18 yaşındayım adanadayım erkek arkadaş arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875794

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

18 yaşındayım adanadayım erkek arkadaş arıyorum

İlan Başlığı
:
18 yaşındayım adanadayım erkek arkadaş arıyorum
Eklenme Tarihi
:
03.02.2014
Okunma
:
3537
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

merhaba 18 yaşındayım sevgilim yok yeni ayrıldım adanadan adanadan erkek arkadaş arıyorum esmer olması tercihimdir uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum işe güce olması çok önemli değil zaten babam zengin ailemin baskısından kurtulmak evlen evlen diye bana baskı yapıyor doğu kökenli bir ayrı olduğumuz için erken yaşta evlenme mi istiyorlar kriterlerine uyan kişilerden mesajlarını bekliyorum teşekkürler

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 52 Yorum Görüntülenmektedir )

can mustafa diyor ki ;

06 Ocak, 2015, 08:34

slm bayanlar arayın tede arkadaşlık kuralı dos olalım 05359354065 canı sıkılan evlı dul mutsu yalnız bayanlar çağrı yapın arayın 05359354065 msaj atın tanıtıcı

Erhan diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 19:30

tanışmak isteyen bayan arkadaş arıyorum tlf 05074062235adanadayım

mehmet.atak diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 19:06

Slm.samsundan.arayin.tanisalim.ciddiyim.05078914406

mustafa diyor ki ;

19 Eylül, 2014, 14:34

Slm bayanlarla arkadaş olalım 05359354065 msaj atn arayin

ibrahim çalışkan diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 13:57

merhaba yaşım 24 bende bayan arkadaş arıyorum esmerim uzunboyluyum istanbulda yaşıyorum benimle tanışmak isteyen wrsa tanışırız 05362774382 sadece bayanlar arasın

baran çağdaş diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 18:11

Selam fazla yükselme düşersin bebek gibisin doğulu olunca insan dan sayılmiyorlarmi kimseyi dili ve dini ile yargılama 0545 581 63 40 arkadaş olarak eğer istersen mesajıni bekliyorum

mustafa can diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 10:18

Slm bayanlar arkadaş olmak istiyorum arayin 05359354065 mesaj attın

osman cevok diyor ki ;

01 Eylül, 2014, 15:42

Yasim 24 adanada yasiyorum esmer uzun boyluyum 537 875 83 65 msj atsaana

kadir diyor ki ;

01 Eylül, 2014, 12:23

Adanadayim yasim 18 esmerim 1.75 boyundayim tanismak istersen iz numaram 05357195026

emre can diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 22:07

slm ben adanadan emre yasım 28 bekarım hıc evlenmedim 176boy esmerim sizinle tanısmak isterim 0543 369 39 85

mehmet diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 13:38

05071363663. bayanlar arayin tanisalim ben mehmet yaş şehir fark etmez.

nusya kara diyor ki ;

22 Ağustos, 2014, 13:41

hayatımda zor zamanlar geçiriyorum maddi bekletim yok ama manevi olarak yanımda olacak beni sevecek birine ihtiyacım var sohbet edip sorunları anlatacağım dert arkadaşı arıyorum mail adersini yazarsan sevinirimarkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

canmusti diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 13:44

Slm kizlar arayin arkadas olalim 05359354065

can diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 07:50

05359354065 slm bayanlar arayin arkadas olalim

kemal yilmaz diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 22:51

Merhaba ben 35 yaş antalya da mimarim ciddi düşünürsen ara 05553915022

ahmet diyor ki ;

27 Temmuz, 2014, 10:25

slm ben ahmet şanlıurfalıyım seninle tanışmak istiyorum eger sende benim gibi ciddi dusunuyorsan telim 05301448052

mevlut candemir diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 09:45

slm ben mevlut antalyada calisiyorum ve yasiyorum tanismk isteyen bayanlr dan msj bekliyorum saygilarla 0534 740 1190 aslen aydinliyim

ismet aykut diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 18:22

selam uzun yaşam yurddışı kalan dogayı tatili denizleri yüzmeyi seven sportmen biriyim çok ciddi 18 19 arası genç arzum tanışmak

hakan kamacı diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 20:08

merhaba ben hakan.adana da yaşıyorum. 35 yaşında 75 kiloda 1.80 boyunda orta vücut ölçülerinde ESMER bir beyim,çalışan iş güç sahibi biriyim.zenginde değilim ama kendime de yeterim,sanada yeeteceğimi düşünüyorum.sakin,sabırlı titiz biriymdir.herhangi bir maddi beklentim yok.niyetim güzel samimi ciddi bir arkadaşlık belki de daha ötesi.iletişim bilgisi olarak; tel: 0543 816 81 26 e-posta: [email protected] facebook: [email protected] – tc hakan kamacı şimdiden teşekkürler.belki güzel bişeyler olur.

bilal uçar diyor ki ;

24 Haziran, 2014, 22:01

Merhaba ben 33 yaşındayım ankarada yaşıyorum 160boy 80kilo esmer bekar biriyim arayın görüşelim 05533062192 ali

sadık mutlu diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 08:57

slm ciddiysen bu adresteyim güvenebilecen biri yanlış anlamana fırsat vermem sadece arkadaşlık evlilik kararın ver gel kurulu düzen buadresteyim ciddidüşünen 05345963620 adap.

Anonim diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 16:36

Skypetan eklersen görüşebiliriz bende 19 yaşındayım skype: anoniimmm

mehmet polat diyor ki ;

29 Mayıs, 2014, 09:31

selam ben mehmet seninle tanışmak ve istediğin şeyi yerine getirmek isterim telefon : 0 544 465 03 55 çağrı atman yeterli

cuneyt keklik diyor ki ;

27 Mayıs, 2014, 03:32

İstersen hemen ewlenelim yasim 26 182 boy beyaz tenli hemen kaciririm seni istersen 05384089287 aramani bekliyorum

barış başsoy diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 22:09

slm adım barış yaşım 23 1.78 boy 70kilodayım yakışıklıyım ama nedense çok yanlızım zengin olmadığım için sanırım para olmayınca kimse bakmıyor yakışıklılığa spor yaparım fizim çok i ve seninle tanışmak istiyorum karadenizliyim diksiyonum çok idir numaram 05467781330 aramak istersen belki bi şansım vardır seni tanırım bekliyorum aramanı pişman olmazsın beni görsen

emre saygın diyor ki ;

15 Mayıs, 2014, 08:43

slm tanışamk isteri canım 05436019611 adanadan 05436019611 adım emre

zülküf yeğin diyor ki ;

13 Mayıs, 2014, 10:43

ararsanız sevinirim 05383574008

Mehmet altın diyor ki ;

07 Mayıs, 2014, 00:09

05068582121 tanışalım

ibrahim ocak diyor ki ;

27 Nisan, 2014, 10:55

ben antalyada yaşıyorum yaş 35 boy160 bbir bayanla tanışmak istiyom yanıma gellece numaram 05385832983

yakup aybar diyor ki ;

20 Nisan, 2014, 19:28

Adanadayim cnm ara konusalim 05435751150

0534 557 82 73 merhaba adım soner yaş 23 kocaeli de oturuyorum 1.72 boy 66 kilo ince yapılıym beyaz tenliyim cok ciddiyim ileriye dönük evlilik düşünüyorum hayatımın kadınını arıyorum hayat arkadaşımı arıyorum tanışalım 0534 557 82 73 numarama cagrı at yada tele mesaj at bekliyorum yaş farketmez şehir farketmez diyor ki ;

17 Nisan, 2014, 09:10

merhaba 0534 557 82 73

serdar kovan diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 12:35

Merhabalar, Ismim Serdar, 32 yasindayim, bekari mdaha once evlenmedim hic. son 10 yildir Amerika day asiyorum ve kesin donus yapacagim Turkiye ye 1 ay icinde ve gonlume, kulturume ve ic dunyama hitap eden ve hitap edebilecegim bir insanla tanisip ileriye donuk bir iliski yasama hedefindeyim, bu dusuncelerdeyseniz sizde tanismayi umit ediyorum.

memet diyor ki ;

04 Nisan, 2014, 12:40

slm bende 20 yaşındayım 0542 559 38 18 mesaj atarsan sevinirim

caner diyor ki ;

31 Mart, 2014, 12:09

merhaba sizinle tanışmak isterim skype adresim.can.can1092

Huseyin diyor ki ;

29 Mart, 2014, 09:12

Merhaba ben huseyin yaş 25 evlilik baskisi altinda eziliyorum ankaraya gelin olmak istersen cagri at 0507#119#84#22

osman diyor ki ;

27 Mart, 2014, 00:01

eger ciddi isen msj yaz konyaya getiriyim seni

Kemal AYDIN diyor ki ;

26 Mart, 2014, 09:30

SELAM İYİ GUNLER DİLİYORUM MRB HANIMEFENDİ BEN KEMAL 42 YŞ VE RESMİ KAMU KURUMDA MUHASEBE MEMURU OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM SENİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM ŞAYET BU CAZİP TEKLİFİMİ KABUL EDETSEN TABİ SEVİNİRİM VE 0506 01 31 39 BENİ ARARASAN VEYA BİR ÇAĞRI BİLE VERİRSEN VARYA İNANKİ ASLA PİŞMANLIK DUYMAZSIN AKSİINA SENDE MEMNUN KALIRSIN BİDE GİZLİLİK VE DÜRÜSTLÜK OLMAK ŞRTIYLA TABİ BU SÖZ İKİMİZ İÇİNDE GECERLİDİR TŞKLER

lokman çakmak diyor ki ;

19 Mart, 2014, 18:56

Slm türkiyenin çiçekleri yurdumun dört bir yanından arıyabilirsiniz 0543 825 79 33

hakan diyor ki ;

18 Mart, 2014, 16:40

selam ben hakan adanalıyım 30 yaşındayım yanlızım bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler tel 0545 572 13 53

nurı yılmaz diyor ki ;

17 Mart, 2014, 20:21

cok uzagız cokkkkkkkkkk 05419480042

murat diyor ki ;

17 Mart, 2014, 10:34

slm murat ben 27 yş 175 78 ara tanışalım..0541 720 62 25.urfalıyım

mustafa umar diyor ki ;

16 Mart, 2014, 20:20

slm ben mustafa yasım 22 benim için zenginlik önemli degildir benin için insanlık ve kalbi temiz saygılı olması ve güzelik ónemli degildir ben memleket çorum cvp bk no 05395462204 bk

murat murat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 21:02

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

murat murat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 21:00

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

mertcan dogan diyor ki ;

06 Mart, 2014, 12:51

adanada yasıyorum siirtlıyım bende ara bı konusalım kısmetse olur

İbrahim konuk diyor ki ;

25 Şubat, 2014, 08:23

selam ismim ibrahim malatya dan yazıyorum 184 boyundayım 72 kilodayım 22 yaşındayım esmerim seninle tanışmak istiyorum numaram 0 535 383 10 58 çağrı bekliyorum

emrah diyor ki ;

24 Şubat, 2014, 19:26

Slm 30yas16.5by 0542 210 5334ara tansalm

Rıza diyor ki ;

18 Şubat, 2014, 15:11

Ben doguluyum arayın tanısalım 0554 562 59 73

Rıza diyor ki ;

18 Şubat, 2014, 15:11

Ben doguluyum arayın tanısalım 0554 562 59 73

memet diyor ki ;

08 Şubat, 2014, 21:23

05452510781 ara beni

caner fidan diyor ki ;

05 Şubat, 2014, 16:56

slm ben adanadan caner yasım 22 ara tanıslaım 0553 534 41 86

selçuk ünlü diyor ki ;

04 Şubat, 2014, 08:48

merhaba, tanışalım..

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –