OLGUN DURUST ERKEK ARKADAS ARIYORUM arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5813

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1676636

Toplam Yorum

:

10198

Kategoriler

OLGUN DURUST ERKEK ARKADAS ARIYORUM

İlan Başlığı
:
OLGUN DURUST ERKEK ARKADAS ARIYORUM
Etiketler
:
Eklenme Tarihi
:
21.03.2014
Okunma
:
4077
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Ben jale 35 yas ustu olgun, kadin dilinden yani ruhundan anlayan, deger vermesini sevmesini bilen. Maddi olarak iyi konumda olup mutevazi ve comert olan. Yasami seven ve hayatini yasamayi bilen, gulen gulduren, yerinde davranmasini bilen arkadas ariyorum… Lutfen istanbul disi olan kisiler yada farkli niyetle yaklasmayi dusunenler yazmasin…

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 33 Yorum Görüntülenmektedir )

buraker diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 20:35

merhaaba naıslsın ben ıst burak guvenılrı durustce arkadaslık ıcın burdayıma sla sanaldakı cakallarada benzemem 5380762662 sızı tanımayı işterdim mümkünmüdür acabaa ,,

salih yıldırım diyor ki ;

27 Ekim, 2014, 17:45

slm ben salih yaşim 41 olgun dul bayan arkadaş ariyorum durust bayanlar niyetim evlilik veya dostluk skyp salih.can20 tlfn 05444866914

erol sa diyor ki ;

18 Ekim, 2014, 19:41

Mrb ben ist erol yas 48 boy 183 esmer bakimli kulturlu beyim yasima uygun anlasabilecegim bayan arkadas arihorum 05464561641

sebastian21 diyor ki ;

05 Ekim, 2014, 18:43

ben diyarbakırda olgun seviyeli bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenenler 05331397748 bana ulaşabilirler

semih demir diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 14:41

Selam ben semih 22 yasindayim istanbulda yasiyorum boy.180 kilo 85 yesil gozlu bi erkegim spor yaptigim icin sağlam bir yapım var kendime guveniyorum gorusmeden once fotograflarimi atabilirim. Olgun bayanlardan hoslaniyorum birlikte guzel vakit gecirebilcegim hanimlar cagri biraksin.. 0534 562 56 00

afyonlu murat diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 10:37

ben murat afyonda yasıyorum olgun bayan arkadaş arıyorum 0507 793 69 42

uğur erdem diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 11:04

olgun tek yaşayan bir kadınla tanişmak istıyorum

kenan çelik diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 18:00

Ben kenan aydında katılıyorum bir bayanla tanışmak istiyorum 05317819966

kenan çelik diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 18:00

Bir bayanla tanışmk isterım 05317819966

kenan çelik diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 17:56

Ben kenan aydında katılıyorum bir bayanla tanışmak istiyorum 05317819966

kenan çelik diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 17:54

Bir bayanla tanışmk isterım 05317819966

kenan çelik diyor ki ;

22 Eylül, 2014, 17:31

Ben kenan aydında katılıyorum bir bayanla tanışmak istiyorum 05317819966

baran çağdaş diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 22:47

Selam özür ama bir bay ve bayan konuşmasi hemen yanlış anlaşılıyor bunlara cahil değil cami diyorum oysa etrafınızda başkaları ile uğraşmak yerine gününüzü gün etmeye bakın her günü farklı güzellikler le özelleş tirin 0545 581 63 40

Doğukan Polat diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 05:44

Ben Doğukan Ataşehir de yaşıyorum olgun bayanlarla görüşmek için buradayım 05079199982

harun diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 19:03

slm aydında ben harun 38 yaşım 178 boy oldukça yakışıkliyim bakımliyim kulturluyum sevgi saygi aile kavrami bilen temız durust bir bayanla arkadaş ve dost hayati yaşamak isterım ne istedığını bılen bırı olacak yaş sorunum yok 05344910705 cıdı arkadaş sırdaş dost aryan mutsuz bir bayan varsa arasın

harun diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 18:59

ben aydında harun 38 yaşım 178 boy fızığım çok hoş dul ve mutsuz ağır başli yanlız yaşıyan bir bayanla tanışmak istiyorum ne istedığıni bilen çıkarsaız bıri olacak yalansız temız durst surekli buluşabileceğim biri arabam var çok yanlızım sevgi saygi içinde aile kavrami bilen bırı olacak yaş sorun deyıl öyle bırı varsa arasın tanışalım 05344910705 kalbi sevgi dolu biri olmali saygılar

orhan altay diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 01:56

İst anadolu yakasi ataşehie den orhan yaş 35 ciddi anlamda kacamaklik yapmak isteyen bayanlar arayablir 0546 261 54 87

durmuş karaşahin diyor ki ;

31 Ağustos, 2014, 14:43

slm jale hanım kriterinizi okudum sizinle irtibata geçmek isterim sizde isterseniz bende istanbuldanım sizi yakından tanımak isterim saygılarımla

ramiz diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 18:28

Ramiz yaş 28 tl 05342334546

sadık mutlu diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 13:14

slm olgun düzgün beyim bekar yanlızım samimi hanımlardan mesaj çarı bekliyorum 05511216065

cem akın diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 07:54

Numaram 05337372174

YASİN diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 02:33

MERHABA YASİN BEN İSTANBUL-KADIKÖYDE OTURUYORUM YAŞ: 32 MADDİ YÖNDEN DESTEK OLURUM 0553 567 98 25 SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM MAİL ADRESİM: rekor37[email protected]

emin yilmaz diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 03:47

Mereba ben istanbul beylikduzunden 25 yasindayim karsilikli sevgi ve saygi kisiligine sahibim iyi bir bayan arkadasla tanismak isterim saygilarimla

mahmutceylan diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 20:29

05444210572

tolga sahin diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 12:18

mrb ben tolga 27 yasinda genc ve dinamigim gercekleri konusmak lazimdir zamanla sevgi olabilir benimle tecrube yasamak istersen birliktelik olmak isterswn arayabilirsin 05078594401

özcan necili diyor ki ;

26 Haziran, 2014, 09:24

1.88 boyundayım esmerim siyah gözlüyüm 90kiloyum gerçekçi beni seven zamn geçirmek isteyen olgun bayan arıyorum hayat arkadaşıı.. 25 yaşındayım

ali aslan diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 07:02

meraba ben istanbul dan erdem 29 yaşım yannız yaşıyorum 05443094446

nihat yilmaz diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 02:34

Ben gaziantep ten nihat olgun durustluga saygiya onem veren bayanlari bekliyorum yas onemli degil saygi sevginin durustlugun yaninda yas onemli degildir numaram 0542 313 2515

murat diyor ki ;

28 Mayıs, 2014, 23:52

merhabalar ben ist dan murat 41 yaşında olgun beyim 0538 933 58 55

bayram diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 02:31

güzel muhabbet arıoyrum sadece

tanışalım 0534 557 82 73 adım soner yaş 23 kocaelı oturuyom numarama cagrı at yada tele mesaj at bekliyorum diyor ki ;

25 Mart, 2014, 15:48

0534 557 82 73 cok ciddiym tanışalm

ertan ozmen diyor ki ;

24 Mart, 2014, 14:04

slm meraba ben istanbuldan ertan 30yasındayım 185 boyundayım,ailemle yasıyorum doğma buyume istanbulluyum,aslen bursalıyım sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapıyorum.dürüst samimi ve sempatık bir yapım var..eğer senin için uygunsa aynı yolda aynı paydada buluşmak dileğiyle tel nomu veriyorum..görüşmek üzere byy..05462351708..

emre köprülü diyor ki ;

21 Mart, 2014, 23:56

slm ben pendikten emre 05342212441 ararsanız sevinrm

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –