adana erkek ariyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5800

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1672845

Toplam Yorum

:

10201

Kategoriler

adana erkek ariyorum

İlan Başlığı
:
adana erkek ariyorum
Eklenme Tarihi
:
11.01.2014
Okunma
:
1193
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Adana erkek arkadaş arıyorum 26 yasindayim imla hatalari icin uzfunum cepten yaziyorum uni son sinifim bu yil okulum bitiyor ama adanada kalmayi dusunuyorum adanayi cok sevdim ismim seda buarada evlilik icin girmedim duzgun kendini bilen coluk cocuk hareketleri olmayan bir erkek arkadas ariyorum uzun boylu ve esmer olmasi onemli benim icin isi gucu hic onemli degil kendi ayaklari uzerinde dursunda benim icin yeterli 5 aydir yalnizim cevremde kendini bilmez erkek muavetteleri bolca bulunmakta lutfen tarifime uyan beyler mesaj birakirsa cok memnun olurun lutfen kendinizi ucunca aciklayin iletisim icin numara birakmayi unutmayin hoscakalin

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 20 Yorum Görüntülenmektedir )

tuna tuna diyor ki ;

23 Aralık, 2014, 01:28

36 yaşında aşka delice bağlı biriyim.birliktelik düşünen olgun bayanlar mail atın lütfen [email protected]

selçuk gürbüz diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 08:14

merhaba ben mersinden selçuk aradığınız nitelikleri taşıyan onurlu ve karakterli bir erkeğim beni seçersen beni tanımak istersen beni onurlandırırsın şeref verirsin saygılarımla tel 0533.373.05.41

hakan kamacı diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 20:12

merhaba ben hakan.adana da yaşıyorum. 35 yaşında 75 kiloda 1.80 boyunda orta vücut ölçülerinde ESMER bir beyim,klasik adana erkeğiyim işte 🙂 .iş güç sahibi biriyim,zengin değilim ama kendime yetiyorum.sakin,sabırlı titiz biriymdir.herhangi bir maddi beklentim yok.niyetim güzel samimi ciddi bir arkadaşlık belki de daha ötesi.iletişim bilgisi olarak; tel: 0543 816 81 26 e-posta: [email protected] facebook: [email protected] – tc hakan kamacı şimdiden teşekkürler.belki güzel bişeyler olur.

ilhamı abacılar diyor ki ;

06 Mayıs, 2014, 13:08

slmlar sedacıgım buya nekadar yazsam boş işte telefon ne isteyorsan sen sor ben cvp veryim canım esen kall05078690006 esen kal sedacıgım..

EMIR diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 11:50

mümkünse hiç oma olmazsa olmaz derse az yalan söyleyen bayanların dikkatine sadece arkadaş adana 5353834041

YILMAZ KAYA diyor ki ;

02 Nisan, 2014, 22:56

seLam Seda hanım ben adanalıyım şuan çukurovada 100.yıl mahallesinde oturmaktayım yaşım 28 boyum 1,73 eger kabul edersen bana bu adresten ulaşabilirsin [email protected] face adresim burdan fotolarıma bakabilirsin şimdilik numaramı veremiyorum birbirimizi tanıdıktan sonra verecegimden emin olabilrsin.Görüşmek ümidiyle hoşçakalın.

mehmet demir diyor ki ;

23 Mart, 2014, 17:00

selam baen adanadan mehmet çitti bayanlar arasin 36saşindayim adanadan olursaiyi olur 05384313427

mehmet demir diyor ki ;

23 Mart, 2014, 16:56

selam baen adanadan mehmet çitti bayanlar arasin 36saşindayim adanadan olursaiyi olur 05384313427

mehmet demir diyor ki ;

18 Mart, 2014, 18:09

selam bende cittibirini ariyorum 35 yasindayim adanadan tanişmak arkadaş olmak isterim

mehmet demir diyor ki ;

18 Mart, 2014, 18:07

selam bende cittibirini ariyorum 35 yasindayim adanadan tanişmak arkadaş olmak isterim

kenan diyor ki ;

18 Mart, 2014, 14:42

0532 781 5255 numaram 37 yaşında esmer 1,72 boyunda 75 kilo kendi halinde biriyim çağrı at görüşelim

ayhan diyor ki ;

16 Mart, 2014, 04:00

merhaba ben ayhan 30 yaşında bekarım kamuda memurum 182 boy kılo 80 adanada oturuyorum tanışmak ıstersen noyuma kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım orda kendımı daha iyi anlatırım burdan ne kadar yazar kendımı tanıtırsam boş onun icin konuşup anlaşmak daha mantıklı ben oyle duşunuyorum umarım sızde oyle duşunuyorsun konuşmak daha mantıklı saygılar işte noyum 05316821030

ayhan diyor ki ;

16 Mart, 2014, 04:00

merhaba ben ayhan 30 yaşında bekarım kamuda memurum 182 boy kılo 80 adanada oturuyorum tanışmak ıstersen noyuma kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım orda kendımı daha iyi anlatırım burdan ne kadar yazar kendımı tanıtırsam boş onun icin konuşup anlaşmak daha mantıklı ben oyle duşunuyorum umarım sızde oyle duşunuyorsun konuşmak daha mantıklı saygılar işte noyum 05316821030

mert diyor ki ;

13 Mart, 2014, 23:32

Ben mert üni 2 sınıf öğrencisiyim 22 yaşındayım seninle yüz yüze konuşmak isterim 190 boyum var mail adresime yaz NO verim

murat murat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 21:01

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

mertcan dogan diyor ki ;

06 Mart, 2014, 12:54

adanada yasıyorum tarıfınıze uyuyorum heralde 🙂 arayın kısmetse olur zaten 🙂 05379941077

samet bulut diyor ki ;

01 Mart, 2014, 12:18

dedıklerıne uyuyorum ıstersen ara konuşalım tanısalım saygılar bu arada yasım 27 0542 437 50 27

slm ben emrah diyor ki ;

24 Şubat, 2014, 19:31

Adanadan bayan arkadaş arıyorum 0542 210 53 35

slm serhat diyor ki ;

11 Şubat, 2014, 02:17

ben adanadan bayan arkadaş arıyorum niyetim çitti 5416281815

can bay diyor ki ;

09 Şubat, 2014, 18:56

slm yaş 40 adanalıyım 554 754 95 16 saygılar

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –