız 🙂 biryerde oturup bişeyler içelim mi

ali bacak diyor ki ;

02 Mart, 2014, 11:42

0543 483 17 12 ali benm 28 yaşist ciddi dürüst arkdaşlık arıyorum

cem cem diyor ki ;

19 Şubat, 2014, 19:03

slm sizinle tanısıp arkadaş olmak istiyorum bende istanbuldayım.adresinize mail gönderdim görüşmek üzere sevgiler 🙂

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –