bayanım erkek ev arkadaşı arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5835

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1719403

Toplam Yorum

:

10231

Kategoriler

bayanım erkek ev arkadaşı arıyorum

İlan Başlığı
:
bayanım erkek ev arkadaşı arıyorum
Eklenme Tarihi
:
25.01.2014
Okunma
:
24482
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

21 MATEMİNDEYİM YANLIZ MATEMİYORUM BIRLIKTE YASADIGIM BAYAN ARKADASIM EVLENINCE TEK KALDIM BENDE KIRA İLE İLGİLİ BANA YARDIMCI OLABILECEK ERKEK HANE ARKADASI ARIYORUM

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 136 Yorum Görüntülenmektedir )

Ahmet diyor ki ;

03 Ocak, 2015, 16:35

05375934494 İzmirde Ahmet ben 29yaş 185boy esmerim inşaat mühendisiyim İzmirde tanışıp görüşebilceyim bi bayan arıyorum evlilik düşünmeyen bi bayan arıyorum gezmeyi güzel zaman geçirmeyi seven güzel bi bayan varsa Çağrı veya Msj atın cesaretli bi bayan arıyorum Madi destek istiyen bayanları bekliyorum

saffet diyor ki ;

30 Aralık, 2014, 21:40

ıstanbul bakır koy kartal tepe mahallesınde oturuyorum 2+1 evım var yanlız yasıyorum kira bedeli 900 teledır gelecek bayan 450 tele ödeyecek su elektırık dogalgaz bunlarıda ortak ödeyeceyız kendıne öz guvenı olan yalan soylemeyen aile terbıyesi görmüş saygılı sempatık guler yuzlu insancıl sewecen bayanların aramasını beklıyorum 05424187651

mustafa mustafa diyor ki ;

25 Aralık, 2014, 23:49

merhaba.görüşmek isterseniz iletişime geçelim. [email protected]

mehmet karaman diyor ki ;

17 Aralık, 2014, 21:24

ben yalnız yaşıyorum son derece temizliğe önem veriririm evim üstüm başım çok temizdir evimin temizliği ile çok iddalıyım elimden her iş gelir büyük bir kütüphanem var bilgisayarım var benim hiç kimseye ihtiyacım yok zaten insanlar düzgün konuşmuyor onun için rahatım diyorlarki şuraya buraya nükleer santral yapılacakmış karşı çıkıyorlar radyosyon yayacak diye ama inanın insanların yaydığı radyasyonlar nüklerer santrallerden daha fazla daha çok yalnız kaldığım zaman rahatlıyorum bütün yalnız yaşayanlara saygılar…..

yankı güneş diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 01:29

merhaba.ben hayat yolaşımı arıyorum…36 yas 177 boy 67 kilo bekar hiç evlenmemiş bayanım.yurtdışıda olabilir..din dil ırk farketmez.saygıyı sevgiyi ve sadakati bilsin yeter.. kültür seviyeside iyi olsun.doktor olması tercih sebebim..uzun zamandır isteiğim bişiy. titiz biriyim.olgun mantıklı ve sempatiğim. eğer yazacaksanız Leyla Mecnun a diye başlık atın ve mail aresinizi bırakın.ben mailimi bırakamadım rahatsız eilmemek için.. herkese en içten sevgilerimle..

okan diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 17:05

mrbb adım okan erzurumdan cidi bayan arkadaşları beklerim 0535 464 80 81

Okan diyor ki ;

12 Ekim, 2014, 20:23

Erzıncanda yaşayan bayan Olgun olan bırtane ınsanla girişmek ısıtıyorum 35 ve40yaşlarında. Olanl bayanlarlatel05323857306

Okan ÖZKARAKAŞOĞLU diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 12:49

Adım okan Bayan arkadaş arıyorum cıdı olanlar ıletışime gece bılır adım okan erzıncanda yaşiyorum 05323857306

Okan ÖZKARAKAŞOĞLU diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 12:19

Bayan arkadaş arıyorum cıdı olanlar ıletışime gece bılır adım okan erzıncanda yaşiyorum 05323857306

Okan ÖZKARAKAŞOĞLU diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 12:18

Bayan arkadaş arıyorum cıdı olanlar ıletışime gece bılır adım okan erzıncanda yaşiyorum 05323857303

orhan ülker diyor ki ;

10 Ekim, 2014, 12:01

40 yaşındayım 1 88 boy 88 kilo ısparta ve cevre illerden samimi bayan arkadaş arıyorum. Tel 05428030720

fatih durmuş diyor ki ;

05 Ekim, 2014, 19:25

ben ARTVİN den hiç evlenmemiş bekar bir erkeğim.üniversite mezunu sarışın bir erkeğim.tanışmak isteyen bayanları bekliyorum.

temel diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 23:21

tombul bayanlar arasin 05377401821

Serdar diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 11:44

Serdar sakarya yas 27 bayanların aramasını beklıyorum 05455706154

murat çicek diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 13:39

merhaba adım murat yaşım 25 kamuda çalışıyorum yanıma yaşlı ev arkadaşı arıyorum ücret istemiyorum sadece temizlik ve yemek yapacak bir bayan istiyorum bütün masraflar bana aittir istanbul 0533 426 63 13

yilmaz diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 05:09

Meraba ben adana ceyhandan bi bayan arkadas aryorum tansmak isteyenle bu numaradan ulusablrsniz0542 541:40 48

yilmaz koldas diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 05:08

Meraba ben. yilmaz adana ceyhandan bayan arkada aryorum yas 24 boy 1.73 tanismak isteyen bayanlari bu numaradan bekliyorum 0542 541 40 48

yilmaz diyor ki ;

16 Eylül, 2014, 05:03

Meraba ben adana ceyhandan bi bayan arkadas aryorum tansmak isteyenle bu numaradan ulusablrsniz0542 541:40 48

yılmaz diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 09:44

MERHABA HANIMLAR BEN YILMAZ YAS 34 BOY 173 KİLO 80 KARAKASLI KARA GÖZLU ESMER TENLI BİR BEYIM MALULEN EMEKLİ ASKERİ PERSONELİM SU AN DEVLET MEMURU OLARAK ANKARADA CALISIYORUM 20 İLA 30 YASLARINDA DUL VEYA HİC EVLENMEMIS veya EVLİDE OLABİLİR BİR BAYANLA TANISMAK İSTİYORUM KENDİM DE DUL BİR ERKEGİM LUTFEN YANLIZCA ANKARADAN ARANIRSAM SEVİNİRİM TLF 05438255087

sadik diyor ki ;

12 Eylül, 2014, 07:50

slm yanlızım yanım kız arkadaş arıyorum ücret yok güvenilir anahtara sahip çıkacak kafa yapımız uyacak kızdan mesaj bekliyorum sakarya artniyetli kabul edilmez Sbeşyüzellibir yüzyirmibir atmışatmışbeş adapazarı merkez

Akın çetin diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 11:49

05415301977 merhaba ben akın izmirlyim benimle tanışmak isteyen izmirli bayanlar

remzi diyor ki ;

09 Eylül, 2014, 12:29

MERABA BEN BURSADAN REMZİ DERTLESE BİLECEGİN Bİ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM BEKAR DUL FARKETMEZ TEL: 0537 995 62 75

serkan.boga diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 08:24

Merhaba ben istanbuldan serkan sohpeti severi. Yerine gore gezmeyi severim ve ev ariyorum istanbulda oturuyorm yanliz oturmayi sevmiyorum kafa dengi arkadas ariyorum bayan ve aylemle oturdugum icin ayrilmak isti yorum bir yada iki gun icinde donerseniz sevinirim simdiden tsklr

emretekcan diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 12:26

Ben bursadan emre 25 yassndaym dürüst bir arkads aryrm 0543 234 1938

emretekcan diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 12:24

Ben bursadan emre 25 yassndaym dürüst bir arkads aryrm 0543 234 1938

ada baltaci diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 14:46

merhaba benimle tanismak isteyen varmi

ugur ata diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 01:58

Slm ben antalyadan ugur 3+1evimde tek yasiyorum yanimda kalabilecek temiz bayan ariyorum yasim 28 tel:05415004231

şeref diyor ki ;

14 Ağustos, 2014, 12:10

Benimde böyle bir şeye ihtiyacım var ararsan sevinirim lütfen ara 05077444189

hasan ural diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 22:52

slm tanışabilirmiyiz face [email protected]

sadık mutlu diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 13:04

slm hanımlar evlilik için burdayım yaş sorunum yok istiyen dürüs hanımlardan mesaj bekliyorum yaşlı genç kızlar evde kaldım deme şansın kullan bekar yanlız beyim evlilik için burdayım adapazarında ikamet ediyorum samimi hanımlardan mesaj çarı bekliyorum 05511216065

yılmaz harmantaş diyor ki ;

08 Ağustos, 2014, 12:09

ben yılmaz izmirden istanbulageldim şimdi üsgüdardayım evi olan bayanla evlenirim

cüneyt saraç diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 20:16

bursa başaran mahallesinde yaşıyorum . Ev arkadaşı arıyorum bay veya bayan farketmez fakat güvenilir olmalı. 05344000309

yilmaz diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 20:24

selam ben bursada yilmaz çok durust cıdi yalande nefret edecek aşki zevki sevecek gizlilığa unem verecek son derece bana guvenecek bayan arkadaş aryorum durust olursan herşey istedığın olacak 05395190816 saygilar

murat bozkurt diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 12:55

ankarada memurum iyi bir dost ve hayatı paylaşabileceğim bir bayan arıyorum yaşım 27 dir.tel:5314919135

yılmazz diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 22:02

MERHABA BEN BORA ASLEN ERZİNCANLIYIM DOGMA BÜYÜME EDİRNELİYİM ŞUANDA ANKARA BİLKENT TE MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM YAŞ 35 BOY 172 KG 80 KARAKAŞ KARA GÖZ ESMER TENLİ MALULEN EMEKLİ ORDU MENSUBUYUM ŞU AN KAMUDA MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM EVİM ARABAM VAR MADDİ SIKINTIM YOK EVLENDİM BOŞANDIM ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN ARADIGIM BAYAN 20 İLA 30 YAŞ ARASI DUL VEYA HİÇ EVLENMEMİŞ OLABİLİR ANKARA YENİ MAHALLEDE 4 ARTI 1 FUUL EŞYALI EVİME BAYAN EV ARKADAŞI ARIYORUM ANLAŞIRSAK EVLENE BİLİRİZ İSTERSE TELEFON .05438255087 24 SAAT ARAYABİLİR VEYA KENDİNİZİ TANITICI MESAJ ATA BİLİRSİNİZ MERAK ETTİKLERİNİZİ SORA BİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN DUYARLILIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE VE KALBİNE GÖRE VERSİN .

mutafa alemdar diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 18:53

Mrb ben Agri dan mustafa yas 40 evlmde yalniz otyrm bir omur ayni yastiga bas koyacagim esim sevgilim askim karim diyebileceyim durust kalbinde Allah korkusu tasiyan bir bayanla tanismak istiyorum. 05317833894

mutafa alemdar diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 18:46

Mrb ben Agri dan mustafa yas 40 evlmde yalniz otyrm bir omur ayni yastiga bas koyacagim esim sevgilim askim karim diyebileceyim durust kalbinde Allah korkusu tasiyan bir bayanla tanismak istiyorum. 05317833894

levent çakar diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 15:21

İSTANBULDAYIM

hakan arslan diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 20:20

Istanbul bahcelievlerde kaliyorum 3+1 dairem var bayan ev arkadasi ariyorum sorunsuz ve sıkıntısız olsun lutfen fiyatım uygundur ama camasir yikama islerinde bana yardimci olabilecek bi arkadas ariyorum 0541 368 29 56 makinam var ama kulanmayi bilmiyorum lutfen bos muhabete aramayi ismim hakan

mehmet diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 15:21

mrb ben memet uzun lafa gerek yok bayan arkadaş arıyorum 0530 233 23 87

serkan yılmaz diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 20:39

selam ben antalya merkezde oturuyorum yanlız 30 yasındayım kendıne guvenen durust bayan arıyorum ev arkadası esyalı evım var saygılarımla yas onemlı degıl

sezai soylu diyor ki ;

25 Temmuz, 2014, 09:46

selm ist bahceli evlerden sezai yeni geldim ist guvenilir anlasa bileceyim bir bayan ev arkadası aryurum saygılarımla ögreciyim tel 05071405311

FATIH YILMAZ diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 13:11

sa adım fatıh Allahtan korkan sadık edeblı kaanatkar ve dıyalızımıde kabul edecek bır bayanla yuva kurmak ıstıyorum 0544 596 27 86

sezai soylu diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 00:40

selm yas farketmez sunay okulu icin ist geldim yaaim 30gvenilir evi olan bir bayan aryurum kiraaina yardomci olurum saygilar sezai telm 05071405311

fatihpolat diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 19:30

SELAM BEN FATİH EVLİLİK DÜŞÜNEN YALANI SEVMEYEN DİNİNE DÜŞKÜN OLAN BİR EŞ ARIYORUM 05398319042 05447343228 BEKLİYORUM

fatihpolat diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 19:23

SELAM BEN FATİH EVLİLİK DÜŞÜNEN YALANI SEVMEYEN DİNİNE DÜŞKÜN OLAN BİR EŞ ARIYORUM 05398319042 05447343228 BEKLİYORUM

menderes albayrak diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 18:44

Antalya merkezde can sikintisi olan bayanlar yaninizda kalabilirim maden muhendisim yas 32 Tel0544 734 86 44

burak dişbudak diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 17:48

05379639759 ara

vural zeydan diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 14:01

merhaba ben vural doktorum 25 yaşındayım bayan arkadaşların beni aramasını istiyorum 05452425985 numaram

hakan belgis diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 13:47

Hatay dotyolda bayab arkadas aryorum dul bekar fark ermezgecelik gezici yasamak nasil isterse varim yeterki bayan olsun ama bakimli sartiyla 05415184857 bekliyorum

uğur diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 11:54

hangi şehirdesin [email protected] mail at

irfan kaya diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 16:43

merhaba ben irfan bolu merkezde yaşıyorum niyeti cidi olan bayanları beklerim 0532 054 7550 çağrı atmanız yeterli cidi olanlar atsı sadece

murat arter diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 09:42

ben ankaradan murat bayan arkadaş arıyorum 5438097234

sadık diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 12:06

slm kızlar ev arkadaşına ihtiyacım var kafama uygun dürüs geleceni düşünen kızdan mesaj bekliyorum artniyetli deyilim konuşmak istiyen arasın 05511216065

emin keskin diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 22:35

ben emin enliyim ama mutlu deyilim beni mutlu edecebir bayan arkadaş arıyorum evliliyim sorun olmayacaksa mersin ve civarları bayanlar arasın gizlilik benim icin önemlidir05437394043

yavuzpolat diyor ki ;

10 Temmuz, 2014, 10:40

mrb erzurumdan yavuz erzurumveçevresi bayan arkadaş arıyorum 0537 521 36 71 0537 521 36 71

ahmetrıza te diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 06:12

sim ben ahmetrıza ask yasıyabilecegimiz bir bayanla arkadaşlık kurmak 05412971958

alanyalımasör diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 03:14

masörüm evinin giderlerini paylaşacak olgun bayanla beraber oturmak istiyorum dürüst anlayışlı olması yeter arayınız 05073035454

suleyman karaman diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 02:53

Mrhblar ben suleyman ispartali bayan arkadas ariyorum yasim 31 bekarim benimle konusmak isteyenler 05449527367 noya arasin

BEN DAVUT diyor ki ;

28 Haziran, 2014, 13:40

Mardinde yalniz yasayan bayanlar arayin 05380759241

gökhan kkljd diyor ki ;

25 Haziran, 2014, 16:38

selam tatlı bayanlar ben antalyadan gökhan 170 by 65 kilo benimle her konuda konuşup haratlamak isteyen bayanları bekliyorum 0534 954 22 55

CEM gül diyor ki ;

24 Haziran, 2014, 12:38

SLM MANİSADA BENLE GÜZEL FAKİT GECİRCEK BAYANLAR ARASIN YAŞ 25 BOY 1.75 KİLO 80 İSMİM CEM BEKLİYORUM ARAYIN 05303073540

emir gencer diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 00:14

niğdede yanlız yaşıyorum ve bayan ev arkadaşı arıyorum ilgilenler [email protected] adreesinden ulaşabilirler

SİNAN ZENGİN diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 08:50

slm ARKADAŞLAR BEN ESKİŞEHİRDEN SİNAN YANIMA BAYAN EV ARKDAŞI ARAMAKDAYIM EV KİRASINA ORTAK OLMUYCAK BENİMLE EV İCERSİNDE ARKADAŞLIK YAPICAK İSTEDİGİ KADAR KALA BİLİR 0531 775 01 66

hasan güler diyor ki ;

18 Haziran, 2014, 21:39

Slm esi vefaat etmis 54 yasimda emekli beyim durustce gorusebilicem bayan aramaktayim anlasirsam evlilil olabilir istanbul 05369749547

mehmet çakar diyor ki ;

16 Haziran, 2014, 19:21

selm ben mehmet beni sadece citti anlamda evlik düşünen bayanlar arasın ltfn çünkü benim niyetim yuva kurmak macera aramıyorum 05415869583

Murat şafak diyor ki ;

16 Haziran, 2014, 19:13

Aşk arıyorum ama yok yok

serkan san diyor ki ;

16 Haziran, 2014, 16:22

Merhaba Öğrenci Hanımefendi. İstanbulda yaşıyorum. Öğretmenim son derce dürüst olgun güvenilir bir erkeğim. arkadaşlık amaçlı sizinle tanışmak istiyorum.Kiranızın yarısını öderim zaman zaman evde sizinle kalırım size arkadaşlık yaparım kabul edeseniz lütfen yazın. mail adresim [email protected] cep numaram 05394969763 cep numaram için lütfen önce mesaj bırakın özel numaradır çoğu zaman açık olmaz mesaj bırakırsanız mutlaka size dönerim.

emin özdemir diyor ki ;

15 Haziran, 2014, 15:20

beni kirayı veririm elektirik suyuda erzaklarıda hallederim ama şartım var cidiyim 05364551745 ara beni konuşalım

muhiddin kahraman diyor ki ;

14 Haziran, 2014, 18:37

arayın tanışalım coşalım 0532 412 3074

erdem diyor ki ;

14 Haziran, 2014, 17:49

Bayan ev arkadasi ariyorum olgun durust ev giderleri tamamen bana aitdir

mehmetbirlik diyor ki ;

12 Haziran, 2014, 07:17

Istanbul avrupa yakasindan durust bayan arkds arym evlilik dusunen mutlulugu ariyan durust sen ara 0538 729 51 52

mehmetbirlik diyor ki ;

12 Haziran, 2014, 07:15

Istanbul avrupa yakasindan durust bayan arkds arym evlilik dusunen mutlulugu ariyan durust sen ara 0538 729 51 52

mehmetbirlik diyor ki ;

12 Haziran, 2014, 07:11

Istanbul avrupa yakasindan durust bayan arkds arym evlilik dusunen mutlulugu ariyan durust sen ara 0538 729 51 52

mehmetbirlik diyor ki ;

12 Haziran, 2014, 06:56

Istanbul avrupa yakasindan durust bayan arkds arym evlilik dusunen mutlulugu ariyan durust sen ara 0538 729 51 52

mehmet diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 14:50

Istanbul avrupa yakasindan mehmet yanima ev arkadasi ariyom bay bayan farketmez durust olsun yeter 0538 729 51 52 ucret istemiyorum arayin

mehmet diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 14:42

Istanbul avrupa yakasindan mehmet yanima ev arkadasi ariyom bay bayan farketmez durust olsun yeter 0538 729 51 52 ucret istemiyorum arayin

mehmet diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 14:40

Istanbul avrupa yakasindan mehmet yanima ev arkadasi ariyom bay bayan farketmez durust olsun yeter 0538 729 51 52 ucret istemiyorum

sevinc seven diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 11:49

slm ben bu siteye katildim ciddi olarak sizde varsaniz ciddi bana bu numaradan usasa bilirsiniz tel numaram.00359.898.34.50.82. .

ali sezgin diyor ki ;

28 Mayıs, 2014, 18:00

merhaba ismim ali istanbulda yaşıyorum duzenli bir işim var kendi karekterime uygun bir bayan arkadaşı arıyorum ev hazır kira vesayire herseyi ben ödöyorum tanışmak ve gelmek isteyen bayanlar lütfen ciddi olanlar beni bu numaradan araya bilir05427784458

osman kaya diyor ki ;

28 Mayıs, 2014, 09:30

Haydi durma ara 05382015946

murat subaşı diyor ki ;

24 Mayıs, 2014, 16:00

Slm ben balıkesir den murat balıkesir de oturun durust ve citi byn arkadas ariyom 0534 883 49 92

murat subaşı diyor ki ;

24 Mayıs, 2014, 15:57

Slm ben balıkesir den murat balıkesir de oturun durust ve citi byn arkadas ariyom 0534 883 49 92

ahmet ırmak diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 18:57

selam ismim ahmet istanbuldan elektronik mühendisyim sizin gibi akıllı bir hanımefendiyel aynıevi paylaşmak benim içinbüyük bironurdur benkendimi burdan nekadaranlatırım en iyi güzelolan tanışmak ve görüşmektir eyer sizde bana bir şans verir senizpişman olamyacaksınız memlektim erzurum boyum 1,85 kilo 80 yaşım 40 bekarım saygılarımla 5357470219 533 267 52 30

ahmet ırmak diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 18:56

selam ismim ahmet istanbuldan elektronik mühendisyim sizin gibi akıllı bir hanımefendiyel aynıevi paylaşmak benim içinbüyük bironurdur benkendimi burdan nekadaranlatırım en iyi güzelolan tanışmak ve görüşmektir eyer sizde bana bir şans verir senizpişman olamyacaksınız memlektim erzurum boyum 1,85 kilo 80 yaşım 40 bekarım saygılarımla 5357470219 533 267 52 30

Murat yilmaz diyor ki ;

22 Mayıs, 2014, 23:16

Selam istanbuldayım evimde yanımda kalabileceği bayan aranıyor paraya gerek yok sadece dürüst ve güvenilir olması dilegiyle ) 05432905666

eray diyor ki ;

19 Mayıs, 2014, 10:57

mail yeterlı 😉 https://www.facebook.com/erayyucel

sinan cakir diyor ki ;

15 Mayıs, 2014, 14:44

Slm kayseri ve cevresinden yalniz yasayan olgun dul mutsuz tek yasayan bayanlara ev arkadasi olurum 0543 524 85 69

İsmet Taşar diyor ki ;

13 Mayıs, 2014, 13:00

Selam Gaziantepten bayan arkadaş arıyorum arayın Görüşelim bayanlar arayın 05358730618 dürüst bir bayan arıyorum dul bekar olabilir yaş arası 27 ile 40 olursa.

serkan san diyor ki ;

12 Mayıs, 2014, 21:46

merhaba istersniz kiranızı paylaşırız sadece hafta sonları beraber kalırız . ben öğretmenim size uyum sağlarım. 5394969763 [email protected]

ati sa diyor ki ;

06 Mayıs, 2014, 13:07

ben size her konuda yardımcı olabilirim ltf arayın veya tel yazın ben sizi aricam

ZEYNEL AYDİLEK diyor ki ;

05 Mayıs, 2014, 15:12

SLM ANTALYA KEPEZDE OTURUYORUM EVİM OLDUKCA BÜYÜK KENDİME BAYAN EV ARKADAŞI ARIYORUM TİTİZLİGE ÖNEM VEREN TERJİHİMDİR,,0534 749 75 19

MURAT YILDIRIM diyor ki ;

05 Mayıs, 2014, 15:12

SLM ANTALYADAN MURAT ÖZEL MASÖR KLASİK-MEDİKAL-SELÜLÜT-CEŞİTLERİYLE 608 NOLU BELGEMLE HİZMET VERMEKTEYİM İSTER KENDİ EVİNİZDE İSTER BENİM EVİMDE VERİYORUM MÜŞTERİ GİZLİLİGE ÖZEL YASAMA ÖZEN GÖSTERİLİR.0543 561 94 35 FİYATLARIMIZ UYGUNDUR

ZEYNEL AYDİLEK diyor ki ;

05 Mayıs, 2014, 15:06

SLM ANTALYA KEPEZDE OTURUYORUM EVİM OLDUKCA BÜYÜK KENDİME BAYAN EV ARKADAŞI ARIYORUM TİTİZLİGE ÖNEM VEREN TERJİHİMDİR,,0534 749 75 19

bülent kasarcıoğlu diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 12:31

merhaba..karizmatik tekstilci bey , yalnız yaşadığı ataşehir şerifalideki evini ,seviyeli, dürüst ve tertipli bir hanımla paylaşmak istiyor.GSM 0533 320 30 40

bülent kasarcıoğlu diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 12:25

merhaba..tekstilciyim , yalnız yaşıyorum evim ataşehir şerifalide ,seviyeli ve dürüst bir hanımla evimi paylaşmak istiyorum.GSM 0533 320 30 40

Adem İSTANBUL diyor ki ;

30 Nisan, 2014, 17:03

selam, fazla bişey yazmanın doğru olmadığını düşünüyorum ismim adem 0536 887 06 80

ismail.ipek diyor ki ;

24 Nisan, 2014, 18:07

yaş otuz istanbuldayım durust işi olan bırıyım uygun bayan arıyorum tel 0545 313 01 05

ismail.ipek diyor ki ;

24 Nisan, 2014, 17:52

yaş otuz istanbuldayım durust işi olan bırıyım uygun bayan arıyorum tel 0545 313 01 05

hükmükurban diyor ki ;

24 Nisan, 2014, 09:59

canım dürüstce seni bakarım benim ihtiyacım olan ilişg,m, yaşarım senle isteyim bu

alper aydın diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 18:28

istanbulda yalnız yaşıyorum ev işleri için bayan arkadaş arıyorum ciddi olmasını isterim 05468723178

cem diyor ki ;

21 Nisan, 2014, 14:20

esenyurtta yeni bir sitede evim var 2+1 evde tüm eşyalar var sitede güvenlik ısıtmalı kapalı yüzme havuzu türk hamamı jakuzi spor salonu vs… Evin önünden minibüs ve otobüs geçmektedir. Market ve alışveriş merkezine yakın. Gelen arkadaş valizini alıp gelmesi yeterli kira istemiyorum sadece evin temizlik işlerini yardımcı olsun yeterli çalışan yada öğrencide olabilir temiz düzenli olması yeterli . ben cem 33 yaşındayım bekarım turizm sektöründe çalışıyorum 05559787884 facebook adresim ; https://www.facebook.com/cakdn1

emre köprülü diyor ki ;

19 Nisan, 2014, 21:27

05342212441 pndik istanbul

adem kaya diyor ki ;

18 Nisan, 2014, 21:13

arkadaş olmak isteyen bayanları bekliyorum05396960825

Berk Can Kayra diyor ki ;

17 Nisan, 2014, 08:09

Beylikdüzü Beykent Ünv. Ve metrobüse çok yakın evimi paylaşabileceğim bayan yada Ünv. Öğrencisi bayan arkadaş arıyorum. 5323039278

Yaşar diyor ki ;

14 Nisan, 2014, 09:39

Bostancıda oturuyorum çalışan bayan ev arkadaşı arıyorum

Vedat şen diyor ki ;

12 Nisan, 2014, 13:58

Nereye istesen geleyim yiterki beni ara 0531255454

Vedat şen diyor ki ;

12 Nisan, 2014, 13:53

Nereye istesen geleyim yiterki beni ara 0531255454

Ahmet Aydın diyor ki ;

12 Nisan, 2014, 10:09

slm benim ewim yok ev arkadaş arıyorum bayan 05330920769

bayram diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 02:43

mrb 31 yaşındayım.ev arkadaşı olarak size şlik edebilirim ama sadece hafta sonları uygun olursa kira yardımı yapabilirim

Yusuf can diyor ki ;

02 Nisan, 2014, 11:14

Slm ben yusuf kabul edersen size numaramı veriyorum 05385882964 bu arada aramak isteyen herkesi bekliyorum

burak ozbek diyor ki ;

24 Mart, 2014, 17:36

sizi tanımak iterim tabi side isterniz 05444670222 numram arrsanı detylı konuşmm şnsımız olur

ahmet diyor ki ;

20 Mart, 2014, 11:58

slm benahmet ıstanbul durust efendı bırını lutfen ıstanbul dıısaramsın 05416035775

Akın çetin diyor ki ;

20 Mart, 2014, 10:02

Merhaba ben Akın izmirde oturmaktayim yannız yaşıyorum evim ve arabam var benimle kalacak güvenilir temiz tertipli bayan arkadas arıyorum öğrenci de olabilir evimde bütün eşyalar mevcut tel 05415301977 yas önemli değil

Akın çetin diyor ki ;

20 Mart, 2014, 09:58

Merhaba ben Akın izmirde oturmaktayim yannız yaşıyorum evim ve arabam var benimle kalacak güvenilir temiz tertipli bayan arkadas arıyorum öğrenci de olabilir evimde bütün eşyalar mevcut tel 05415301977 yas önemli değil

emre köprülü diyor ki ;

19 Mart, 2014, 01:23

slm bn istdan emre 05342212441 bekliyorum

Resad diyor ki ;

18 Mart, 2014, 19:33

Merhaba ben Resad. Kiranizin tamamini odemeyi kabul ederim. Aslen Azeriyim. Isle ilgili hemen hemen her ayin 20 gunu istanbulda otelde kaliyorum. Eger sizin icinde uygun olursa neden olmasin. Saygilar [email protected] dan ulasa bilirsiniz

serkan serkan diyor ki ;

17 Mart, 2014, 10:32

mrb ben ankaradan serkan yaşım 28 boyum 176 kilom 67 kendime her konuda güveniyorum karşımdaki kişiyi anlayabilecek ve mutlu etmek için elimden geleni yapacak kişilikte bir insanım beni tanıdığına pişman olmayacağından emin olabilirsin kendimi ne kadar anlatsam pek fazla bişey ifade etmez senin tanıdığın kadarımdır sonucta değiştirmez tanımadan bilemezsin onun için numaramı veriyorum istemezsen rahatsız edecek bir insan değilim görüşmek dileğiyle 533 684 6271 hoşçakal

mehmet özsevinc diyor ki ;

16 Mart, 2014, 13:25

05346654446

canerfidan diyor ki ;

16 Mart, 2014, 12:29

slm ben caner mardınden ev arkadsı bayan arıyorum 0553 534 41 86

serkan san diyor ki ;

15 Mart, 2014, 22:28

merhaba hanımefendi Küçükçekmecedeyim öğretmenim 45 yaşındayım tanışmak istermisin.siiznle kalmak isterim. [email protected]

mersinden murat diyor ki ;

14 Mart, 2014, 00:39

ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24 mersinli bayanlardan arama bekliyorum 0506 4942008

ABDULLAH YILMAZ diyor ki ;

11 Mart, 2014, 18:32

merhaba ben istanbulda yanlız yaşıyorum mecburen şimdilik oteldeyim evinize misafir olmaktan mutluluk duyarım 33 yaşındayım güvenilir biri olmak için uğraşıyorum 05311019822

dursun acarı diyor ki ;

08 Mart, 2014, 18:52

ben muğlalıyım bodrumda yaşıyorum.güvenlik mesleğinde çalışıyorum.beraber kalmak istersen arayabilirsin gelirim.0543 229 64 68

burak diyor ki ;

07 Mart, 2014, 11:52

selam, ben çapa dan burak. yaşım 35. kendime ait evim ve arabam var. amacın gezmek eğlenmek ve dost ise aramanı beklerim. tabi karşılıklı anlaşmamız önemli. 0542 259 73 58

mehmet özkan diyor ki ;

07 Mart, 2014, 08:59

ben geleblirirm siziznlee kalaablirirm 05327719893 05327719893

FATİH diyor ki ;

06 Mart, 2014, 15:30

SLM TANIŞMAK İSTERİM MESAJ ATAR MISIN? YAŞIM 35 İSTANBUL ESENYURTTA OTURUYORUM

ROMANTİK ZEHİR diyor ki ;

03 Mart, 2014, 23:44

istanbulda yalnız yaşıyorum bir kamu kurumunda mühendisim ve maddi bir sıkıntım yok. karşılıklı güven sonucunda aynı evde kalabileceğimizi düşünüyorum. [email protected]

ertan ozmen diyor ki ;

23 Şubat, 2014, 15:25

slm meraba ben istanbuldan ertan 30yasındayım 185 boyundayım,ailemle yasıyorum doğma buyume istanbulluyum,aslen bursalıyım sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapıyorum.dürüst samimi ve sempatık bir yapım var..eğer senin için uygunsa aynı yolda aynı paydada buluşmak dileğiyle tel nomu veriyorum..görüşmek üzere byy..05462351708..

Mehmet diyor ki ;

20 Şubat, 2014, 23:48

Merhabalar ben mehmet 34 yaşında ve evliyim. üniversite mezunuyum. Özel bir şirkette üst düzey yöneticiyim. sizinle tanışmak isterim. 05438348053

Furkan Özkan diyor ki ;

14 Şubat, 2014, 21:11

Merhaba lar ben mert

Furkan Özkan diyor ki ;

14 Şubat, 2014, 21:11

Merhaba lar ben mert

mert altay diyor ki ;

12 Şubat, 2014, 23:59

Arkadaslik ve evlenmelik dusunen bayan arayoeum

mert diyor ki ;

12 Şubat, 2014, 23:57

Arkadaslik ve ileri icin kiz arkadas ariyorum

can bay diyor ki ;

09 Şubat, 2014, 18:50

merhabalar ben kira mobilya vs.konularda yardımcı olurum saygılar 554 754 95 16

Dogan yıldırım diyor ki ;

29 Ocak, 2014, 12:58

Slm ben yardımcı olurum ıyı bır arkadas daha ıdeal olur kendımı bu şartlarda görüyorum cıddıysen ara benı 5547604384

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –