dost sirdas erkek arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6477

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

2198046

Toplam Yorum

:

11020

Kategoriler

dost sirdas erkek arıyorum

İlan Başlığı
:
dost sirdas erkek arıyorum
Eklenme Tarihi
:
22.07.2014
Okunma
:
990
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Mrb burcu ben 1:65boy 64kg kumral sirdas arkadas dost ariyorum bana manevi maddi yardimci olacak cok zor durumdyim yalnizim herseyimi paylasip dertlesecegim basta saygi olsun yas 38 tel numaram 053189945**

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 16 Yorum Görüntülenmektedir )

ercan diyor ki ;

03 Kasım, 2014, 00:43

sıze her konuda yardımcı olurum bana ulasın yeter kı sıfır besyuzaltı yuzyırmııkı yetmısaltı yetmısbes

baran çağdaş diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 10:14

Selam herşey de bir hayır vardir kendini uzme lütfen yoksa daha kötü olursun eğer istersen 0545 581 63 40

umut çağdaş diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 18:14

Merhaba seni çok iyi anlıyorum hayat ışte ama iyi düşun her zaman isterem 0555 581 63 40 belki biraz rahatlarsin

umut çağdaş diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 18:12

Merhaba seni çok iyi anlıyorum hayat ışte ama iyi düşun her zaman isterem 0555 581 63 40 belki biraz rahatlarsin

Serhat diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 23:00

21 yaşında esmer bir erkeğim, [email protected] adresinden bana ulasabilir telefon numarasını mail adresim üzerinden konustuktan sonra paylasıcam 🙂

alp diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 10:43

Merhaba 33 yaşındayım.istanbuldayım,tanışmak isterseniz mesajınız beklerim

emrah atmaca diyor ki ;

04 Ağustos, 2014, 01:55

05447116336 derdine derman ariyosan cariyap

murat dgn diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 13:24

merhaba sizinle tanışıp arkadaşlık kurmak isterim dostunuz olmak dertlerinizi paylaşmak sizinle sirdas olmak isterim telefon numaram 05533972532

murat diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 13:21

sizinle tanışıp arkadaş olmak dertlesmek güzel günleri birlikte paylaşmak istiyorum tel 05533972532 ararsanız sevinirim

zafer diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 12:32

slm zafer ben.fazla soze gerek yok.ara ltfen.

demir diyor ki ;

26 Temmuz, 2014, 22:22

Selam face den ulaş bana lütfen konuşalım www.facebook. com/nic.nicolas.52

ali guven diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 03:27

diyarbakirdan ben ali ararsan beni cok sevindirirsin gercekten zaten bende tam senin gibi bi bayan kendime ariyorum yas 35 Kilo 67 boy 1/72 bugday tenliyim 0535 652 70 11

serkan diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 23:00

Selam iyi gunler nasilsinizben serkan sizi tanimak istiyorum.. Kisaca kendimden bahsediyim ben 26 yasindayim istanbulluyum ic mimarim tek yasiyorum.. Esmerim 1.75 boyundayim seni bkliyorum.. Numaram 0-541-849-82-00

mahmutceylan diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 17:26

ara burcu her isteğin olur 05554210472

Memet diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 12:33

Slm burcu ankaradan memet ben numaranın son iki rakamı yok benim numara 05427869947 çağrı yada msj at

Kemal AYDIN diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 09:00

SELAM İYİ GÜNLER DİLİYORUM MRB BURCU HANIM BEN KEMAL 42 YŞ VE RESMİ KAMU KURUMDA MUAHSEBE MEMURU OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM SENİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM ŞAYET BU CAZİP TEKLİFİMİ KABUL EDERSEN TABİ SEVİNİRİM VE 0506 701 31 39 ( SIFIR BEŞYÜZ ALTI YEDİYÜZ BİR OTUZBİR OTUZDOKUZ) BENİ ARARSAN VEYA BİR ÇAĞRI BİLE VERİRSEN VARYA İNANKİ ASLA PİŞMANLIK DUYMAZSIN AKSINA SENDE MEMNUN KALIRSIN BİDE GİZLİLİK VE DÜRÜSTLÜK OLMAK ŞARTIYLA TABİ BU SÖZ İKİMİZ İÇİNDE GECERLİDİR TŞKLER BURCU HANIM

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –