45 yaş üstü erkekarıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875578

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

45 yaş üstü erkekarıyorum

İlan Başlığı
:
45 yaş üstü erkekarıyorum
Eklenme Tarihi
:
11.02.2014
Okunma
:
18581
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

merhabalar yaşım 45 emelim evlilik benim gibi emeli evlilik olan beylerin iletilerini bekliyorum yaş benden büyük tercihim lütfen dalgacı değil gerçek ciddi olanlar matemsinler

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 81 Yorum Görüntülenmektedir )

halil diyor ki ;

27 Ocak, 2015, 10:47

ben halil denizli yaş 45 ciddi olan bayanlar 05365958820 tlden ulaşabilirler

mesut gürbüz diyor ki ;

18 Ocak, 2015, 14:15

slm ankaradan mesut ben yasım 27 olgun bayanlardan hoslanıyorum aramnızı beklerım 0538 026 20 68

metmeh sönmez diyor ki ;

05 Ocak, 2015, 21:06

ben almanyadan ve türtkiyeden emekliyim ayansonunda istanbulda olacam Allah izin verirse kötü aliskanli olmayan yanniz yasayan dul ve cocuk sorunu olmaya sevmeyi ve sevilmeyi bilen saygiya sevgiye önem veren 45 50 yaslarimdaki haninlara sesleniyorum arayin tanisalim tel 0533.301.65.94

ismet demirel diyor ki ;

23 Aralık, 2014, 16:44

selamlar Ismet 70 yasindam istanbuldan 45 50 yaslarinda sigara alkol kullanmiyan cocuk sorunu olmayan kilolu olmayan yasamayi ve yasatmayi bilen hanimlara sesleniyorum 1 .10.2015 tarihinden itiraren telofonlarinizi bekliyorum tel 0533.301.65.94 selamlar

ahmet diyor ki ;

15 Aralık, 2014, 16:55

ıyı bırısısı arayın 05327888601

aydin.. diyor ki ;

11 Kasım, 2014, 16:57

Merhaba iyi insan ben aydin gercekci dostluga ihtuyacim var ararsaniz tanisiriz 05454476428 istanbul

mehmet keles diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 16:39

45 YAS USTU ERKEK ARKADAS ARAYAN BAYANADIR. merhaba hanımefendı ben gayet cıddı olarak sıze talıbım nasıp olursa.tanısmadan bır sey soylemek yersız hakkımda en ıy bırebır tanısmak sızede uygunsa ben istanbuldayım buraya benı baglayan hıc bır sey yok 17 yasıbda oğlum var oda nasıpse ünvrsıteye gıdecek ALLAHA EMANET OLUN

ismet kozan diyor ki ;

22 Ekim, 2014, 22:03

Ben ismet almanyadan yasima uygun bayanlarla tanismak istiyorum 49 yasinda bakimli bekar beyim almanyada bolge onemli degil tel 01578973108

sevdali biri diyor ki ;

20 Ekim, 2014, 16:56

merhaba yasim 23 kendime bayan ariyom fark etmez yas eyer konusak isteyen 05532338452 mesaj yada arasin konusalim acil

süleyman celep diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 18:34

altmışbeş yaşındayım kötü alışkanlıklarım yok elli ellibeş yaş gösteriyorum istanbul da oturuyorum emekliyim duygusalım güler yüzlüyüm cep 5365593708

ali diyor ki ;

18 Ekim, 2014, 12:54

slm ben 40 yaşında 187 boyunda 100 kg birbayım benimle bir kaç hafta geçirecek bir 50 i,le 60 yaş bayanla tanışmak isterım

bafra samsun diyor ki ;

15 Ekim, 2014, 03:55

her bir erkeğin veya kadının gizli bir aşkı vardır ben 45 yaşında bir erkeğiim yaşıma yakın gizli dostuyla araı bozulan bir bayana ihtiyacım var hayat kadnı olmayan avcılarda oturuyorum civarıda oturanlar uygundur telefonu verecek kadar casaretim yok telefonu vermek isteyen varsa hemen bana cevap yazsın hemen görüşelim

bafra samsun diyor ki ;

15 Ekim, 2014, 03:49

her bir erkeğin veya kadının gizli bir aşkı vardır ben 45 yaşında bir erkeğiim yaşıma yakın gizli dostuyla araı bozulan bir bayana ihtiyacım var hayat kadnı olmayan avcılarda oturuyorum civarıda oturanlar uygundur telefonu verecek kadar casaretim yok telefonu vermek isteyen varsa hemen bana cevap yazsın hemen görüşelim

mehmet diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 08:43

Slm hanımlarallah korkusu olan haram bilmiyen onuru sağlam hanımdan mesaj bekliyorum yaş atmış 0551121 6065

ali diyor ki ;

23 Eylül, 2014, 22:00

Calisan bir kisiyim o kadar

yusuf akın diyor ki ;

23 Eylül, 2014, 18:23

ben emekli bir beyim 45 yaş ustu çaresiz gariban dul bir bayanla evlenmek istiyorum her şeyim var 05385666382

mehmet diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 12:18

slm bayanlar ben ankara sincandan mehmet yaş 32 heryaşta bayanlar arayın tanışalım 0544 308 84 05

mehmet diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 12:17

slm bayanlar ben ankara sincandan mehmet yaş 32 heryaşta bayanlar arayın tanışalım 0544 308 84 05

mesut diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 12:40

slm ankaralı olgun bayanlar yasım 27 arayın sızın yasınızın onemı yok 0538 026 20 68

CELAL DÖNMEZ diyor ki ;

19 Eylül, 2014, 11:44

65 yaşında çok yalnız bir erkeğim .yaşıtım bayan arıyom beni arayın. 05317286494

bayram diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 12:20

merhaba degerli bayanlar.ben 47 yasinda dul beyim. cocuklarim kendi isinde.sigaradan baska aliskanligum yok abdestli namazliyim.osmaniyedeyim. amacim. ciddi cocoklu. veya cocuksuz merhametli guler yuzlu.gercek mutlulugu.tattiracak bir hanim efendiyle evlenip yuvami tekrar kurmak istiyorum beni tercih eden bayan lar tel 0541 405 41 66 saygive sevgiler

bayram diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 12:03

merhaba degerli bayanlar.ben 47 yasinda dul beyim. cocuklarim kendi isinde.sigaradan baska aliskanligum yok abdestli namazliyim.osmaniyedeyim. amacim. ciddi cocoklu. veya cocuksuz merhametli guler yuzlu.gercek mutlulugu.tattiracak bir hanim efendiyle evlenip yuvami tekrar kurmak istiyorum beni tercih eden bayan lar tel 0541 405 41 66 saygive sevgiler

hakan sert diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 13:11

slm ismim hakan 40 yas1.87 boy bnk calisiyorum ist avrp yakasi bulunuyorum olgun ve kilolu bayanlardan hoslaniyorum sende benim gibi mutsuz ve yanlizssan ilgi alka gormuyorsan neden olmasin beni ararmisin bir tlf kadar yakinim 507 829 45 10 bekliyorum (35-55 yas tercihimdir )

hakan sert diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 13:09

slm ismim hakan 40 yas1.87 boy bnk calisiyorum ist avrp yakasi bulunuyorum olgun ve kilolu bayanlardan hoslaniyorum sende benim gibi mutsuz ve yanlizssan ilgi alka gormuyorsan neden olmasin beni ararmisin bir tlf kadar yakinim 507 829 45 10 bekliyorum (35-55 yas tercihimdir )

hakan sert diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 13:08

slm ismim hakan 40 yas1.87 boy bnk calisiyorum ist avrp yakasi bulunuyorum olgun ve kilolu bayanlardan hoslaniyorum sende benim gibi mutsuz ve yanlizssan ilgi alka gormuyorsan neden olmasin beni ararmisin bir tlf kadar yakinim 507 829 45 10 bekliyorum (35-55 yas tercihimdir )

hakan sert diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 13:06

slm ismim hakan 40 yas1.87 boy bnk calisiyorum ist avrp yakasi bulunuyorum olgun ve kilolu bayanlardan hoslaniyorum sende benim gibi mutsuz ve yanlizssan ilgi alka gormuyorsan neden olmasin beni ararmisin bir tlf kadar yakinim 507 829 45 19 bekliyorum (35-55 yas tercihimdir )

MUAMMER İPSİR diyor ki ;

15 Eylül, 2014, 21:38

BEN ARKADAŞ ARIYORUM SEVİYELI

esila ozcicek diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 21:09

Slm 26yasindayim ruhu genc olgun erkek arkds ariyorum

selami çeşme diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 09:22

selam bayanlar bana her konuda güvene bilirsiniz yaş 42 kilo 85 boy 187 esmer biriyim 0535 523 93 03 ben selami

ozay boydas diyor ki ;

08 Eylül, 2014, 16:38

Slm ankaradan tanismak isteyen yasli bayanlar sizlerin kolesi olmaya hazirim 0541 262 0350

kayahan diyor ki ;

08 Eylül, 2014, 15:09

slm ben istanbuldan Kayahan 34 yaşındayım 170 boyunda beyaz tenli sevcan anlyışlı dürüst biriyim benim günü birlik veya uzun süerli ilişki yaşmak isteyen bayanlar evli dul yaşlı bayanlar mesaj veya cağrı atmanız yetrli bir nefes kadar yakınım silere 0539 915 72 08

eyup aydogan diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 18:34

slm ben ıst eyup 48 yasındayım esmer 170 boy 70 kılo ela gozlu bırıyım ıst dan olgun bayan arkadas evınızde yatılı kalabılırım sorun degıl gızlılık onemlıdır saygı ve sevgı onemlıdır arayın ıkıncı baharı yasayalım lutfen olgun bayanlar arasın 0 536 947 43 63 saygılar sevgıler

orhan diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 16:06

merhaba sensızlıkse hayır

neco kara diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 20:34

Neco derki bayan arkadas araniyor msn tel sohbeti sonra bulusma teklifi hade arayin 05393346046

necativatansever diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 10:29

adım necati vatansever 1967 bursa doğ aslen göç ve yşım 48 dulum çocuğum yok dürst hayatı paylaşıcak ve dıış değil iç güzelliye önem veren kapi temiz olan ve ikinci baharı yaşam isteyen bayanlar bn burdayım ciddi düşünenler tlf numaram 05352846786 boyum 170 kilo 75 ela gözlü sportif vucuda sahip

necativatansever diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 10:18

adım necati vatansever 1967 bursa doğ aslen göç ve yşım 48 dulum çocuğum yok dürst hayatı paylaşıcak ve dıış değil iç güzelliye önem veren kapi temiz olan ve ikinci baharı yaşam isteyen bayanlar bn burdayım ciddi düşünenler tlf numaram 05352846786

pukay61 diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 17:47

merhaba 46 yaşındayım

hasan diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 13:50

selam alanyada yaşıyorum yanlızım evim emeklim var bende aynen sizin gibi düşünüyorum

can mert diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 10:03

selam ben can k.maraşlıyım 33 yaşım 1.70 boyum 66 kiloyum hafif esmer minyon tipliyim 35 ile 55 yaşa arası balık etli ve benden büyük olamsı tercihimdir olgun ve balık etli tombul bayanlardan hoşlanıyorum lütfen kısaca kendinizi tanıtın ben bi tane olsun öz olsun herşeyi onla yaşamak istiyorum meil adresime fotolu meilleri bekliyorum [email protected] telim 0544 343 01 34

çokun diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 20:41

merhaba ist Anadolu yakası yaşım 35 olgun bayanlarla tanışmak isterim boy 1.75 kilo 80 olgun bayanlar bekliyorum 0545 690 66 61

sefa diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 14:46

selam ben afyondan sefa 34 yaşındayım afyon ve çevresi tüm yaşta bayanlara açıgım arayın 05314661950

sefa diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 14:45

afyondan sefa ben afyon ve çevresi tüm bayanlar yas 34 bekliyorum.05314661950

eyup aydogan diyor ki ;

22 Ağustos, 2014, 12:18

slm ben ıst eyup 48 yasındayım 170 boy 70 kılo esmer kahve gozluyum yasamayı ve dogayı severım cıceklerı cok severım hobı olarak cıcek yetıstırıyorum yagmurda yurumeyı severım benım gıbı ıkıncı baharını yasamak ısteyen olgun ve ne ıstedıgını bılen sevmeyı sevılmeyı arzulayan bayanlar ekleyın tanısalım not 0536 947 43 63 cagrı atın ararım saygılar sevgılerle hocca kalın

ibrayım cebesoy diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 09:21

hercicekten koklamasını seven biriyim memnunuyet sonsuz cep05417283909

ibrayım cebesoy diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 09:20

hercicekten koklamasını seven biriyim memnunuyet sonsuz cep05417283909

atakan sağlam diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 17:08

slm 45 yaşındakı bayan numaram aynı yaştayız 0541 670 68 47

guvenaymaz diyor ki ;

13 Ağustos, 2014, 05:28

Merhaba ben 36yasindayim kendine güvenen olgun bayanlar arasın 0535 716 58 36

sezai ay diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 08:00

Merhabalar. Yasim. 56. Emekliyim. Bayan. Arkadas. Ariyorum. Telefonum bu. 05468016660 mesaj. Atabilisin

osman diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 21:27

slm ankaradan osman ben yas.30 boy.175 kılo.60 esmer bırıyım bayan arkadasların aramasını beklıyorum hayırlı geceler 05455171110

barış ilçektay diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 12:28

23 yaşında yım ara

zafer diyor ki ;

04 Ağustos, 2014, 19:39

slm.ıst 36 yas.zafer ben.samımı ve ne ıstedıgını bılen olgun bır bayan arkadas arıyorum.hayatına renk katmak ısteyen bayanları beklerım.05325808057

bekır aydın diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 18:11

slm 38 ıle 45 yaş arası cıddı bır bayan arıyorum özellıkle almanyada 100 ile 150 km uzaklıkta olabılır ben Aschafenburg danım tel 0177 8637594 arayın tanışalım

bırol güneş diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 22:14

ben bırol ıst bagcılardan 30 45 yaş arası dul bayanlar arayın evlenmek ıst 05302898785

sadık diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 10:50

mrb kırkyaş üzeri hanımlar ciddi evlilik için burdayım tek istediğim onurunu yitirmemiş olan hanımdan evlilik arkadaşlık bekliyorum yanlız yaşıyorum yurtdışı aramasın sadece türkiyeden hanımları bekliyorum yaş 51 engelli kızlar bu evliliği kaçırmayın ciddiyim uzun zaman bekar kaldım güvenilir beyim kimse yanlış anlamasın niyetim ciddi evde kaldım diyen kızlar şansızı deneyin başkaları ile yıllarca arkadaşlık yapmış kimse aramasın onurunu koruyan mesaj atarak kendini tanıtsın samimiyim Sbeşyüzellibir yüzyirmibir atmışatmışbeş bu adresteyim sakarya hoşca kalın türkiye genelinden bekliyorum sadece evlilik istiyenlerden

ayazbay diyor ki ;

10 Temmuz, 2014, 11:25

18 -50 arasi bayanlar!!!30 yasinda erkegim 175 boy 80 kilom.okumus kulturlu ve durust birisim.bir partner ariyorum ve gizlilik onemli.ev sahibilik sizden.bir mail atin ve tel birakin ban ararim([email protected])

Bakır polat diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 20:34

Merheba emelcim sizi gunulde bekliyen biriyim bir çagrı at yeter.

Bakır polat diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 20:20

45 emelim sen olurmusun emelim. Ben emekli beyim.

arman71 diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 04:32

175 boy,78kilo,kumral,yas 32. WeChat hesabim: arman7918 tel:05452215253 arayin ulasin size unutulmaz saatler yasatiyim

[email protected] diyor ki ;

30 Haziran, 2014, 13:22

45 yaş üstü bayan arkadaş

bayramali diyor ki ;

28 Haziran, 2014, 13:03

ben belcikadan seni danimak istiyorum citi bir evlilik ariyorum beni cepten ara lutfen 0032489179947 . tord sekis dokus bir yeti dokus dokus tord yedi hayirli gunler

bayramali diyor ki ;

28 Haziran, 2014, 13:00

ben belcikadan seni danimak istiyorum citi bir evlilik ariyorum beni cepten ara lutfen 0032489179947 . tord sekis dokus bir yeti dokus dokus tord yedi hayirli gunler

eser turan diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 14:06

mrb ben ankaradan eser ankaradan heryaş bayanlarla tanışmak istiyorum 05535855571 arayın tanışalım boy 180 esmer yaş 36

memet diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 09:41

Mrb ben sizden küçüğüm ama ben olgun bayanla evlenmek istiyorum umarım bu iletiyi ciddiye alırsınız anlıyor çok ciddiyim…0505 587 62 08

sadık mutlu diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 09:01

slm ciddi kızlar hem arkadaşlık hem evlilik arayın mutluluk elizde güvenilir beyim çekinmeyin ciddiyim sadece evlilik arkadaşlık kurulu düzen hemen gelmek istiyene kapım açık 05345963620 (yalancılar lezler P ler yurtdışı olanlar yazmayın kabul edilmesiz)

mehmetemin böge diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 11:17

mr 54 yaşındayım bir bayan arkadaş arıyorum teşekkürler

mustafa karasav diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 08:25

48 yaşındyım ciddiolan bayan arıyorum 5053801359

gurol koseoglu diyor ki ;

06 Mayıs, 2014, 13:27

slm

alı diyor ki ;

04 Nisan, 2014, 15:20

mrb olgun durust sevecen bayanlar arayın 05324662351

Arif diyor ki ;

29 Mart, 2014, 17:45

Cagri at arayayim yaş 50

eray diyor ki ;

28 Mart, 2014, 12:53

535 963 36 66 eray

Hasan Kuzu diyor ki ;

25 Mart, 2014, 13:54

57 yaşında emekli yalnız beyim,çocuk ve kilo sorunu olmayan bir bayanla tanışmak isterim,[email protected] ekleyin tanışalım.

d özçlk diyor ki ;

19 Mart, 2014, 08:52

merhabalaryaşım 49 emeklim doldu ama daha kamu kurumunda çalışmaktayım çitdiyseniz bende çiddiyim beni bu numaradan 08 17 arası arayabilirsiniz

nurdan hasan diyor ki ;

17 Mart, 2014, 15:25

slm adim nurdan.yasim 25 bekarim.kilo 60.yunanistanda kalan bir turk kiziyim burdaki bulunmamin tek nedeni ALLAHIN izniyle durust helal sut emmis ayile terbiyesi almis bir beyle ileriye yonelik tanismak yas farketmez durust olsun yeter [email protected] 00306977190944

sahin diyor ki ;

15 Mart, 2014, 09:02

selam bn sahın 47 yasında 1.70 65 kg.ordu mensubu emeklisiyim.cıddı bır hayat ıstıyorum eger ıznınız olursa sızınle tanısmak ısterım. hayatı severek yasamayi sevyrum.guzel bir hayat ve evlılık icn mutlu olcagimizi dusunuyrum.. allah mutlu gunler nasip etsin msjnizi bekliyrum. 0507 834 93 70

hayri diyor ki ;

13 Mart, 2014, 10:26

Merhaba 48 yasinda beyaz tenli sigara alkol kullanmayan temizliğe dururs luge önem veren sizin gibi arkadaşa ihtiyacı olan beyim arayin tanisalim 05428021852

hayri diyor ki ;

13 Mart, 2014, 10:22

Merhaba 48 yasinda beyaz tenli sigara alkol kullan mayan ciddi iseniz arayin tanisalim benimde sizin gibi bir arkadaşa ihtiyacim var durusluk on pilanda olmak sartiyla arkadas olalim bekliyorum05248021852

hayri diyor ki ;

13 Mart, 2014, 10:17

Merhdasdassin 48 ciddi iseniz arayin tanisalim benimde sizin gibi bir srkafasa ihtiyacim var durusluk on pilanda olmak sartiyla arkadas olalim bekliyorum05248021852

ocak diyor ki ;

12 Mart, 2014, 12:39

[email protected]

ayhan diyor ki ;

08 Mart, 2014, 18:19

merhaba ben ayhan 50 yaşındayım tanışmakta cıdıysenız ben cıdıyım kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım işte no 05316821030

ayhan diyor ki ;

08 Mart, 2014, 18:19

merhaba ben ayhan 50 yaşındayım tanışmakta cıdıysenız ben cıdıyım kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım işte no 05316821030

emin diyor ki ;

03 Mart, 2014, 16:51

merhabalar yaşım 55 emekliyim akadaşlık yapmak istiyorum ciddiyim

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –