slm ben merve ciddi durust birini ariyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1876567

Toplam Yorum

:

10355

Kategoriler

slm ben merve ciddi durust birini ariyorum

İlan Başlığı
:
slm ben merve ciddi durust birini ariyorum
Eklenme Tarihi
:
13.07.2014
Okunma
:
1255
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

slm brb cidi durus sevecen birini ariyorum bende cidi durusum sevgidoluyum ileriyedonulk arkadaslik yapmak istiyorum yasim 26  kokenim izmir cesme bana ulasmak isteyen cevap yazın sevgilerim le saygilarimla merve

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 26 Yorum Görüntülenmektedir )

hasan alabaş diyor ki ;

26 Aralık, 2014, 21:25

selam ben adanadan hasan 05449452932

hasan alabaş diyor ki ;

26 Aralık, 2014, 21:21

slm merve ben adanadan hasan 05449452932

Metin diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 14:06

Mrb bayanlar adim metin yasim 28 izmirde oturuym benimle ciddi anlamda tanismk isteyen bayanlarin msjlari bekliyorum çok ciddiym evlenmek istiyorum numaram 05534186861 bide denizde calisiyorum aylık gelirim 1 600tl arti sigorta

Ayaz diyor ki ;

27 Ağustos, 2014, 20:28

Mrb merve senınle görüşmek isterım 05072361381

ciddi birisi diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 00:05

aşka sevgiye inan benim gibi yalnız olan maddi beklentisi olmayan bir seveni bekleyeni özleyeni arayanı ve düşüneni olsun isteyen aklı kalbi ve bedeni bir kişiye ait olacak ileriye dönük düşünen ciddi ve kararlı bir kız arkadaş evlilik hayali kurabilecegim bir bayan arıyorum. istanbulda yaşıyorum burada bir kurumsal firmaya ait cafenin müdürüyüm. istanbuldan başka yerde kalan görüşemeyecegim kimse yazmasın lütfen çünkü telefon arkadaşlıgı istemiyorum tek gecelik hiç olmasın zaten. Benim beklentim dondurma ise beraber yürüyüs ise beraber yüzme, kitap okuma gülümseme aglama beraber olsun istiyorum. 30 yasındayım bekarım. Mail adresim: [email protected]

Ufuk diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 16:03

Merhaba Merve Hanım, Mersinde bir fabrikada üretim mühendisiyim. Ailemle yaşıyorum. İsterseniz; mail adresi vermeniz halinde resim de gönderebilirim. Görüşmek dileğiyle… Saygılarımla,

Tolga diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 08:36

mersine yolun düşerse ben tolga )İşte telefon numaram (1652 979 71 96) basitçe şifrelenmiş olup, her rakamdan 1 çıkartarak numaramı bulabilirsin

bora doğan diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 21:52

merhaba ben bora 31 yaşındayım istanbulda oturuyorum 185 boy 80 kilo esmer bir beyim sizinle tanışıp arkadaşınız olmak isterim telefon numaram 05347325065

ali guven diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 21:52

diyarbakirdan ben ali yas 35 kilo 67 boy 172 bugday tenliyim olgun bir bayanla guzel bi beraberlik dostluk iliski fantazi yasamak istiyorum saygi guven gizlilik onemli ciddi olanlari bekliyorum 0535 652 70 11

azmi.kıtac diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 01:08

Merve hanımefendi ben istanbuldan yazmaktayım alavra yazarak bırseyler söylemek istemiyorum tanısırsak zaten. Her şeyı göreceksin bunodan çağrı yaparsan sana donuş yaparım sevgıler 053225283729

ADEM diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 19:36

slm ankaradan adem 34y ankaradan ne istedigini bilen kendine güvenen bayanlar arayın 553.602.70.15 gizlide arayabilirsiniz

MUSTAFA diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 15:01

slm merve ben adanadan mustafa çağrını bekliyorum 05439372692

fedai Turan diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 14:00

Numaram 538 3755111 beş üç sekz uç yedi beş beş bir bir bir

fedai Turan diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 13:46

Numaram 538 3755111 beş üç sekz uç yedi beş beş bir bir bir

fedai Turan diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 13:44

Slm ben izmir urla dan bana ulaşır mısın merve

mehmet bal diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 06:47

slm ben muğladan mehmet 28 yaşındayım 05432904633

seckin diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 20:23

slm ist.dan seckin burdan size ne yazsam bos sizi tanimak isterim 05383678036

ceyhun zed diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 15:04

Merhaba Nasılsınız? Aslen manisalıyım, istanbulda mühendis olarak çalışan 33 yaşında bekar bir beyim. sizinle tanışmak isterim

ozan diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 14:50

faceden ekleyebilirsin.ozan.ersoy.58

samet aydın diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 14:50

Slm samet 22yaşında ıstanbul

emre kırşa diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 10:56

selam bende adanadan tanısmak ısterım muhendısım ılgılenırsenız maılınızı beklerım [email protected]

ozan diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 09:02

ozan.ersoy.58 eklersen tanışabiliriz.

ozan diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 08:18

https://www.facebook.com/ozan.ersoy.58 eklersen tanışabiliriz.

SERDAR diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 02:00

hafta sonu kaçamak larına nedersin cnm

memet ayaaz diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 01:51

merve bana ulaş lütfen istanbul avrupa yakası yas 24 [email protected] facebook 05437710742

Erdinç diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 01:28

Selam ben Ankaradan 0542 686 74 67

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –