ciddi evlilik isteyen erkek arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875790

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

ciddi evlilik isteyen erkek arıyorum

İlan Başlığı
:
ciddi evlilik isteyen erkek arıyorum
Eklenme Tarihi
:
26.12.2013
Okunma
:
33039
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

merhabalar Antalyadan katiliyorum(ukraina vatandasim) duyuru sitesine ileriye donuk ciddi manada içten bir iliski ve evlilik amacliyim Antalyadan matem arasi 40-55 parasal ve içsel vaziyeti olan , biriyle tanismak istiyorum ciddi kisiler arasin yalnızca [email protected] facebook melek yusuf

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 378 Yorum Görüntülenmektedir )

ibrahim diyor ki ;

31 Ocak, 2015, 20:04

Slm ben halil istanbul yanlız yaşıyorum yaşım 33 ciddi amaçlı evlilik için bir bayan arıyorum dul yada bekar ama allah korkusu içinde bir bayan olsun benim niyetim ciddi evlilik lütfen ciddi olan bayanlar arasın numaram 0539 790 75 99

ibrahim diyor ki ;

29 Ocak, 2015, 18:11

Slm ben ibrahim istanbul yaşım 33 ciddi amaçlı evlilik için burdayım niyetim ciddi evlilik gerçekten niyeti ciddi olan bayan varsa dul yada bekar lütfen ciddi olan bayanlar arasın numaram 0539 790 75 99

murat doğu diyor ki ;

27 Ocak, 2015, 20:24

merhaba öncelikle burda amacım kader kısmet bişey diyemem hayat kısımlarımı anlatım burda amacım kader kısmet bişey diyemem amacım burda çok şükür ciddi doğru bir evlilik peşindeyim bir sevgiye mutluluğa huzura yuvaya hasret biriyim öncelikle içinde aklında evlilik olan kesinlikle yalan boş muhhabet zaman geçirmemek amacıyla iyi anlayışlı bir bayanla yalan dolan kesinlikle olmadan güzel bir yuva kurmak istıyorum lütfen bir şirkete çalışıyorum başak burcu lise mezunu tekirdağ da yaşıyorum şimdilik allaha emanet olun murat 0545 345 10 29

hakan diyor ki ;

25 Ocak, 2015, 15:52

Slm ben hakan yaş 34 istanbul ileriye dönük niyeti ciddi olan bir bayanla tanışmak istiyorum istanbul çevresi olsun numaram 0507 168 64 77

halil diyor ki ;

25 Ocak, 2015, 13:15

Slm ben Ibrahim yas 33 istanbul niyeti ciddi olan bir bayanla evlilik istiyorum dul yada bekar ama Allah korkusu olan bir bayanla yuva kurmak istiyorum benim niyetim ciddi evlilik numaram 0539 790 75 99

cetin diyor ki ;

25 Ocak, 2015, 13:10

Mrhb ben çetin yaş 27 stanbul niyeti ciddi olanida and bir bayanla yuva kurmak istiyrm benim niyetim ciddi evlilik lutfen ciddi olan bayanlar arasin 0543 927 18 11

sevdim ali diyor ki ;

24 Ocak, 2015, 16:25

selam ben sevdim cidi olan arasn

ibrahim diyor ki ;

23 Ocak, 2015, 12:51

Slm Ben halil yasim 33 istanbul dul yada bekar niyeti ciddi olan bir bayanla yuva kurmak istiyorum benim niyetim evlilik lutfen niyeti evlilik olan bayan arasin numaram 0539 790 75 99

ibrahim diyor ki ;

23 Ocak, 2015, 12:51

Slm Ben halil yasim 33 istanbul dul yada bekar niyeti ciddi olan bir bayanla yuva kurmak istiyorum benim niyetim evlilik lutfen niyeti evlilik olan bayan arasin numaram 0539 790 75 99

ibrahim diyor ki ;

23 Ocak, 2015, 12:50

Slm Ben halil yasim 33 istanbul dul yada bekar niyeti ciddi olan bir bayanla yuva kurmak istiyorum benim niyetim evlilik lutfen niyeti evlilik olan bayan arasin numaram 0539 790 75 99

cetin diyor ki ;

23 Ocak, 2015, 12:46

Slm Ben çetin niyeti ciddi olan bir bayanla arkadas olmak istiyorum yasim 26 istanbu?

Metin rutbil diyor ki ;

22 Ocak, 2015, 13:05

mrb bayanlar adim metin yasim 28 izmirde oturuym boyum 1 76 kilom 70 ciddi evlilik dusunen bayanlar bana bu numaradan ulasabilir denizde calisiyorum su ürünlerin de aylik gelirim 1600tl ben vakit kaybetmeden evlenmk istiyorum cok ciddiyim numaram 05534186861

ismet sarıboğa diyor ki ;

22 Ocak, 2015, 11:52

slm ben ismet dul bayn ara evlmc içi cep n 05455121934

ismet sarıboğa diyor ki ;

22 Ocak, 2015, 11:45

slm ben ismet 05455121934

ibrahim diyor ki ;

21 Ocak, 2015, 15:19

Slm ben ibrahim yaşım 33 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum ben evlilik düşünüyorum niyetim ciddi niyeti ciddi olan bayanlar arasın numaram 0539 790 75 99

BORA diyor ki ;

20 Ocak, 2015, 21:57

MERHABA HANIMLAR BEN BORA YAS 35 BOY 173 KİLO 75 KARAKASLI KARA GÖZLU ESMER TENLI BİR BEYIM MALULEN EMEKLİ ASKERİ PERSONELİM SU AN DEVLET MEMURU OLARAK ANKARADA CALISIYORUM 20 İLA 30 YASLARINDA BİR BAYANLA TANIŞIP İLERİ DÖNÜK KONUŞMAK GÖRÜŞMEK İSTERİM ANLAŞIRSAK EVLENE BİLİRİZ MADDİ MANEVİ SIKINTIM YOK EVLENDİM AYRILDIM 3 YAŞINDA KIZIM VAR ANNESİNDE KALIYO ASLEN ERZİNCANLI DOGMA BÜYÜME EDİRNELİYİM LÜTFEN BENİMLE TANIŞMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDİNİZİ TANITICI MSJ ATARLARSA SEVİNİRİM ANKARA DA OTURMASI ÖNCELİKLİDİR DUL VEYA BEKAR OLABİLİR GÜZEL VE BAKIMLI OLMALI ÇALIŞAN BİRİSİ OLURSA MEMUR GİBİ DAHA İYİ OLUR tlf 05438255087

halil diyor ki ;

19 Ocak, 2015, 10:15

Slm ben halil yas 33 istanbul yanliz yasiyorum ciddi evlilik dusunen bir bayanla hayatimi kurmak istiyorum benim niyetim evlilik gercekten evlilik dusunen bayan varsa aramasini bek numaram 0539 790 59 39

ceto diyor ki ;

19 Ocak, 2015, 10:07

Slm ben cetin tas 26 Istanbul cossu ve sevyeli bir bayan arkadas ariyorum numaram 0543 927 18 11

Bekir usta diyor ki ;

18 Ocak, 2015, 09:14

Mrb ismim bekir insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir oglum var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaşı 30 u gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 05326650148 ciddi düşünmeyen aramasin bursa da ikamet etmeyen aramasn tercih bursa ve civarı..

dursun köse diyor ki ;

03 Ocak, 2015, 07:53

ben durus allah korkusu olan namazında kapalı olanbırıyelanışip evlenmek ıstıyom yaş 55 emeklıyım işm var bursada yaşiyom cep 05346279984

feridun palabiyik diyor ki ;

02 Ocak, 2015, 21:17

Slm ferudun geliboluyum acil evlnck kz arym05419113692

feridun palabiyik diyor ki ;

02 Ocak, 2015, 21:02

Slm ferudun geliboluyum acil evlnck kz arym05419113692

murat doğu diyor ki ;

30 Aralık, 2014, 19:07

selam ben 26 yaşında murat tekirdağ da yaşıyorum öncelikle saygı sevgi ve kesinlikle yalan boş muhabet olmadan iyi anlayışlı allah korkusu olan bir bayanla güzel bir yuva kurmak istıyorum lütfen citti olan evlilik konusunda kendıne güvenen artık koşunca kendımı tanıtırım kalın sağlıcakla allaha emanet olun tel 0545 345 10 29

metin rutbil diyor ki ;

30 Aralık, 2014, 10:57

mrb adim metin yasim 28 boyum 1 76 kilom 70 izmirde oturuyom ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanismak istiyorum cok ciddiyim benim gibi düşünen bayanlar varsa bana msj atabilir lütfen ciddi olanlar numaram 05534186861yurt disi aramasin kesinlikle aramam

hüsam bahçeci diyor ki ;

25 Aralık, 2014, 00:53

merhaba ben 27 yaşında,1.77 boyunda 69 kilo yüzü,fiziği düzgün esmer tende yakışıklı bir erkeğim ve daha önce hiç evlilik yapmamış bekar bir insanım.Türkiyenin Bursa şehrinde osmangazi ilçesinin tam merkezinde yaşıyorum.işime bağlı sorumluluk bilen bir erkeğim,ciddi anlamda tanışmak görüşmek isteyen bayanlar buyursun tanışalım, mail adresime mesaj yada telefon numarama çağrı burakmanız yeterli olacaktır. tel : 0543 446 91 83 mail : [email protected]

dursun köse diyor ki ;

24 Aralık, 2014, 12:13

özlem hanımla tanışmak ısterdım bursadan

Halil diyor ki ;

21 Aralık, 2014, 08:43

Slm ben halil yaş 34 istanbul yanlız yaşıyorum dul yada bekar ırkı ne olursa olsun yeterki sadık olsun dürüst olsun ciddi anlamda evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum benim niyetim evlilik ciddiyim benim gibi evlilik düşünen bayan varsa aramasini bek 0539 790 59 39

Halil diyor ki ;

20 Aralık, 2014, 18:10

Slm ben halil istanbul yanlız yaşıyorum yaş 34 ciddi evlilik düşünen bir bayanla evlilik yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan bayan varsa aramasini bek 0539 790 59 39

Halil diyor ki ;

20 Aralık, 2014, 18:10

Slm ben halil istanbul yanlız yaşıyorum yaş 34 ciddi evlilik düşünen bir bayanla evlilik yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan bayan varsa aramasini bek 0539 790 59 39

remzikaradag diyor ki ;

20 Aralık, 2014, 14:55

herhaba ismim remzi eskişehirde yasayan iki evllik yapan 42yasında esmer 1172cm.70kg.sıhyah gözlü yakışıklı arcelik beyim telefonum 05343942319

abdullah varlık diyor ki ;

19 Aralık, 2014, 17:10

slm yozgatlıyım yozgat cevresinde citti evlilik amaclı 1 bayan la tanışmak isdiyorum cep 05348818826 yaşım 34 boyum 1.72 kumralım ela gözlüyüm cvo arayın telime msj yazın

abdullah varlık diyor ki ;

19 Aralık, 2014, 16:57

slm yozgatlıyım yozgat cevresinde citti evlilik amaclı 1 bayan la tanışmak isdiyorum cep 05348818826 yaşım 34 boyum 1.72 kumralım ela gözlüyüm cvo arayın telime msj yazın

Halil diyor ki ;

18 Aralık, 2014, 08:06

Slm ben halil istanbul yaş 34 yanlız yaşıyorum ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum ırkı ne olursa olsun yeterki dürüst olsun dul yada bekar fark etmez benim niyetim evlilik niyeti ciddi olan bayan varsa arasın numaram 0539 790 59 39

aydın diyor ki ;

17 Aralık, 2014, 15:18

S.A MEVLAM NE EYLER GÜZEL EYLER MEVLAM NE EYLERSE HAYIR VEDE ŞER EYLER HAYIRLISIYLA SEVİYELİ DÜZGÜN İLERİYE DÖNÜK NİYETİ CİDDİ OLAN BİR HANIM EFENİYLE TANIŞMAK İSTERİM KAPIM HER DOGRU OLAN İNSANA AÇIKTIR MERSİNDEN BEKARIM YAŞ 30 RABBİME EMANET OLUNUZ RABBİM YAR VEDE YARDIMCINIZ OLSUN HERZAMAN. 0541 881 11 09

aydın diyor ki ;

17 Aralık, 2014, 15:17

S.A MEVLAM NE EYLER GÜZEL EYLER MEVLAM NE EYLERSE HAYIR VEDE ŞER EYLER HAYIRLISIYLA SEVİYELİ DÜZGÜN İLERİYE DÖNÜK NİYETİ CİDDİ OLAN BİR HANIM EFENİYLE TANIŞMAK İSTERİM KAPIM HER DOGRU OLAN İNSANA AÇIKTIR MERSİNDEN BEKARIM YAŞ 30 RABBİME EMANET OLUNUZ RABBİM YAR VEDE YARDIMCINIZ OLSUN HERZAMAN. 0541 881 11 09

huseyin diyor ki ;

15 Aralık, 2014, 01:24

Slm ben hüseyin istanbulda yasyorum Yaş 27 boy169 kilo67 bir evlilik yaptım ayrıldım tekrardan yuva kurmak istiyorum anlayışlı evine kocasına bağlı bir eş arıyorum ciddi düşünen bayanlardan cvb bekliyorum 05459520074

hüseyin diyor ki ;

12 Aralık, 2014, 10:14

Slm ben huseyin istanbulda yasiyorum 1evlilik yaptim ayrıldım tekrardan yuva kurmak istiyorum yaş 27 boy169 kilo67 ciddi düşünen bayanlardan cvb bekliyorum 05459520074

ibrahim diyor ki ;

08 Aralık, 2014, 14:24

Slm ben ibrahim yaş 34 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsa arasın 0534 880 62 76

ibrahim diyor ki ;

08 Aralık, 2014, 14:24

Slm ben ibrahim yaş 34 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsa arasın 0534 880 62 76

halil çalbay diyor ki ;

05 Aralık, 2014, 10:30

Slm ben halil yaşım 34 istanbulda yaşıyorum ciddi evkilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum dul bekar yeterki dürüst olsun niyetim ciddi 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

04 Aralık, 2014, 15:30

Slm ben halil yokmu dürüst ciddi yuva kurmak isteyen bir bayan yaşım 34 ciddi evlilik yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan bir bayanla hayatımı kurmak istiyorum numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

04 Aralık, 2014, 15:30

Slm ben halil yokmu dürüst ciddi yuva kurmak isteyen bir bayan yaşım 34 ciddi evlilik yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan bir bayanla hayatımı kurmak istiyorum numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

03 Aralık, 2014, 17:47

Slm ben halil yaşım 34 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayanlar arasın numaram 0539 790 59 39

evren diyor ki ;

03 Aralık, 2014, 12:31

slm adım evren Amasyalıyım ve amasyada oturuyorum yaşım 31 yürüme engelliyim ve kas zayıflığı var çoğu zamanımı dernek işleriyle değerlendiriyorum artık evlip bu yuva kurmak istiyorum engellime uygun bi vicdanlı kalbi temiz allah korsu olan bi bayanla yuva kurmak istiyorum evleneceğim bayan dul ve 1 kız çocuklu olur benim için sakıncası yok varsa böyle biri mesaj atsın yeter 05412126432

halil diyor ki ;

02 Aralık, 2014, 08:10

Slm ben halil yaş 34 istanbulda yaşıyorum yanlızım amacım ciddi bir bayanla yuva kurmak niyeti gercekten evlilik düşünen bir bayanla tanışmak evlenmek istiyorum numaram 0539 790 59 39

murat diyor ki ;

01 Aralık, 2014, 13:30

Slm ben murat yaş 29 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsa arasın numaram 0542 384 74 73

murat diyor ki ;

01 Aralık, 2014, 13:30

Slm ben murat yaş 29 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsa arasın numaram 0542 384 74 73

ibrahim diyor ki ;

30 Kasım, 2014, 09:05

Ben ibrahim yaşım 34 iatanbul ciddi sevyeli ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum ciddi evlilik düşünen bayan varsa armasını bek numaram 0534 880 62 76

mustafa diyor ki ;

29 Kasım, 2014, 12:15

Slm ben muatafa istanbul maltepe yaşım 54 ciddi sevyeli bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 0536 362 61 70

ceylan diyor ki ;

28 Kasım, 2014, 12:58

merhaba 00306984086660

halil çalbay diyor ki ;

26 Kasım, 2014, 07:35

Slm ben halil yaşım 34 istanbul da yaşıyorum yanlızım ciddi evlilik düşünen bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan bir bayan varsa dul yada bekar arasın numaram 0539 790 59 39

slm ben mercan diyor ki ;

24 Kasım, 2014, 09:11

slm ben durus citi kalbi temiz olan alahtan korkan birini arliyorum aclkcasl bana salip clksln yaslm28 kilo60 bou170 bana ulasmak icin bunumaralya araya bilirsiniz0037281427929

halil çalbay diyor ki ;

23 Kasım, 2014, 22:11

Slm ben halil yanlızım yaşım 33 isyanbulda yaşıyorum ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum ben ciddiyim lütfen ciddi olan yuva kurmak isteyen bayan varsa arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

21 Kasım, 2014, 20:16

Slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum 0539 790 59 39

gazi kececiler diyor ki ;

20 Kasım, 2014, 19:18

gazi kececiler diyor ki ; 17 Eylül, 2014, 15:35 SELAMUN. ALEYKUM. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. BEN. 29. YASİNDAYİM. 1.78. BOY. 68. KİLODAYİM. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 2. KARDESİZ. EGO. GENEL. MUDURLUGUNDE. CALİSİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. KİSMET. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GERCEKTEN. OZU. SOZU. BİR. OLAN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. HELAL. SUT. EMMİS. ALLAHTAN. KORKAN. AZLA. GECİNİRİM. KANAAT. EDERİM. DİYEN. AİLEYE. DEGER. VEREN. PARAYA. TAPMAYAN. İNSANLARİN. DUYGULARİYLA. OYNAMAYAN. CİKAR. MENFFAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. COCUGU. OLMAYAN. BİRBİRİMİZİ. DAHA. İYİ. ANLAYACAGİMİZA. İNANİYORUM. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. TEKRAR. YİKİLMAK. TEKRAR. HAYAL. KİRİKLİGİNİ. UGRAMAK. BİDAHA. UZULMEK. İSTEMİYORUM. KOC. BURCUYUM. LUTFEN. BENİMLE. AYNİ. HİSLERİ. AYNİ.DUYGULARİ . PAYLASAN. BENİ. ANLAYAN. GERCEK. DURUST. İCTEN. SAMİMİ. TURBANLİ. DURUST. AİLEYE. DEGER. VEREN. BİR. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. KENDİLERİNİ. TANİTAN. MESAJ. ATSİN. ARASİN. TANİSALİM. CAGRİLARA. VE. YURTDİSİLARA. CEVAP. VERMİYORUM

halil çalbay diyor ki ;

19 Kasım, 2014, 18:11

Slm ben halil yaşım 33 yanlız yaşıyorum istanbul ataşehirde niyeti ciddi bir bayanla yuva kurmak istiyorum dul yada bekar yeterki dürüst olsun lütfen ciddi olan bayan arasın numaram 0539 790 59 39

olcay kaan diyor ki ;

19 Kasım, 2014, 13:15

ACİL EVLİLİK :)) ciddi durust samimi Yalanı sevmem istanbulluyum aslen ankaralıyım istanbulda bi fabrıkada calışıyorum. boyum 175 kg 68 ela gozlerım ESMER BUGDAY ARASI TENIM… yaşim 36 hic evlenmedım… Aradıgım özellikler 22-31 yas aralıgı durust yalan konuşmayan hayatı birlikte yaşayacagım bı eş arıyorum. 0553 415 4.7 5.2 lütfen msj atalım…

ali diyor ki ;

18 Kasım, 2014, 11:26

Selam ben ali istnbuldan bayan arkadasariyom dul evli de olur gizlilik icinde gurusuruz maddi sorun deyil benim icin 0534 835 1308

halil çalbay diyor ki ;

15 Kasım, 2014, 16:02

Slm ben halil yaşım 33 istanbulda yaşıyorum yanlızım benim gibi yanlız ciddi evlilik düşünen yuva kurmak isteyen ciddi bir bayanla hayatımı kurmak istiyorum benim niyetim yuva kurmak ciddi bir bayan varsa arasın dul yada bekar farketmez yeterki dürüst olsun lütfen ciddi bayanlar arasın nımaram o 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

15 Kasım, 2014, 16:02

Slm ben halil yaşım 33 istanbulda yaşıyorum yanlızım benim gibi yanlız ciddi evlilik düşünen yuva kurmak isteyen ciddi bir bayanla hayatımı kurmak istiyorum benim niyetim yuva kurmak ciddi bir bayan varsa arasın dul yada bekar farketmez yeterki dürüst olsun lütfen ciddi bayanlar arasın nımaram o 0539 790 59 39

gazi kececiler diyor ki ;

13 Kasım, 2014, 17:12

gazi kececiler diyor ki ; 17 Eylül, 2014, 15:35 SELAMUN. ALEYKUM. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. BEN. 29. YASİNDAYİM. 1.78. BOY. 68. KİLODAYİM. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 2. KARDESİZ. EGO. GENEL. MUDURLUGUNDE. CALİSİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. KİSMET. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GERCEKTEN. OZU. SOZU. BİR. OLAN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. HELAL. SUT. EMMİS. ALLAHTAN. KORKAN. AZLA. GECİNİRİM. KANAAT. EDERİM. DİYEN. AİLEYE. DEGER. VEREN. PARAYA. TAPMAYAN. İNSANLARİN. DUYGULARİYLA. OYNAMAYAN. CİKAR. MENFFAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. COCUGU. OLMAYAN. BİRBİRİMİZİ. DAHA. İYİ. ANLAYACAGİMİZA. İNANİYORUM. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. HAYİRLİSİ. NEYSE. O. OLSUN. TURBANLİ. KAPALİ. DURUST. CİDDİ. ANLAYİSLİ. GULERYUZLU. ANKARA. VE. YAKİN. İLLER. 1. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. SELAM. MERABA. GİBİ. BOS. MESAJLAR. ATMAYİN. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. MESAJLA. ANLASİLACAK. SEKİLDE. KENDİNİ. TANİTSİN. FACEBOK. UM. VAR. FACEBOK. U. OLAN. KENDİ. RESMİ. OLAN. MESAJ. ATSİN. CEVAPSİZ. CAGRİ. VE. YURTDİSİ. CAGRİLARA. KESİNLİKLE. CEVAP. YOOK. 0545. 885. 76. 05

halil çalbay diyor ki ;

11 Kasım, 2014, 18:50

Slm ben halil yaşim 33 istanbulda yaşıyorum ataşehirde ben bir bayanla ciddi evlilik düşünüyorum lütfe niyeti ciddi olan bayan varsa arasın dul bekar yada kimsesiz olabilir yeterki ciddi olsun dürüst olsun benim niyetim ciddi bir evlilik niyeti gerçekten evlilik yuva kurmak isteyen bayan varsa aramasını bek numaram 0539 790 59 39

erdogan mentis diyor ki ;

08 Kasım, 2014, 11:22

Mrb ismim erdogan insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir kızım var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaşı 30 u gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 0535 2658262 ciddi düşünmeyen aramasin bursa da ikamet etmeyen aramasn tercih bursa ve civarı..

bekir usta diyor ki ;

08 Kasım, 2014, 11:19

Mrb ismim bekir insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir oglum var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaşı 30 u gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 05326650148 ciddi düşünmeyen aramasin bursa da ikamet etmeyen aramasn tercih bursa ve civarı..

halil çalbay diyor ki ;

07 Kasım, 2014, 13:35

Slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düçüşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum dul yada bekar sorun değil yeterki içinde allah korkusu olsun dürüst olsun lütfen ciddi evlilik düşünen bayan varsa arasın numararm 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

07 Kasım, 2014, 13:34

Slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düçüşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum dul yada bekar sorun değil yeterki içinde allah korkusu olsun dürüst olsun lütfen ciddi evlilik düşünen bayan varsa arasın numararm 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

07 Kasım, 2014, 08:36

Slm ben halil yaş 33 istanbul ben ciddi bir evlilik istiyorum niyeti ciddi olan bir bayanla yuva kurmak istiyorum dul yada bekar sorun değil yeterki dürüst olsun allah korkusu olsun lütfen ciddi olan bayan arasın numaram 0539 790 59 39

murat doğu diyor ki ;

05 Kasım, 2014, 19:39

selam ben murat 26 yaşındayım tekirdağ da yaşıyorum öncelikle güven saygı sevgi taraftarı olarak iyi anlayışlı allah korkusu olan citti evlilik peşinde olan güzel yuva kurmak isteyen bir bayanla evlilik kurmak için burda bulunuyorum lütfen yalan boş muhabeti sevmeyen biriyim kesinlikle citti olan karşıma çıksın artık konuşunca kendımı tanıtırım tel 0545 345 10 29

halil çalbay diyor ki ;

04 Kasım, 2014, 15:53

Slm ben halil yaşım 33 istanbul ciddi anlamda evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsA arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

04 Kasım, 2014, 15:53

Slm ben halil yaşım 33 istanbul ciddi anlamda evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsA arasın numaram 0539 790 59 39

barış çelik diyor ki ;

03 Kasım, 2014, 09:46

ciddi düşünen ler arasın yaşım 25

ahmet kanat diyor ki ;

02 Kasım, 2014, 20:44

evelenmek iatitiyorum evelen mek isteyen 22 kiyaşindayim cagiriat konuşalim 05348404564

evren diyor ki ;

30 Ekim, 2014, 18:02

adım evren amasyalıyım yürüme engelliyim ve kas zayıflığı var yaşım 32 ev sıkıntım yok evim var ve ailemle kalıyorum ve evlenmek istiyorum beni böyle kabul edecek dürüst ve ciddi bayan arıyorum engelli tercihim boyum 1.40 benim beni böyle kabul edecek bayan varsa mesaj atsın 05412126432

halil çalbay diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 19:17

Slm ben halil istanbul yaşım 33 ciddi anlamda içinde allah korkusu olan gerçekten evlenmeyi düşünen bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum ben yanlız yaşıyorum niyetim ciddi evlilik lütfen ciddi olan bayan arasın numaram 0539 790 59 39

RIZA diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 15:28

SLM BEN IST DAN RIZA 43 YASINDAYIM ASLEN MANISALIYIM ILERIYE DONUK CIDDI OLGUN AGIR BASLI BIR HANIMLA TANISIP EVLENMEK ISTIYORUM BOYUM 178 KILO 80 KUMRAL ELA GOZLUYUM SAYGILAR TEL 0535 933 17 45

RIZA diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 15:28

SLM BEN IST DAN RIZA 43 YASINDAYIM ASLEN MANISALIYIM ILERIYE DONUK CIDDI OLGUN AGIR BASLI BIR HANIMLA TANISIP EVLENMEK ISTIYORUM BOYUM 178 KILO 80 KUMRAL ELA GOZLUYUM SAYGILAR TEL 0535 933 17 45

RIZA diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 15:28

SLM BEN IST DAN RIZA 43 YASINDAYIM ASLEN MANISALIYIM ILERIYE DONUK CIDDI OLGUN AGIR BASLI BIR HANIMLA TANISIP EVLENMEK ISTIYORUM BOYUM 178 KILO 80 KUMRAL ELA GOZLUYUM SAYGILAR TEL 0535 933 17 45

RIZA diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 15:27

SLM BEN IST DAN RIZA 43 YASINDAYIM ASLEN MANISALIYIM ILERIYE DONUK CIDDI OLGUN AGIR BASLI BIR HANIMLA TANISIP EVLENMEK ISTIYORUM BOYUM 178 KILO 80 KUMRAL ELA GOZLUYUM SAYGILAR TEL 0535 933 17 45

RIZA diyor ki ;

29 Ekim, 2014, 15:08

MERHABALAR BEN IST DAN RIZA 43 YASINDAYIM OTURUP KALKMASINI BILEN OLGUN AGIRBASLI BIR HANIM EFENDI ILE TANISIP EVLILIK DUSUNUYORUM SAYGILAR 0535 933 17 45

hüseyin kılıç diyor ki ;

28 Ekim, 2014, 15:18

selam ben samsundan hüseyin boy 169 kilo 67 yaş 27 bir evlilik yaptım ayrıldım 2 yasında kızım var tekrardan hayat arkadası bulup yuvamı kurmak istiyorum istanbul veya samsun civarı olabilir kendine güvenen bayanlardan cvb bekliyorum 05459520074

halil çalbay diyor ki ;

27 Ekim, 2014, 16:11

Slm ben halil yaşım 33 iatanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan varsa Arasın numaram 0539 790 59 39

oktay diyor ki ;

26 Ekim, 2014, 14:52

slm ben oktay istanbul yaş 34 ciddi bir baynla ileriye dönük düşünüyorum lütfn ciddi olan bayanlar arasın numaram 0533 613 40 74

kaan bilgili diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 20:45

slm ben kaan 31 yaşındayım samsunluyum istanbulda kamu görevlisi olarak çalışıyorum sigara alkol gibi kötü alışkanlıklar kesinlikle yok dini vecibeleri yerine getiren inançlı biriyim evlilk amaçlı buradayım sadece ciddi olanlar arasın lütfen 5532134510

halil çalbay diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 19:14

Slm ben halil yaşım 33 istanbul ciddi anlamda evlenmeyi düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan varsa arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 05:59

Slm ben halil yaşım 33 istanbul ciddi anlamda evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi olan varsa lütfen ciddi düşünen bayan varsa arasın numaram 0539 790 59 39

ibrahim eroglu diyor ki ;

22 Ekim, 2014, 20:25

Ben nideden ibrahim yas25 ciddi bir bayanla evlenmek istiyorum 05370571962

osman sarı diyor ki ;

21 Ekim, 2014, 16:52

selam ben osman ciddi birini arıyorum 0546 919 70 61

ibrahim diyor ki ;

20 Ekim, 2014, 11:14

Slm ben ibrahim yaş 34 istanbul ciddi anlamda evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan arasın numaram 0534 880 62 76

halil çalbay diyor ki ;

20 Ekim, 2014, 05:44

Slm ben halil istanbul yaş 33 ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum litfen niyeti gerçekten ciddi olan bayan arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

20 Ekim, 2014, 05:04

Slm ben halil yaş 33 ciddi evlilik düşünen bir bayanla yuva kurmak istiyorum lütfen niyeti ciddi olan arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 19:02

Slm ben halil yas 33 istanbul ciddi evlilik düşünen dul yada bekar bir bayanla hayatımı birleştirmek istiyorum lütfen niyeti ciddi evlilik olan arasın numaram 0539 790 59 39

muhsin muslu diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 14:56

selam ben istanbul dan muhsin yaş 40 ciddi evlilik düşünen bayanlar özüne sözüne sadık sabırlı kararlı ne isteğini bilen aklı başinda sadakatlı eşine sadık içinde ALLAH korkusu olan sevmeyi sevilmeyi bilen dürüst bir bayanla tanişmak istiyorum amacım ciddi evlilik 05462623439

mecnun diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 06:10

Slm ben mecnun yas 30 istanbul ciddi evlilik dusunen bir bayanla tanisip yuva kurmak istiyorum lutfen ciddi olan arasin dul bekar farketmez yeterki durust olsun numaram 0531 216 86 33

halil diyor ki ;

19 Ekim, 2014, 06:05

Slm ben halil yas 33 istanbul ciddi evlilik dusunen bir bayanla tanisip yuva kurmak istiyorum lutfen ciddi olan arasin dul bekar farketmez yeterki durust olsun numaram 0539 790 59 39

mustafa diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 17:27

ıst ıkamek edıyorum 42 yasında ıkıyıl once ayrıldım aslen trabzonluyum yanlız yasyorum allah korkusu olan cıddı evlılık dusunen bayanların carılarını beklıyorum belkı nasıbımsn 05364330589yasıyorum ıcınde allah

isa mehtap diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 15:48

Ben isa mehtap ciddi düşünen bayan ve Madi durumu iyi olan bayanlar arasın evlenmek istiyorum tlf no 05443237125

halil çalbay diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 15:33

slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum dul yada bekar lütfen ciddi olsun numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 15:31

slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan arasın istanbul numaram 0539 790 59 39

sami diyor ki ;

16 Ekim, 2014, 09:17

Cidi evllik düşünen hanım efendi ler 05357705206

hüseyin diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 17:36

slm ben izmirde yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum samsun veya izmirden olabilir ve bir evlilik yaptım ayrıldım ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ve kilo takıntımda vardır kendine güvenen bayanları beklerim 05459520074

alişükrüercan diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 12:49

herkese selamlar aslen balıkesirliyim istanbulda ikamet ediyorum 35-40 yaş arası dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum esmerler tercihimdir gsm 05380151050 ben ciddiyim ciddi olanları bekliyorum

alişükrüercan diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 12:44

herkese slm 49 yaşında istanbulda oturan şu an çalışmaktayım aydın balıkesir bursa çevresi 37 ve 40 yaş arası bekar veya dul bir bayanla evlenmek istiyorum

aysel mehmed diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 08:43

merhaba imsim aysel 22 yasindayim i4 evlenmedim cidi bir beyle tanisip evlenmek istiyorum lutfen cidi olan beyler arasin 00306977191279

cuneyt bilir diyor ki ;

14 Ekim, 2014, 03:30

selam adım cuneyt ben hiç evlenmedim benimle evleneçek bir bayan arıyorum niyeti çiti olan arasın ben engeliyim emeklşiyim yaşım 30 05393 811735 bun benim numaram beni bura bulabilirsiniz sizi bekliyorum bayanlar

Kenan cil diyor ki ;

13 Ekim, 2014, 10:19

Slm ben kenan 30 yasindayim kibrisda aylemle yasiyorum citti durus evlenecek kiz ariyorum 05428778925 ingilenenler arAsin.

mehmet sirkilet diyor ki ;

12 Ekim, 2014, 21:00

ben yalovada annemle babamla oturuyorum evlendim ayrıldım 1,76 boyunda 98 kilodayım,aradığım özellik yok dış güzellik çok önemli deyil huyu güzel olsun yeter, çocuklu olabilir bayan arkadaş eş arıyorum,05378898461

evren kılıç diyor ki ;

12 Ekim, 2014, 18:53

adım evren yürüme engelliyim amasyalıyım yaşım 32 evlenmek istiyorum dul ve kız çocuğu olan bayanla yuva kurmak istiyorum 0541212 64 32

tuncay diyor ki ;

11 Ekim, 2014, 10:51

mrb ben kırıkkaleliyim seviyeliçe konuşacak msz iyi bi bayan arıyom olgunlar arasın gece gündüz farketmez ben müsidim tanışalım zaten güvenini kazanırım okonuda süpe etmeyin 05379274023 bekliyom yalnız yasayan biriyim

Okan ÖZKARAKAŞOĞLU diyor ki ;

10 Ekim, 2014, 11:10

Merhabalar bayan arkadaş arıyorum ılgılenenler ıcın sımdıden teşekkür ederım 05323857306

Okan ÖZKARAKAŞOĞLU diyor ki ;

10 Ekim, 2014, 11:04

Merhabalar bayan arkadaş arıyorum ılgılenenler ıcın sımdıden teşekkür ederım 05323857306

halil çalbay diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 18:27

slm ben halil yaş 33 istanbul evlilik düşünen bir bayanla tanışıp hayatımı kurmak istiyorum ciddi evlilik düşünen bayan lütfen ben ciddiyim 0539 790 59 39

nazmie hasan diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 11:47

slm ben durus ve cidi birini ariyorum 39 yasindayi 45 50 yas arsi olusun varisa bana eklensin yada noyunu biraksin neriden olurusa olusun fariketimez

nazmie hasan diyor ki ;

09 Ekim, 2014, 11:07

slm ben durus ve cidi birini ariyorum 30 yasindayi 45 50 yas arsi olusun varisa bana eklensin yada noyunu biraksin

halil çalbay diyor ki ;

08 Ekim, 2014, 17:33

slm ben halil yaşım 33 istanbuldan dul yada bekar gercekten niyeti ciddi olan bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum lütfen ciddi olan bayan arasın benim niyetim ciddi evlilik numaram 0539 790 59 39

suzan kiz diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 16:00

slm ismim suzan almaniyada yasiorum bekarim amacim evlilik durus namuslu bir beylen tanismak isterim yalani sevmem yalani soleyenide sevmem o uzden cidi olan arasin 004915778753954

evren diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 15:24

slm adım evren Amasyalıyım ve amasyada oturuyorum yaşım 31 yürüme engelliyim ve kas zayıflığı var çoğu zamanımı dernek işleriyle değerlendiriyorum artık evlip bu yuva kurmak istiyorum engellime uygun bi vicdanlı kalbi temiz allah korsu olan bi bayanla yuva kurmak istiyorum evleneceğim bayan dul ve 1 kız çocuklu olur benim için sakıncası yok varsa böyle biri mesaj atsın yeter 05412126432

bekir diyor ki ;

07 Ekim, 2014, 05:33

Mrb adim bekir yasim 39 bi evlilik yaptim esim öldü 1oglum var 7yasinda inşaat muhendisiyim. Öncelikle Allah korkusu olan ne ostedini gayey iyi bilen yasi 20 ile 30 u geçmemiş olan bursa ve cevre illerden bi bayanla tanismak istiyorum ciddi ve durust olmayan aramasin lütfen 0532 665 01 48

yusuf diyor ki ;

06 Ekim, 2014, 20:57

engelli engelsiz sanal bayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum merhabalar ben 33 yaşında engelli bir beyim 6 yaşında ateşli havele gecirdim ellerde hafif az titreme var kuran kursuna gittim ellerim azda olsa iileşti konuşmamda yürümemde sağlığımda sorun yok özel şirkette engelli kadrodan çalışmaktayım evli bekar konusunda herhangi bir düşüncem yoktur gurur meselesi yapmayın beni yadırgamayın her konuda herşeyi acığım kişiliyimi beni tanıyınca anlarsıniz engelli engelsiz açık kapalı farketmez sanal bayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum sevgi ve saygılarımla hürmetlerimle işine geliyorsam ekle gizlilik şarttır skyp:[email protected] skkyp:the_reaall:skyp:the_reaall 05322466632

halil çalbay diyor ki ;

06 Ekim, 2014, 16:36

slm ben halil istanbul ataşehirde oturuyorum yaşım 33 ciddi evlilik düşünen gerçekten yuva kurmak isteyen dul yada bekar ciddi bir bayan arıyorum lütfen ciddi olan bir bayan ırkı ne olursa olsun lütfen dürust olsun ben yuva kurmak istiyorum ciddi olan bir bayanla tanışıp hayatımı onunla kurmak istiyorum numaram 0539 790 59 39

mustafa dorul diyor ki ;

05 Ekim, 2014, 08:43

ben ıstanbulda mustafa 42 yasında aslen trabzonluyum yasıma uygun ıcınde allah korkushanımlardan cagrı beklıyorum lutfen cıddı olanlar arasın evlılık ıcın05364330589 u olan

İBRAHİM KULA diyor ki ;

04 Ekim, 2014, 21:01

BEN KONYADAN İBRAHİM KULA YŞ43MESLEYİM DORSE DANPER DAYALI DOŞELİ BİR EVİM BİR ARABAM VARDIR KONYA. MERKEZDE DURUT BİRBAYANLATANIŞMAK İSTİYORUM VE İNŞALAH BİR EVLEEK İSTİYORUM MEZADAR BOY 1,69 KİLO 60 SADECETURYİYE SEVGİLER SAGILAR SUNARIM HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM TELEFONUM CB 05346910817 KONYA SELCUKLU MERKEZ

aydın diyor ki ;

03 Ekim, 2014, 16:51

S.A MEVLAM NE EYLER GÜZEL EYLER MEVLAM NE EYLERSE HAYIR VEDE AYNI ZAMANDA ŞER EYLER VEDE HAYIRLSIYLA SEVİYELİ DÜZGÜN BİRİYLE TANIŞMAK VEDE İLERİYE DÖNÜK CİDDİ BİR ARKADAŞLIK KURMAK İSTERİM RABBİME EMANET OLUNUZ RABBİM YAR VEDE YARDIMCINIZ OLSUN BEKARIM YAŞ 29. 0541 881 11 09

murat diyor ki ;

03 Ekim, 2014, 15:31

ben 25 yaşındayım ciddi düşünen bayan arıyorum 05344599686

hüseyin diyor ki ;

03 Ekim, 2014, 08:41

slm ben samsunda yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum samsun veya izmirden olabilir ve bir evlilik yaptım ayrıldım ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ricam 05459520074

eda gülnaz diyor ki ;

02 Ekim, 2014, 22:39

ben eda cidi ask arayorum

halil çalbay diyor ki ;

02 Ekim, 2014, 09:57

slm ben halil yaş 33 istanbul ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 18:53

slm ben halil yaş 33 ciddi ileriye dönük evlilik düşünen bir bayanla tanışıp hayatımı kurmak istiyorum istanbul 0539 790 59 39

gazi kececiler diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 15:15

gazi kececiler diyor ki ; 17 Eylül, 2014, 15:35 SELAMUN. ALEYKUM. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. BEN. 29. YASİNDAYİM. 1.78. BOY. 68. KİLODAYİM. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 2. KARDESİZ. EGO. GENEL. MUDURLUGUNDE. CALİSİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. KİSMET. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GERCEKTEN. OZU. SOZU. BİR. OLAN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. HELAL. SUT. EMMİS. ALLAHTAN. KORKAN. AZLA. GECİNİRİM. KANAAT. EDERİM. DİYEN. AİLEYE. DEGER. VEREN. PARAYA. TAPMAYAN. İNSANLARİN. DUYGULARİYLA. OYNAMAYAN. CİKAR. MENFFAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. COCUGU. OLMAYAN. BİRBİRİMİZİ. DAHA. İYİ. ANLAYACAGİMİZA. İNANİYORUM. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. HAYİRLİSİ. NEYSE. O. OLSUN. TURBANLİ. KAPALİ. DURUST. CİDDİ. ANLAYİSLİ. GULERYUZLU. ANKARA. VE. YAKİN. İLLER. 1. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. SELAM. MERABA. GİBİ. BOS. MESAJLAR. ATMAYİN. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. MESAJLA. ANLASİLACAK. SEKİLDE. KENDİNİ. TANİTSİN. FACEBOK. UM. VAR. FACEBOK. U. OLAN. KENDİ. RESMİ. OLAN. MESAJ. ATSİN. CEVAPSİZ. CAGRİ. VE. YURTDİSİ. CAGRİLARA. KESİNLİKLE. CEVAP. YOOK. 0545. 885. 76. 05

halil çalbay diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 19:28

slm ben halil istanbul ataşehirde oturuyorum yaşım 33 ciddi evlilik düşünen gercekten niyeti yuva kurmak isteyen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum niyetim ciddi lütfen ciddi olan arasın numaram 0539 790 59 39

halil çalbay diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 12:45

slm ben halil yaşım 33 ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum niyetim ciddi lütfen ciddi olan biri olsun kadın sığınma evinde kalan olabilir yetim olabilir kimsesiz olabilir yrterki ciddi olsun benim niyetim yuvamı kurmak numaram 0539 790 59 39 istanbul

halil çalbay diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 12:44

slm ben halil yaşım 33 ciddi evlilik düşünen bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum niyetim ciddi lütfen ciddi olan biri olsun kadın sığınma evinde kalan olabilir yetim olabilir kimsesiz olabilir yrterki ciddi olsun benim niyetim yuvamı kurmak numaram 0539 790 59 39

hüseyin kılıç diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 12:17

slm ben izmirde yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum samsun veya izmirden olabilir ve bir evlilik yaptım ayrıldım ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ricam 05459520074

halil çalbay diyor ki ;

28 Eylül, 2014, 18:55

ben halil istanbulda yasıyorum yanlızım ciddi evlilik düşünen bir bayanla hayatımı sürdürmek istiyorum bekar dul fark etmez ister kadın bakım evineden olsun ister yurtda olsun ister kimsesiz olsun yeterki dürüst olsun ciddi düşünsün ben ciddiyim yuva kurmak istiyorum numaram 0539 790 59 39

ercan sen diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 21:28

Selam ben istanbuldN ercan kapaliveya acik bir bayanla tanismak istiyorum benim yaş 20yasi sorun etmeyen bayanlar araya biliryada mesaj atabilir lütfen ciddi evlilik icin arasin bayanlar 05365912356

halil çalbay diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 16:32

slm ben halil yaş 33 ciddi evlilik düşünen bir bayanla hayatımı kurmak istiyorum istanbulda yaşıyorum evli bekar farketmez yetrki ciddi olsun dürüst olsun yanlızım numaram 0539 790 59 39

celal asim diyor ki ;

26 Eylül, 2014, 12:25

23-24 yaş yurt içi varsa tabiki!! Citti

hüseyin kılıç diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 17:33

slm ben izmirde yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ricam 05459520074

HALİT ÖZTÜRK diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 00:40

30 -35 aralikğinda bakimli kültürlü karakter sahabi kendine güvenen bayanlarla tanişmal isterim evllikle düşünen kendim istanbul doğumlu işim ticaret beni tanımak isteyenlerden aramasini rica ederim

ömer cetin diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 20:47

Slm ben ömer bir evlilik yaptım nasip olursa ikinciyi yapmak istiyorum allah korkusu varsa yeni bir sayfa yeni bir hayat istiyorsa helal sut emiş bir bayan iyisiyle acisiyla tatlisiyla geçmişini unutup düzgün bir yuva kurmak isteyen bir can yoldasi ariyorum 25-35 arasi bir bayan çocuğu olmuş olmamis sadece bir parca Ekmeğimi paylaşacağım bir gönül canina ihtiyacim var yasim 35 syglr 0507-459-55-43- 0553-596-27-49- cagri atin yeter syglr

Metin rutbil diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 14:32

Mrb bayanlar adim metin yasim 28 izmirde oturuym benimle ciddi anlamda tanisabilec bi bayan ariyorum denizde ozel sektorde calisiyom 1 600tl maas aliyorum iste numaram 05534186861 ciddi olanlar msj atabilir

serhat diyor ki ;

23 Eylül, 2014, 15:37

Dizi.oyuncusuyum.26.yasim,185.boyum.sarisin.ela.gozlu.senpatik.biriyim.ciddi.bi.evlilik.aruyurum. 05545649288

hüseyin kılıç diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 20:32

slm ben izmirde yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ricam 05459520074

yasin ayhan diyor ki ;

21 Eylül, 2014, 19:24

Merhaba ben kendi işimi Yapıyorum emekliyim evim var herseyim var tlf05465607040skpeden goruselimadrem.yasin3517 skype den görüşelim Kötü alışkanlıklarm yoktun sağlıklı bir kisiyim

hüseyin kılıç diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 21:32

slm ben izmirde yasıyorum yaşım 27 boy 169 kilo 67ciddi evliligi düsünen ciddi hayat arkadası arıyorum ciddi olmayan kişiler kesinlikle aramasın ricam 05459520074

ali kara diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 20:19

ali ben tekirdag da yaşıyorum 27 yadindayim benimle ciddi evlilik düşünen bayanlar mesajinizu bekliyorum ciddi olanlar ararsa sevinirim numaram 05423264078

murat diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 14:39

Slm ben murat ankarada yaşıyorum 36 yaşındayım bekar ım kendi işyeri var ciddi evlilik düşünüyorum ciddi düşünen bayanlar ın araması nı bekliyorum numara m 533 416 04 75

musa diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 22:32

kocaelide otryorum edepli durust biriyle tansp evlenmek istiyorum 05349647158 dinine bagli olsun

nurettin sesoglu diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 18:50

Selam ben nurettin istanbuda yasıyorum yas 38 boy 170 kilo 68 bi evlilil yaptım ayrıldım cocuğum yok kendiöe her konuda güvenim sonsuz kısmetse burdaki amacım es adayı bulmak yakısıklı karıxmatık bi beyim citi kendine muvenen bana uygun bi hanfendiyle tanısmak kıda zamanda yuva kurmak 05385253056

gazi kececiler diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 15:35

SELAMUN. ALEYKUM. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. BEN. 29. YASİNDAYİM. 1.78. BOY. 68. KİLODAYİM. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 2. KARDESİZ. EGO. GENEL. MUDURLUGUNDE. CALİSİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. KİSMET. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GERCEKTEN. OZU. SOZU. BİR. OLAN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. HELAL. SUT. EMMİS. ALLAHTAN. KORKAN. AZLA. GECİNİRİM. KANAAT. EDERİM. DİYEN. AİLEYE. DEGER. VEREN. PARAYA. TAPMAYAN. İNSANLARİN. DUYGULARİYLA. OYNAMAYAN. CİKAR. MENFFAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. COCUGU. OLMAYAN. BİRBİRİMİZİ. DAHA. İYİ. ANLAYACAGİMİZA. İNANİYORUM. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. HAYİRLİSİ. NEYSE. O. OLSUN. TURBANLİ. KAPALİ. DURUST. CİDDİ. ANLAYİSLİ. GULERYUZLU. ANKARA. VE. YAKİN. İLLER. 1. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. SELAM. MERABA. GİBİ. BOS. MESAJLAR. ATMAYİN. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. MESAJLA. ANLASİLACAK. SEKİLDE. KENDİNİ. TANİTSİN. FACEBOK. UM. VAR. FACEBOK. U. OLAN. KENDİ. RESMİ. OLAN. MESAJ. ATSİN. CEVAPSİZ. CAGRİ. VE. YURTDİSİ. CAGRİLARA. KESİNLİKLE. CEVAP. YOOK. 0545. 885. 76. 05

mustafa dorul diyor ki ;

15 Eylül, 2014, 20:08

ben ıst mustafa 40 yasında ıst yasıyorum aslen trabzonluyum ozel guvwenlık gorevlısıyım yasıma uygun bır bayanla yuva kurmak ıstıyorum 05364330589

gencer balaban diyor ki ;

14 Eylül, 2014, 15:02

tekirdağlım 5308443166 ayrıntıları konuşuruk 26 yaş [email protected]

nuriye diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 18:13

slm ben im yas 26 bekarim kl 56 boy 170 cidid ve durust olarak tanismak isterim bu benim no 00359893936614 ciddi olarak arasin

nuriye diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 17:21

slm ben im yas 26 bekarim kl 56 boy 170 cidid ve durust olarak tanismak isterim bu benim no 00359893936614 ciddi olarak arasin

Asie Sabit diyor ki ;

13 Eylül, 2014, 10:31

Mrb citii arkadaslar bekleyorum tel numaram 00359892004198 aramanizi bekliyorum

şaban akyol diyor ki ;

12 Eylül, 2014, 14:34

merhaba bayanlar hayat arkadaş arıyorum istanbul da yaşıyorum kartalta pozitif bayan tercim gerektinde yurtdışındada yaşaya bilecek cep 05462823460

mahmut ejder diyor ki ;

12 Eylül, 2014, 08:10

selam ben mahmut ciddi ewlilik dusunen kayserideyim05067129783 bosandim iki kizim var…

Gôkhan büklü diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 22:26

Slm ben gökhan fethiyeliim yasin 23 boy163 hic evlenmedim ama artik zamani geldi diye düşünüyorum ayle terbiyesi almishanim hanimcik allah korkusu olan maddi durumu hic omemli delil ciddi bayanlar arasin 05379736636

mert diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 11:23

Slm ismim mert 35 yaşındayım ankarada yaşıyorum bekar ım kendi işyeri m var iyi bir bayan evlilik düşünüyorum 0506 135 62 43

ömer cetin diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 11:17

Slm ben ömer 35 yasidayim dulun maddi durumum iyi yer benim için önemli diyil sevdiğimin yasadigi yerede yerlesebilirim benim benim için ilkönce dürüst seviyeli anlaşmak duygusal yeni bir hayat geçmişi unutmat hayata sarilmak çok önemli gerisini biz ikimiz halledecegimize inanıyorum gerçekçi bir cana can olmak istiyorum 25 35 arasi olsun 05414812576 05074595543 beni bu ondan araman yeterli syglr umarim iyi bir sayfa acariz allah utandurmasin

BAKİ_MRL diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 11:49

selam aleykum ben baki dul iki cucok babası dindar ibadetine bağlı ve icinde allah sevgisi olan beygamber aşkı yaşayan biriyim hic bir kötü alışkanlıklarım yok alkol yok sigaram yok kahvelere gitmem evden işe işten evime ve aradığım bayan dine bağlı ibadetli allah korkusu olan ve tesetürüne önem veren yaban cı tercihimdir gözünde mal servet para olmayan sadece eşim bana baksın kimseyelere beni muhtac etmesin bana yuvana bağlı olsun diyen bayanlar varsa gelsin birlikte güzel bi yuva kuralım saygı sevgi karşılıklı bi yuva kuralım 05447634540

BAKİ_MRL diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 11:40

SELAMU ALEYKUM

bayram kaya diyor ki ;

09 Eylül, 2014, 16:23

degerli bayanlar ben 47 yasinda dul beyim . cicuklarim annesinde kendi isinde . sigaradan baska aliskanligim yok abdestli namazliyim sukur. amacim merhametli guler yuzlukalbinde ALLAH sevgisi olan .cocuklu veya cicuksuz bir hanim efendiyle evlenip yekrar yuvami kirmak istiyorum psmaniyedeyim tel 05414054166

altan yıldız diyor ki ;

08 Eylül, 2014, 22:06

Slm ben denizli den altan ciddi düşünen bayanla evlenmek istiyorm ciddi düşünen Çağrı atsin ben ararım 0535 927 97 22

Esra diyor ki ;

08 Eylül, 2014, 09:34

Slm ben Esra Yas 26 Almanyada yasiyorum ne istedigini bilen evlilik dusunen durust kendi ayaklari uzerinde duran bir beyle tanismak istiyorum 004915259657645

şenol özer diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 17:39

merhaba ordu kumrudan şenol yaş 29 köyde oturmak ve ALLAH korkusu bir türbanlı bayanla evlenmek istiyorum 05425745106

bekir doğan diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 16:11

ben hasan istanbuldan yaşım 40 hiç evlenmedim dürüşt bi hanımla tanışmak istiyorum iyi bi yuva kurmak beraber olmak beraber yaşamak 05384371860

ümmetözkök diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 13:37

33 yaşındayım dürüst yalnız bi bayanla ciddi anlamda tanışmak istiyorum 5448647461

aytaç doğan diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 03:51

selm ben izmirden aytaç ciddi temiz kalpli bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 0506 111 13 69 mesajlarınızı bekliyorum lütfen ciddi olanlar yurt dışı aramasın

bekir usta diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 15:49

Mrb ismim bekir insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir oglum var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaşı 30 u gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 05326650148 ciddi düşünmeyen aramasin bursa da ikamet etmeyen aramasn tercih bursa ve civarı..

gazi keçeciler diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 14:28

SELAM. BEN. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. 29. YASİNDA. 1.78. BOY. 68. KİLODA. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GEERCEKTEN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. AİLEYE. DEGER. BENİ. GECMİSİMLE. YARGİLAMAYACAK. HELAL. SUT. EMMİS. CİKAR. MENFAAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. COCUGU. OLMAYAN. TURBANLİ. DURUST. CİDDİ. GERCEK. BAKİMLİ. HOS. BİR. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. ARASİN. CAGRİLARA. VE. YURTDİSİ. ARAMALARA . CEVAP. YOOK. 0545. 885. 76. 05

kenan mert diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 19:42

mrb kenan ben nasılsınız kızlar bayanlar tanısabılırmyz acaba ben burdayım işte no 0545 633 69 68 sevgılerle

özlem diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 18:58

merhaba..eşimin illaki doktor olmasını istiyorum. adım özlem 36 yaşında üniv mezunu çalışan bir bayanım.hiç evlenmedim.entellektüel eğlenceli ve saygıyı ve sevgiyi çok iyi bilen biriyim.mutlu edeceğime inanıyor ve mutlu edilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum. evleneceğim beyefendinin hiç evlenmemiş olması özellikle nazik bir beyefendi olmasını çok isterim.bu sitede bulurmuyum bilemem ama kriterlerim dışındakiler mesaj atmasınlar lütfen. lütfen mail atını[email protected]

erol diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 15:41

ben erol berlinden hayatta yanlis insan cok onemli olan dogru insani bulma 01779661658

sadik diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 08:25

slm CEREN bekar beyim güvenilir çocuna sahip çıkarım yanlız yaşıyorum sakaryadayım ciddi düşünürsen konuşalım niyetim ciddi fazla beklentim yok dürüs ol ayana kimse dolaşmasın başımızı ağrıtmasınlar mutlu sıcak yuvan hazır korkma çekinme ben güzellik arbıyorum insan helal süt emmiş ol bana yeter pişman olmasın gelacnde hazır şuan hazırsan bu adresteyim 05511216065

yusuf sarı diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 15:27

evlenecek bayan arıyom yaş il farketmez benım yaş39 telim 053215088

sadik diyor ki ;

04 Eylül, 2014, 14:20

mrb evlilik istiyen kızlar yanlış anlaşımasın sadece evlilik istiyen onurunu yitirmemiş bir kızdan mesaj bekliyorum yaş farkı aramıyorum aryan kızlara sesleniyorum olgun onurlu askeri byim cidd düşünn bir bryim benim yaşım şu bu diyn yazmasın sadece unurlu esmer evcil kız çok evcil güvenilir kötü alışkanlığı lmıyan beyim uzun oldu ama kimse yanıldım yanlş oldu demesin hakiki candan seven ilk ve son ilacak kızdan tel mesajı bekliyorum dürüsüme güvensin glmeyi düşünen samimiyim resmi nikahını veecem hakkı yenmiyecek yurtdışı aramasın ilgilenmiyorum birde P.ler var kalbizi kırarım sakın yazmayın uygun bulduğum kız hemen herşey konuşulacak evlilik olur uygun bulan 05511216065

mahmut alper can diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 14:02

ciddi evlilik düşünen bayanlar içinde ALLAH korkusu olan bekliyorum 05073505758 0507 350 57 58

demir demirbilek diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 12:12

6 yıl önce eşimden ayrıldım yalnız yaşamaktayım mobilyacıyım ciddi durüst bir bayanla evlenmek istiyorum 0538 248 50 90

emre aksoy diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 07:22

merhaba ben denizliden emre yaş 32 bekarım lütfen sadece ciddi evlilik düşünen allahtan korkan kuldan utanan bi bayanla evlenmek istiyorum 05438458344

mesut mertcan diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 04:21

Mesut mertcan izmitte yasiyorum 49 yasindayim saygili durust onurlu gururlu Allah korkusu olan kel ama ikarizmatik balik etli yakisikli bir beyim evlenmek istiyorum ciddi bir bayanla evlenmek istiyorum benim gibi dusunen bayanlar iste telim avea siz caldirin ben sizi ararim cep numaram 0535 574 40 76 heryerden arayin bayanlar ben sizi gelir alirim cok ciddiyim lutfen ciddi olan bayanlar arasin hsydi bekliyorum cabuk fazla bekletme saygilarimla…

tolga kaygısız diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 23:49

ben tolga 22 yaşındayım manisa kula ilçesinde oturuyorum kafe işletme müdürüyüm gercekten ölümüne sevebilecek bi bayan arıyorum evlenip ayrıldım çocugum yok 0541 906 66 22 ciddi bayan mşj atsın yada arasın

mesut diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 21:43

evlenmek isteyen bayan bir arakadaş arıyorum öyle ileriye dönükte değil aradığım kişi gerçekçi yalandan hoşlanmayan dogrudan sapmayan ALLAH korkusu olan bayan arıyorum eşine sadık olan bayan arıyorum yaş 22 numaram bu ulaşmak isteyen arasın bekliyorum 0545 490 25 92

selcuk oksuzu diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 19:10

Slm yasim 28 durust bir es ariyorm muglaliyim bodrumda yasiyorm ciddi olanlar arasin 05428166248

mustafa demircan 55 diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 07:12

Citdi bayanlar arasin yas 30 35 0lsun bir cocuklu olabilir yasim 38 tel 0542824 9202 samsunluyum samsunda yasiyorum 02 09 2014

mustafa demircan 55 diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 07:07

Citdi bayanlar arasin yas 30 35 0lsun bir cocuklu olabilir yasim 38 tel 0542824 9202 samsunluyum samsunda yasiyorum

davut aksal diyor ki ;

02 Eylül, 2014, 06:56

slm ben davut kırıkkaleliyim y22 b1.81 k62 18 .22 arası ciddi düşünen bayan arıyorum 0542.693.57.34

özgür yücel diyor ki ;

01 Eylül, 2014, 07:22

slm ben özgür istanbuldan 35 yasındayım bı evlılık yaotım ve ayrıldım cocugum yok ardıgım es dulda olabılır cocuguda gerıye bakmanın alemı yok onumuze bakar huzur ıcınde yasarız numaram 0553 362 72 00

sahin sahin diyor ki ;

31 Ağustos, 2014, 16:22

Merhabalar ben sahin yasim 29 ciddi seviyeli bi bayan arkadas ariyorum nom 05368853938bayanlar msjnizi bekliyorum

osman cevok diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 16:03

Slm ben adanadan osman yasim 25 aileyle yasiyorumm….kendime ait bi evim var..0537 875 83 65

kader diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 16:02

merhaba ben kader buraya ilan brakma sebebim ciddi durust adam gibi adamla tanismak kafa yapimiz uyarsa evlilikte olabilir benim gibi dusunen bana ulassin bu telefondan 0037281427416 yada facebook [email protected] saygilarla

cafer çıçekbalı diyor ki ;

29 Ağustos, 2014, 09:17

SLM BEN ANKARA MAMAKDAN DOKTOR CAFER YASİM 29 IÇ HAST. UZMANIYIM 18..30 YAS ARASI BAYAN ARKADAS ARIYORUM BAYANLAR ARAYIN TANISALİM NUMARAM 05061486076

sibina.sevina diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 22:32

hayirl guner hepnize yasm 23 bekyarm yurta byudum benmgibi yalnzl hisedn ve gendime bir byi efndi aryorum duru ve dcti ve alhtan korkusu olan bir byi efndi aryorum bana sahib ckacak ve mutulu ve neseli bir yuva kurmak istyorum yas fark etmyoru etrki samim ve alhtan korkusu olan biri olsun fakir olsun ama admgibi adm olsun lutfen biru yuva kurmak dunsnyorum tel 00359892710891

ercan tarakcı diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 19:15

Slm yas 27 ciddi düşünen bayanlar 05427454026

gazi kececiler diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 13:56

SELAM. BEN. ANKARA. KECİORENDEN. GAZİ. 29. YASİNDA. 1.78. BOY. 68. KİLODA. KUMRAL. ELA. GOZLUYUM. AİLEMLE. YASİYORUM. 1. EVLİLİK. YAPTİM. 6. AY. SURDU. ANLASAMADİK. AYRİLDİK. COCUGUM. YOOK. GEERCEKTEN. NİYETİ. CİDDİ. OLAN. EVLENMEK. YUVA. KURMAK. İSTEYEN. AİLEYE. DEGER. BENİ. GECMİSİMLE. YARGİLAMAYACAK. HELAL. SUT. EMMİS. CİKAR. MENFAAT. GOZETMEYEN. EN. AZİNDAN. BENİM. GİBİ. 1. EVLİLİK. YAPMİS. HİC. EVLENMEMİSDE. OLABİLİR. COCUGU. OLMAYAN. TURBANLİ. DURUST. CİDDİ. GERCEK. BAKİMLİ. HOS. BİR. BAYANLA. EVLENMEK. İSTİYORUM. LUTFEN. CİDDİ. OLANLAR. ARASİN. CAGRİLARA. VE. YURTDİSİ. ARAMALARA . CEVAP. YOOK. 0545. 885. 76. 05

ulas akcay diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 00:19

Slm ben ulas bende ciddi yalansiz bir yuva kurmak isdiyorum varsa dusunen arasin goruselim allah nasip ederse evleniriz numaram 05061015504

ulas akcay diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 00:14

Slm ben ulas bende ciddi yalansiz bir yuva kurmak isdiyorum varsa dusunen arasin goruselim allah nasip ederse evleniriz numaram 05061015504

engin diyor ki ;

27 Ağustos, 2014, 12:17

mrb lar 22 ve 35 yaş arasın da bi bayan ciddi evlilik düşünen bayan lara sesleniyom be 31 yaşım boy 1.83 kl 78 ben manken lik le uraşıyom yurt dışın da şu ülkeden kimse be dava aramasın lar yunanistan bulgaristan 05413367213

serdar demir diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 19:00

Slm bn mersinden serdar 24 yasindayim 1 yillik turkce ogretmniyim.hic evlenmedim 20-30 yas arasi niyeti ciddi birini ariyrum il farketmez ciddi dusunenleri bekliyrum 05393358732.

sahin diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 17:03

Merhaba ben sahin 25 yasindayim ciddi düşünen hic evlenmemis yasima uygun bir bayanla tanisip evlenmek istiyorum eger ciddiysen numaram 05418825701

sevim soy diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 11:37

selam ben sevim aslen moldovyaliyim 2 aydir yunanistanda kaliyorum ciddi bir evlilik mutlu yuva ariyorum size numrami brakiyorum sizde ciddiyseniz bu benim numaram GSM 0030 698 328 67 22 saygiar

tuncay diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 08:56

slm ciddi bayan varmı dürüst cvp atsın hafif engellide olabilir beşyüz yedi üçyüz elli bir kırk üç on numaram vodafon dürüst olan yazsın

erol anar diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 17:17

Adim erol berlinde yasiyorum yasim 23 ciddi durust amacim mutlu bir yuva kurmak evlenmek isteyen bayanlar facedn yada tlfdan ulasin bna [email protected] 01779661658

bekir diyor ki ;

25 Ağustos, 2014, 15:40

Mrb ismim bekir insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir oglum var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaşı 30 u gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 05326650148 ciddi düşünmeyen aramasin bursa da ikamet etmeyen aramasn tercih bursa

aylin sezyal diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 21:02

slm ben sezyal amacim ciddi arkadaslik bir yuva kurmak 00359896944317 yeterki sevgi saygi allah korkusu olsun nete katilma sasnim olmuyio eyer seninde amacin evlilikse aramani beklerim

aylin sezyal diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 21:02

slm ben sezyal amacim ciddi arkadaslik bir yuva kurmak 00359896944317 yeterki sevgi saygi allah korkusu olsun nete katilma sasnim olmuyio eyer seninde amacin evlilikse aramani beklerim

nurettin sesoglu diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 20:13

Selam ben nuretin isyanvulda yasıyorum kendi evim var bi evlilik yaptım ayrıldım zaten yanlıs bi evlilik yapmıstım cocugum yok 38 yas boy 170 kilom 68 esmer yakısıklı bi beyim yasımı gostermiyorum eyer bana uygun bi han fendi varsa tanısıp yuva kurmak isterim saygılı temiz duzgun bi beyim ne kadar anlatsam bos tanıyınca hak verirsiniz numaram lutfen cidi bayanlar arasın 05385253056

erol anar diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 12:14

Adim erol berlinde yasiyorum yasim 23 ciddi durust evlenmek isteyen bayanlar facedn yada tlfdan ulasin bna [email protected] 01779661658

YİĞİT_GÜZEL diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 11:21

SELAM ALEYKUM BEN DUL Bİ ERKEYİM KENDİME OYGUN BANA OYACAK TEMİZ DİNDAR BİR BAYAN ARIYORUM YAPANCIDA OLABİLİR GİYİMİNE TESETÜRÜNE DİKKAT EDEN BİR BAYAN İBADETLİ ALLAH VE PAYGAMBER AŞKI BİLEN Bİ BAYAN ARIYORUM BENİM İKİ COCUK VAR ONLARA ANNELİK YAPABİLEN İYİ BİR BAYAN ARIYORUM BENİMDE SİGARAM YOK ALKOL YOK KAHVELERE GİTMEM DIŞARDA ÖZEL YERLERE HİC GİTMEM SADECE EVDEN İŞE İŞTEN EVE EŞİM VE COCUKLARIMLA ZAMANIMI GECİRİRİM DUL BEKAR İSTEYEN VARSA LÜTFEN ŞU NUMARADA ULAŞSIN BANA 05384160426

YİĞİT_GÜZEL diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 11:13

SELAM ALEYKUM

nevzat kaya diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 07:42

merhaba ben nevzat İstanbul esenyurtta oturuyom modelcıyım aylık 2bın tl alıyom yasım 28 boyum 173 kılom 63 basımdan bı evlılık gectı ama evlılık sayılmazdı resmı nıkahım yok ben hala bekar gorunuyom tek yasıyom ıcınde allah korkusu olan 25 ve 30 yaslarında kapalı ev hanımı bı bayanla cıddı evlenmek ıstıyorum butun esyaralım tamamm hepsı ıste tel numaram sen cardır ben arıyım senı 05443631636

sevgi msutafa diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 17:40

selam ben sevgi aslen izmirliyiz suan yasadiyim yer bulgar istan yasim 25 ev kiizyim clismiyorum niyetim evlilik iyi durst birni airyorum evlenmek istiyorum ciidyi biri varsa ama sadece ciidyi olan arasin beni 00359896808212

ramazan diyor ki ;

23 Ağustos, 2014, 16:13

slm ipek sislen tanışmak isteri eyer sende kabul edersen cok sevinirim tlf 05536102194

Alaattin sahin diyor ki ;

21 Ağustos, 2014, 21:14

Bekar 33 yaşında 180 boyunda 75 kiloda esmer bir beyim evlenmek istiyorum ciddi bayanlar bekliyorum ALLAHINiznyle tel 0537 943 41 46 istanbuldan

Hasan kivrak diyor ki ;

21 Ağustos, 2014, 12:31

ben 50 yaşında yalnız yaşayan biriyim tır şoför lüğü yapıyorum 40 yaş civarlarında bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum ciddi düşünen bayan olursa lütfen çağrı bıraksın 05412621202 aslen konyalıyım aydında ikamet ediyorum

[email protected] diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 16:35

mrhhba ben tekirdag dan dogan 26yasindayim ciddi evlilik düşünen 18 25 yas arasi kizlarin aramalarini bekliyorum

musa boyun diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 11:25

kocaelide oturyorum edepli tanismak isteyen bir bayanla tanismak istyorum yasim 26 seviyesiz dusunen gerekmez 5349637158

erol diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 08:52

Adim erol berlinde yasiyorum yasim 23 ciddi durust evlenmek isteyen bayanlar facedn yada tlfdan ulasin bna [email protected] 01779661658

fırtına diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 13:35

ciddi olan

gazi keçeciler diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 02:56

MERHABA BEN ANKARA KEÇİÖRENDEN GAZİ 29 YAŞINDAYIM 1.78 BOY 68 KİLODAYIM KUMRAL ELA GÖZLÜYÜM AİLEMLE YAŞIYORUM 2 KARDEŞİZ EGO GENEL MÜDÜRLÜGÜNDE ÇALIŞIYORUM 1 EVLİLİK YAPTIM 6 AY SÜRDÜ ANLAŞAMADIK AYRILDIK ÇOCUGUM YOOK GERÇEKTEN NİYETİ CİDDİ OLAN EVLENMEK YUVA KURMAK İSTEYEN HELAL SÜT EMMİŞ ALLAHTAN KORKAN EN AİLEYE DEGER VEREN EN AZINDAN BENİM GİBİ 1 EVLİLİK YAPMIŞ ÇOCUGU OLMAYAN BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ ANLARIZ TÜRBANLI DÜRÜST CİDDİ BAKIMLI ANLAYIŞLI BİR BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM FACEBOK. UM VAR ….LÜTFEN GERÇEKTEN NİYETİ CİDDİ OLANLAR ARASIN BİRBİRİMİZİN ZAMANINI ÇALMAYALIM 0545 885 76 05

vesim Y.K. diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 18:22

ben almanydaym yasim 42 boy 175 kg 78 saglikcim gercek durst bir hanimfendil tansam isterm yan gerc evlmek isterm yasi onemli deyil TL::004915739561510

harun aykan diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 12:30

İsmim harun- yaş 29 elenmek isteyen doğru dürüst bayan eş arıyorum aciddi düşünen bayan arkadaş kapalı dindar saygılı bir likte olcağım bayan varsa tercimdir bana ulaşmak isten bayan lar epostama mesaj göndemeleri yeterli olacaktır tel no 05458852823 ciddi düşünen bana ulaşsın saygılarımla. ?

harun aykan diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 12:20

Selm yaş 29 elenmek isteyen doğru dürüst bayan eş arıyorum ciddi düşünen bayan arkadaş kapalı dindar saygılı bir likte olcağım bayan varsa tercimdir bana ulaşmak isten bayan lar epostama mesaj göndemeleri yeterli olacaktır tel no 05458852823 ciddi düşünen bana ulaşsın saygılarımla. ?

erol diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 12:11

[email protected] Slm ben berlinden erol yasim 24 ciddi durust bayanlar arasin yada facedn mesaj atsin bekar dul fark etmez durust olsun 01779661658

mehmet diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 12:10

mrb ben konyadan mehmet 36yasindayim oldukcada kendine guvenen biriyim kisa sureli bir evlilik yaptim esimdn ayrildim cocuk problemim yok kendime ait isim var konya ve cevresi kendine guvenen ciddi bayanlarin aramalarini ve tanitici mesaj birak malarini istiyorum ama durust iseniz arayn 05366751242

bekir usta diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 21:09

Mrb ismim bekir insaat muhendisiyim yasim 39 bi evlilik yaptim esim vefât etti bir oglum var ben oncelikle icinde allah korkusu olan yalan soylemeyen yaso 35 i gecmemis bi bayanla izdivac dusunuyorum 05326650148 ciddi dusunmwyen aramasin lutfen bursa oncelik

osman diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 19:57

slm_nıyetın_cıddı_bayan-arkdas-aryorum-ısparta_merkezden_bayanların_beklıyorum_yasım28_esmerım_5416697253

osman diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 19:56

slm_nıyetın_cıddı_bayan-arkdas-aryorum-ısparta_merkezden_bayanların_beklıyorum_yasım28_esmerım_5416697253

emre doğan diyor ki ;

16 Ağustos, 2014, 11:26

selm ben izmirden emre ciddi temiz kalpli dürüst saygılı ileriye dönük bir bayan arıyorum beni sevsin saygı göstersin yalan söylemesin yalansız bir hayat ve yuva kurmak istiyorum lütfen yurdışı aramasın numaram 0506 111 13 69 mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum..

serdar diyor ki ;

13 Ağustos, 2014, 13:21

selam ben serdar yalovadan olgun ciddi temiz yalan söylemeyen vefalı bir bysnla tanışmak istiyorum 532 260 9902 nolu telden serdar beyi isteyin şirket telide

erol diyor ki ;

13 Ağustos, 2014, 08:48

Slm ben berlinden erol yasim 24 ciddi durust bayanlar arasin yada facedn mesaj atsin bekar dul fark etmez durust olsun 01779661658

ömerbal diyor ki ;

12 Ağustos, 2014, 18:14

merhaba bekar veya dul bayanlar ciddi evlilik düşünen yaşamdan zevk almasını bilenler 5377839818

abdullah diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 18:23

SELAM ÖNCELİKLE BEN KONYA EREGLİDE YAŞAMAKTAYIM KENDİ İŞİMLE URAŞIYORUM GALERİCİYİM 32 YAŞIN DAYIM BEKARIM CİDDİ GÜVENİLİR Bİ BAYANLA TANIŞMAK İSTERİM CİDDİ DÜŞÜNEN 05067801022

abdullah diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 18:23

SELAM ÖNCELİKLE BEN KONYA EREGLİDE YAŞAMAKTAYIM KENDİ İŞİMLE URAŞIYORUM GALERİCİYİM 32 YAŞIN DAYIM BEKARIM CİDDİ GÜVENİLİR Bİ BAYANLA TANIŞMAK İSTERİM CİDDİ DÜŞÜNEN 05067801022

ERTAN İLERi diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 15:15

slm ben ertan eglencelı romantık durus cıddı sakacı ve espırıli bırıyım evlenmek istiyorum 34 yas 175 by 70 kılo terazıyım durumu iyi emeklı calısan bayanlarla evlenmek ıstıyorum

serdar diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 11:26

selam 173 85 55 yaşında dulum ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum kapalı veya açık olması önemli deyil ciddi dürüst temiz olsun yeter

ahmet diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 11:15

mrb bayanlar ben ahmet izmır ve çevresınde bır bayanla tanışmak gürüşmek istiyurum 05433818037

serdar diyor ki ;

11 Ağustos, 2014, 10:50

Slm bn serdar ankaradan ciddi bir byn arkadas ariyorum 05535538861 msjinizi bkliyorum

sinan diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 20:57

slm ben sinan 26 yasindayim ciddi dürüst allah korkusu olan bir bayanla tanışmak istiyorum numaram 5415668543

Engin şen diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 13:41

Slm arkadaşlar ben engin 25 yaşındayim 1.70 boy ela gözlü burda dürüst bir kızlar tanışmak ve evlenmek istiyorum her ilden talip bekliyorum ha şunu unutmadan söyleyeyim yalan asla hoşlanmam ben 5 yıl önce sol kolumdan ameliyat oldum… Ve sol kolum kanserden dolayı alındı bunu bilerek ve beni seven insanlar arasın hastanede çalışıyorum nasip olursa evlenirsem hiç kimseye muhtaç olmadan gül gibi geçinip yaşarız allahin izniyle şimdilik allaha emanet olun bu benim telefon numaram tel.:0507 853 46 56 ciddi olanlar arasın

Engin şen diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 13:40

Slm arkadaşlar ben engin 25 yaşındayim 1.70 boy ela gözlü burda dürüst bir kızlar tanışmak ve evlenmek istiyorum her ilden talip bekliyorum ha şunu unutmadan söyleyeyim yalan asla hoşlanmam ben 5 yıl önce sol kolumdan ameliyat oldum… Ve sol kolum kanserden dolayı alındı bunu bilerek ve beni seven insanlar arasın hastanede çalışıyorum nasip olursa evlenirsem hiç kimseye muhtaç olmadan gül gibi geçinip yaşarız allahin izniyle şimdilik allaha emanet olun bu benim telefon numaram tel.:0507 853 46 56 ciddi olanlar arasın

Engin şen diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 13:40

Slm arkadaşlar ben engin 25 yaşındayim 1.70 boy ela gözlü burda dürüst bir kızlar tanışmak ve evlenmek istiyorum her ilden talip bekliyorum ha şunu unutmadan söyleyeyim yalan asla hoşlanmam ben 5 yıl önce sol kolumdan ameliyat oldum… Ve sol kolum kanserden dolayı alındı bunu bilerek ve beni seven insanlar arasın hastanede çalışıyorum nasip olursa evlenirsem hiç kimseye muhtaç olmadan gül gibi geçinip yaşarız allahin izniyle şimdilik allaha emanet olun bu benim telefon numaram tel.:0507 853 46 56 ciddi olanlar arasın

murat buyuker diyor ki ;

06 Ağustos, 2014, 08:31

slm suna sunay hanım adım murat bodrumda yaşıyorum yaşım33 170 boy 70 kg esmer uzun saçlı senınle tanışmak istiyorum fecebook adresım [email protected] 05422394254 numaram

halim acar diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 16:28

Mrb halim ben 28 yaşındayım kumral ela gözlü 182 boy 85 kilo sıcakkanlı benimser kıskanç yakışıklı birisiyim kendime ait işim var maddi sorunum yok tek istediğim şey mutlu Bi yuva kurmak ciddi anlamda evlilik düşünüyorum beni aramanızı istiyorum bişey kaybetmezsiniz aramakla numaram 0542 401 11 78

serdar demir diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 11:30

Bn serdar mersinde 1 yillik ogretmnim burda evim var ve amacim evlilik yasim 24,yasi 18-30 olan hic evlememis bi bayan ariyrum.il farketmez artk yuva kurmk istiyrum 05393358732 sms atarsaniz tanisalim bekliyrum tskler…

tuncay diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 09:55

slm ciddi bayan varmı hafif engelillide olabilir evlenecek namusuna düşkün numaram sıfır beşyüz yedi üçyüz elli bir kırk üc on vodafon

Umut Taydaş diyor ki ;

04 Ağustos, 2014, 09:01

Merhaba bayanlar… Ankarada ikamet etmekteyim. Muhabeciyim bu arada yaş 33.Hiç evlilik, nişan olmadı. Ciddi düşünen bayanlara duyurulur.

ahmet diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 08:26

mrb mayanlar ben ahmet izmır bır bayanla tanışmak istiyurum05433818037

bekir usta diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 08:21

MRB ADIM BEKİR YASIM 39 BI EVLILIK YAPTIM ESIM MEFAT ETTI 1 OGLUM VAR 6 YASINDA BEN INSAAT MUHENDISIYIM BURSADA YASIYORUM CIDDI VE DURUST BI BAYANLA TANISMAK ISTIYORUM CIDDIYSENIZ ARAYABILIRSINIZ 0532 665 0148

aytu özal diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 22:44

ankaradan aytu yas 32 hic evlenmedim yabancı bayanlarla anlasmalı evlilik yapılır mesaj atın görüselim yüz yüze 0553 535 61 58

aytu özal diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 22:31

ankaradan aytu yas 32 hic evlenmedim yabancı bayanlarla anlasmalı evlilik yapılır mesaj atın görüselim yüz yüze 0553 535 61 58

ceren kaya diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 21:31

Bir cocugum var huzur ve beni sevecek ariyorjm

burak polat diyor ki ;

02 Ağustos, 2014, 07:31

slm burak ben inşaat müh yim ciddi ileriye dönük güzel ahlaklı namuslu evine eşine sadık olacak biri ile tanışmak ve yuva kurmak istiyorum beni tanıyanlar hayatta pişman olmaz alkol,sigara kullanmam tlf : 05365088265

pelingüneş diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 12:42

ciddi düşünen bi bey arıtorum

çetin diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 09:02

SELAMUN ALEYKÜM BEN ÇETİN 32 YAŞINDAYIM 4 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR İSTANBULDA OTURUYOM 168 BOY 60 KİLO ELA GÖZLÜ ESMER BİRİYİM CİDDİ EVLİLİK DÜŞÜNEN VARSA ARASIN NASİPSE OLUR BİLMENİZİ İSTERİM KOLLARIMDA KESİK VE DÖVMELER VAR CEZAEVİNE GİRİP ÇIKMIŞLIGIM AMA SABIKA YOK GEÇMİŞDEKİ YAPILAN CAHİLLİK DİYELİM GİTSİN ARADIGIM ŞEY SADECE Bİ PARÇA MUTLULUK ÇALIŞIR EVİME PAŞALAR GİBİ BAKARIM KİMSEYE MUHTAÇ KALMAYIZ ÇOK ŞÜKÜR KENDİNE GÜVENİ OLAN VARSA BEKLİYORUM [email protected] face 0539 714 43 93

melek can diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 07:00

slm aradim arkadas –dost –sirdas beni tani ve kendin karar ver olgun yasta ve bey efendi olsun saygilar — bu telim 0037281427485

mustafa diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 13:45

MUSTAFA ASLEN ADIYAMANKIYIM YASI 30 VE40 ARASI TEMIZ BIR BAYANLA TANISIP YUVA KURMA ARZUSUYLA HAYIRLI BIR INSAN KIMSE O OLSUN 0539 964 66 15

mustafa diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 13:33

ADIM MUSTAFA YAS 45 170 BOY KLO 75 ESMER KARIZMATIK BIRIYIM YASI 30 VE 40 ARASI COCUĞU OLMAYAN GUZEL BIR BAYANLA YUVA KURMAK ISTIYORUM IYI VE MERHAMETLI ICINSE ALLAH KORKUSU OLAN DININE BAĞLI BIR BAYANLA TANISMAK DILEYIYLE 0539 964 66 15

mehmet diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 12:30

selam ben yalovadan yazıoyorum dulum ciddi bayan arıyorum evlenmek için lütfen ciddi olanlar yazssınlar veya arasınlar 507 1190561 kapalı açık farketmez insan olsun duygusalsevecen yalansız bir insan olsun gerisini telde veya tanışınca anlatırım hoşvca kalın 173 boy kilo 85 yaş 56

hikmet kaloglu diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 11:12

ben 52 yaşındayım emekliyim ayrı yaşıyorum 40 52 yaş arası bayanlarla tanışmak istiyorum ilşkili arkadaş ve ileriye dogru ciddi bir evlilik istiyorum istediginiz yrede ikamet edebilirim sevgili ve saygılı ciddi olan bayanlar arasın 172 boyunda yeşil gözlü yüm hiç bir kötülük asla asla bende olamaz türkiyenin neresinde olursa olsun hiç fark etmez 05392622854

serdar demir diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 08:40

Mrb bn mersinden serdar 1 yillik ogretmnim ve mersinde kendime ait evim var.maddi skinti cekmiyrum cok sukur.amacim evlilik yasim 24 hic evlenmedim anlastigim biriyle zamn kaybetmeden evlenmeyi dusunuyrum tanidikca n kadar ciddi oldugumu anlayacksnz. Hic evlenmemis bi bayanla 18-30 yas arasi il kesinlikle faretmz evlenmek istiyrum ve kisa sureligine burdaym bnim icin anlasmk onemli olan fiziksel guzellik 2.sirada dr lutfn kendinize guvnn ve sms attin bekliyrum. 05393358732 tskler….

erdi güngör diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 08:21

slm ben erdi bodrumda yaşıyorum ciddi bir ilişki düşünüyorum 05319425905 05455272797

ferhat diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 07:07

SLM YURDUMUN OLGUN BAKIMLI GÜZEL BAYANLARI İSTANBUL DAN FERHAT YAŞ 34 BOY 1.70 BENİM SEVGİMİ ALABİLCEK BENİM SEVGİMLE MUTLU OLUCAK HOŞ VE TATLI DUYGUSAL SEVECEN ROMANTİK NEŞELİ BAYANLARI BENDE HOŞ VE TATLI SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ CEKİCİ BAKIMLI MİNYON TİPLİ YAKIŞIKLI SEVİMLİ ERKEGİM İST FATİH DE OTURMAK DAYIN KENDİ EVİM DE YALNIZ YAŞIYORUM SAYGI SEVGİ CERŞEVESİN DE CİDDİ BAYANLAR SEVMEK EN GÜZEL DUYGU SEVGİLERLE 0532 600 12 47

yunus Gündoğdu diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 17:38

Slm bn yunus afyonda kalıyorum ciddi ve dürüst bayan ark arıyorum Afyon içi olursa sevinirim Buluşuruz anlaşirsak neden olmasın tsk ederim 541 493-00-64

tolga gul diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 12:36

Yasim 42 arap kurt turk onemli olan insan olsun evime mutluluk aski yasatacak bir bayanla ciddi evlilik dusunuyorum evimin prensesi kalpimin sultani olacak biri olsun istiyorum.varsa ciddi olan tanisalim denizlide oturuyorum

tolga gul diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 12:26

Yasim 42 arap kurt turk onemli olan insan olsun evime mutluluk aski yasatacak bir bayanla ciddi evlilik dusunuyorum evimin prensesi kalpimin sultani olacak biri olsun istiyorum.varsa ciddi olan tanisalim denizlide oturuyorum

ahmet diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 15:48

mrb ben ahmet izmır bır bayanla tanışmak gürüşmek istiyurum05433818037

sinan özer diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 14:09

ciddi bayan arkadaş arıyorum ileriye dönük E-posta adresimden ulaşınız facebok

serdar demir diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 09:34

Slm bn serdar 24 yasindayim 1 yillik ogrermenim ve kendimeait bi evim var cok sukur maddi sıkıntı cekmiyrum.18-30 yas arasi hic evlememis bi bayanla ileri donuk ciddi bi evlilik dusunuyrum.herseyin hayirlisi numaram 05393358732 bna burdan uulasabilirsnz..tskler…

fatih sonmez diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 13:11

Slm bn fatih 23 yasindym.1 yillik turkce ogretmniyim kendime ait evim var.cok sukur maddi sıkınti cekmiyrm 18-30 yas arasi ciddi olan bi bayanla tanismak istiyrum.numaram 05393358732 tskler…

murat diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 12:24

slm ben murat 36 yaşındayım bekarım bende evlilik düşünüyorum ankarada oturuyorum kendi işyerim var niyeti ciddi olan arkadaşiar bana 533 416 04 75 ulaşabilirsiniz

erdal demir diyor ki ;

27 Temmuz, 2014, 15:17

numaram 0546 730 34 04

erdal demir diyor ki ;

27 Temmuz, 2014, 15:16

cıddı bayanlar arıyorum ve ılerı dönuk bayan arıyorum

kerim.tekin.alany andan. yaşam. eValilik. yapmadım diyor ki ;

26 Temmuz, 2014, 21:56

Telefonu. 05372417018.

kerim.tekin.alany andan. yaşam. eValilik. yapmadım diyor ki ;

26 Temmuz, 2014, 21:56

Telefonu. 05372417018.

evren kılıç diyor ki ;

26 Temmuz, 2014, 18:31

dım evren Amasyalıyım ve amasyada oturuyorum yaşım 31 yürüme engelliyim ve kas zayıflığı var ankarada bi medikalin bölge sorumlusu olarak çalışıyorum ve çoğu zamanımı dernek işleriyle değerlendiriyorum artık evlip bu yuva kurmak istiyorum engellime uygun bi vicdanlı kalbi temiz allah korsu olan bi bayanla yuva kurmak istiyorum evleneceğim bayan dul ve 1 kız çocuklu olur benim için sakıncası yok varsa böyle biri mesaj atsın yeter 0541 212 64 32

nebi Kayhan diyor ki ;

25 Temmuz, 2014, 23:16

Slm ben malatya merkezden nebi hic evlenmedim cidii bi bayanla tanismsk ileriye yoneklik bi yuva kurmakk istiyom allah korkusu olan yasi 26 28 olabilir benim yasim 30 numaram 05382819574 cagri yAda mesaj atmaniz yeterli amaciim evlikik ve mutlu bir yuvaa kurmakk

çetin diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 13:10

selamun aleyküm ben çetin 32 yaşında yım 4 yaşında bi kızım var istanbulda oturuyom ciddi evlilik düşünen içinde allah korkusu olan biriyle evlilik düşünüyom aradığım sadece bi parça mutluluk sevgiye açım sadece ben esmer ela gözlü 60 kilo 168 boy cep 0539 714 43 93 ciddi olan kendine güvenen arasın bekliyom hakkımızda hayırlısı olur işallah

şansın tunç diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 12:49

beni ara yın 05446287851

serdar demir diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 10:21

Slm bn serdar yasim 24 , mersinde oturup orda kendime ait bir evim var.ve 1 yillik ogretmenim 18-30 yas arasi olanlar ulasabilir bnim icin il farketmez onemli olan anlasmaktr bnceciddi olanlar ulasirsa detaylar konusurz: 05393358732

deva toprak diyor ki ;

24 Temmuz, 2014, 04:57

Merhabalar ben deva 39 yasinda bakimli titiz dogayi ve cocuklari seven esinden ayrilmis cocuksuz bayanim boyum 1.68 kilom55 cok guzelim diye bir idam yok ama beginilmeyeck bir bayanda degilim benim yasitim olan ayrilmis cocuklu cocuksuz farketmez kariyer sahibi maddi sıkıntısı olmayan malatya ve cevre illerden bir beyle tanisip yuva kurrmak istiyorum lutfen evlilik dusunen beyefendiler arasn 0531 453 91 50(sifir bes uc bir dort bes uc dokuz bir bes sifir) lutfen lutfen evlilik dusunen arasn cunku ben kimsenin kimsede benim OYUNCAGIM DEGIL

Ahmett diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 23:51

Yurtdışından bir bayanla evlenmek istiyorum.. Yaşım 22 ciddi olanlar arasın tanışalım 0545-525-27-45

mehmet diyor ki ;

23 Temmuz, 2014, 11:48

selam ben yalovalıyım 173 boy 85 kilo 55 yaşım dulum temiz bakımlı bir bayanla tanışarak evlenmek istiyorum skyp adresime not yazarsanız cevaplarım sadce dürüst ve temiz olanalar lütfen [email protected] veya telde bırakırsanız ararım

murat diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 20:39

Merhaba adım murat evlenmek istiyorum 36 yaşındayım ankara da yaşıyor um kendi işyeri var 0533 416 04 75 ararsanız sevinirim tanışırız

serdar demir diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 10:19

24 yasindayi 1 yillik ogretmenim mersinde kendime ait evimde var 18-30 yas arasi ciddi bayanlar varsa gorusebilirz belli sureligine buradaym il farketmez benim icn buyrun arayin; 05393358732

Fatih Uslu diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 04:33

38 Yaşındayım Dulum Bana Ulaşmak İsteyen bayanlar Face fatih uslu,skppe fatih uslu

deniz diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 21:42

EVLENMEK İSTİYORUM YUVAM OLSUN DİYORSAN İNSAN KENDİ KADERİNİ KENDİ YAZAR DİYORSAN NUMARAM 0544.269.86.56 YURT DİSİ ARAMASİN KOCAELİ VE CEVRE İLLER EVLENMEK İSTEYEN BAYANLAR BEKLİYORUM

murat eryigit diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 13:09

slm murat ben 30 yas 170 60 dulum Kastamonuluyum ozel guvenlıkcıyım ciddi amaçlı tanışmak ısteyen bayanları ebklıyorum evine eşine sadık bayan arıyorum 0531 880 36 72

aytaç doğan diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 14:01

selam ciddi düşünen kızlar izmirdenim dûrüst ileriye dönük arkadaşlık kurmak istiyorum lütfen yurtdışı aramasın numaram 0554 909 96 14 temiz kalpli sevdiğine sadık olcak saygı sevgi olcak 0554 909 96 14 0554 909 96 14

serdar demir diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 00:22

Slm bn serdar 24 yasindayim mersinde oturuyrum ciddi evlilik dusunenler arayabilir.mersinde kendime ait bir evim var ve 1 yillik ogretmenim suan yakindan tanimak isteyen bayanlar bu numaradan ulasabilir:05393358732

ecem diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 14:00

slm ciddi evlilik ara skype ecem.ecem42

aytaç doğan diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 12:43

selam ben izmirden aytaç 180 boy 80 kilo siyah saçlı yeşil gözlüyüm ciddi temiz kalpli bir bayan arıyorum ilgilenen bayanların yazacağım numaraya mesaj atın şimdiden teşekkür ediyorum 0554 909 96 14

sadık mutlu diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 11:58

slm kızlar ciddi düşünen evlilik istiyen yurtdışında olmıyan türkiyenin heryerinden sadece evlilik istiyen onurunu yitirmemiş bir kızla izdivaç bekliyorum ciddi samimiyim pişman olmaz ömürboyu hayatı kurtulur 05511216065

sadık diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 11:54

mrb yıldız bu adresteyim yuva kurmak istiyorsan bekar yanlız yaşıyan 05511216065

sadık diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 11:52

slm ipek bu adresteyim samimi yuva kuralım ihtiyacım var size 05511216065 sakarya durumum iyi sayılır fazla ileriye gitmek istemiyorum

cuma akçay diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 10:47

merraba adım cuma alanya dayım hiç evlenmemiş 24 yaşında yım ve benimle tanışmak isteyen bayanlar arasın 05312759321

yılmaz diyor ki ;

19 Temmuz, 2014, 06:22

MERHABA BEN BORA ASLEN ERZİNCANLIYIM DOGMA BÜYÜME EDİRNELİYİM ŞUANDA ANKARA BİLKENT TE MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM YAŞ 35 BOY 172 KG 80 KARAKAŞ KARA GÖZ ESMER TENLİ MALULEN EMEKLİ ORDU MENSUBUYUM ŞU AN KAMUDA MEMUR OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM EVİM ARABAM VAR MADDİ SIKINTIM YOK EVLENDİM BOŞANDIM ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİKTEN ARADIGIM BAYAN 20 İLA 30 YAŞ ARASI DUL VEYA HİÇ EVLENMEMİŞ OLABİLİR ANKARA YENİ MAHALLEDE 4 ARTI 1 FUUL EŞYALI EVİME BAYAN EV ARKADAŞI ARIYORUM ANLAŞIRSAK EVLENE BİLİRİZ İSTERSE TELEFON .05438255087 24 SAAT ARAYABİLİR VEYA KENDİNİZİ TANITICI MESAJ ATA BİLİRSİNİZ MERAK ETTİKLERİNİZİ SORA BİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN DUYARLILIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE VE KALBİNE GÖRE VERSİN .

mehmet akyıldız diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 23:23

Merhaba ben mehmet 29 yasinda bekarim hic evlenmedim ciddi evlilik dusunen bir bayanla evlenmek istiyorum bekar yada evlenmis bosanmis yada cocuklu olmasinin hicbir onemi yok yeterki ciddi evlilik istesin hemen resmi nikah yapacam ciddi dusunen bayanlardan telefon beklyorum 0536 601 30 17

fatih diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 20:27

Mrb Ismim fatih 30 yasindayim gercekten beni sevecek anlayışlı durust bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum maddi durumum iyi bayan arkadaslari bekliyorum kayseriliyim 05376884754

fatih diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 20:05

Mrb Ismim fatih 30 yasindayim gercekten beni sevecek anlayışlı durust bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum maddi durumum iyi bayan arkadaslari bekliyorum kayseriliyim 05376884754

Uğur Taş diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 13:32

Merhaba Ben Uğur 26 yaşındayım kamu personeliyim ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum 5454980269

sevgi diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 07:42

slm ben sevgi ciddi ve durust bir evlilik ariyorum ciddi olan arasin turkiyeye gitmekistiyorum telim00359878442489

Servet gulmez diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 07:39

Slm ben sevet 17 yasındayım bende ıyı ve duzgun bır kısıyı arıyorum Telefon 0535325541 arayın

selcuk demir diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 19:35

merhaba ben manisadan selçuk yasım 35 ewlendım 7 yıl once ayrıldım olmaynca olmuyr ewlilikte bir sans o sansı yakalamak we mutlu olmak ıstıyrum 0507 5281897

muran çömert diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 15:17

bem murat marmaris de yaşiyorum dürüst bir bayan arkadaş ariyorum yaşim 43 numaram 05357099408

mehmet diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 07:06

slm ben bursa merkezden mehmet yurt içi yurt dışı farketmez suriyeli veya arapda olabilir bakımlı ve temiz yalan söylewmeyen özü özsü bir bayanla tanışark evlemk isterim bana uygun bayanlara beni arayabilir teş ederim 532 260 99 02

mehmet diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 07:05

slm ben mudanyadan mehmet dulum evlenmekistiyorum 55 yaşundayım ciddi olanlar iletişim kursun lütfen 05322609902

mehmet diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 07:02

slm ben bursa merkezden mehmet yurt içi yurt dışı farketmez suriyeli veya arapda olabilir bakımlı ve temiz yalan söylewmeyen özü özsü bir bayanla tanışark evlemk isterim bana uygun bayanlara beni arayabilir teş ederim 532 260 99 02

mehmet diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 06:56

selam ben bursadan mehmet 173 85 56 yaşında bakımlı eşi vefaat etmiş emekli hala çalışan biriyim ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum yurt içi yurt dışıda olabilir kapalı açık olması önemli deyil sadece yalansız bakımlı olsun vefalı olsun tel 532 260 99 02 ara veya mesaj atın kim oldugunuzu nerden yazdıgınızı niçin yazdıgınızı belirtin lütfen teşekkürler

Soner ulusoy diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 06:42

Merhabalar ben öner ankarada yaşıyorum 74 dogumluyum evliyim ama çok mutsuzum dürüst güvenilir cidti menfaat düşünmeyen bayan arkadaş arıyorum sadece arkadaşlık degil her konuda herşeyi paylaşacagım iyi günündede kötü günündede yanında olacagım insanı burda bulurum umdutuyla bu ilanı veriyorum benim için güzelik önemli degil bir insanın kalbi güzel olsun yaş fark etmez bana mesaj atıp kenilerini tanıtırlarsa sevinirim 0532 265 63 54

aylin diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 11:18

slm ben makedonyadan burdakibulunmamin amaci gercek bir yuvakurmak eger ciidi evlilik arayan varsa bana burdan ulasabilir 0038978935763 ve 0037282437344 …lyutfen sadece evlilikamacli arasin

yıldız yıldırım diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 09:03

BEN yıldız 20 yaşın dayım cit ve bana yalan söylemeyen bir arkadaş arayorum tel yok tanışsak telfon alabilir sinamaya gitte billir ama okuş yada okuyor olabilir şakasız….

arda toprak diyor ki ;

15 Temmuz, 2014, 07:04

MRHB aslen izmirliyim 29 yasıdan kumral sıyah saclı 1 yıl oldu eşimden ayrıldık anlasamadık yalnızım yalnızlıgımı paylaşabılecek yalansız dürüst bır bayanla tanışmak ıstıyorum yazları antalyada kalıyorum işletmecıyım 0545 350 2538

Oner ulusoy diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 22:25

Merhabalar ben öner ankaradan yaşım 39 citi dürüst menfat düşünmeyen iyi gündede kötü gündede yanında olabilecegim bayan arkadaş arıyorum benim için güzelik önemli degil bir insanın kalbi güzel olsun yaş farketmez ben evliyim ama çok mutsuzum heran ayrılabilirim cepimi yazıyorum mesaj atıp kendinizi tanıtırsanız sevinirim 0532 265 63 54

özlem diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 10:22

evlencek erkek arıyorum hem arakadaş ciddi olanla arasın 05372141556 tanışalım arayın

ibrahim diyor ki ;

14 Temmuz, 2014, 05:44

Mehaba ben ibrahim yas 30 boy 185 kılo 70 esmer yakısıklı bekar hıc evlenmdım aıle kavramını cok ıyı bılen nerede nasıl davranıcagını kavramıs dıs gorunumu onemlı deıl medenı durumu hıc onemlı deıl ben antalyada krndı evımde yalnız yasamaktayım aslen karadenızlıyım yurt dısından bayanlarda ekleye bılır numara bırakmıycam skypem [email protected] tanımak ısteyen skypeden eklye bılır herkese ıyı sanslar

FERHAT diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 18:13

SLM YURDUMUN OLGUN BAKIMLI GÜZEL BAYANLARI İSTANBUL DAN FERHAT YAŞ 34 BOY 1.70 BENİM SEVGİMİ ALABİLCEK BENİM SEVGİMLE MUTLU OLUCAK HOŞ VE TATLI DUYGUSAL SEVECEN ROMANTİK NEŞELİ BAYANLARI BENDE HOŞ VE TATLI SEMPATİK GÜLER YÜZLÜ CEKİCİ BAKIMLI MİNYON TİPLİ YAKIŞIKLI SEVİMLİ ERKEGİM İST FATİH DE OTURMAK DAYIN KENDİ EVİM DE YALNIZ YAŞIYORUM SAYGI SEVGİ CERŞEVESİN DE CİDDİ BAYANLAR SEVMEK EN GÜZEL DUYGU SEVGİLERLE 0532 600 12 47

metin madendağ diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 11:04

merhaba adana da memurum ismim metin 34 yaşında 1,82 boyunda 82 kiloyum. adana ve civarından benim gibi dini hassasiyeti olan bir bayanla evlenmek istiyorum 0543 6299865 hayırlı günler Allah a emanet olun

ahmet diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 10:57

selam izmir bornovada oturuyorum ismim Ahmet hiç evlenmedim ciddi düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum 0537 604 86 03

mehmet ergit diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 11:58

Merhaba ben mehmet yas 30 boy 1.71kilo73 bucakliyim ciddi evlenmek isteyen araya bilir 05455709435

ipek kabak diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 10:18

mrb ben ipek bursa gemlikte ailemle yaşayan biriyim bir oğlum var eşımı kaybettim allahın izniyle tanışıp ewlnmek nasibimde varsa istioum faceen de ekleyebilirsiniz skype kullanmıorum grüştügumde numaramı vericem beklıorum poyraz_ipekwindowslive.com bu arada yaş 25

tunç demirci diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 22:01

burdan evlılık bıraz saçma ama yınede ınsanları tanıdıktan sonra karar vermek lazım dıye düşünüyorum 24 yasındayım 30 yas ustu yanı olgun olmak sartıyla bırını arıyorum ınsan evladı olsun yeter 0542 291 79 40

mehemt ertem diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 13:00

slm ben mudanyadan mehmet dulum evlenmekistiyorum 55 yaşundayım ciddi olanlar iletişim kursun lütfen 05322609902

ahmet alper boruza diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 12:28

slm ben kayseriden ahmetalper 05534021628

sevim diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 08:49

selam ciddi durust bir iliski ariyorum sizde oyleyseniz bu numaradan bana ulasa bilirsiniz saygilar 00359 876 86 44 56

Caner yiğit diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 19:35

Merhaba ben istanbuldan caner 32 yaş bekarım özel sektörde çalışıyorum Allaha çok şükür durumum iyi niyeti ciddi bir kızla yuva kurmak istiyorum 535 421 30 12

burak diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 19:02

ben burak 26 yasındaylm ve durust evlenme niyeti olanlarl arıyorum evlendim ilk esimden 2 cocugum var cocuklar annesinde kalıyor ciddi anlamda evlilik dusunen bayanlarl 0541 282 02 97

tekin sertkaya diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 07:12

slm ben tekin ist cidi dusunen bayanların telini bekliyorum yas 29 boy 182 kilo 77 esmer tenliyim bekarım lutfen erkekler aramasın

tekin sertkaya diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 07:06

slm ben tekin ist cidi dusunen bayanların telini bekliyorum yas 29 boy 182 kilo 77 esmer tenliyim bekarım lutfen erkekler aramasın

tekin sarıkaya diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 07:02

slm guzel bayanlar ben tekin ist y 29 b 182 k 76 ewsmerim bekarım cidi duşunen bayanların telini bekliyorum

tekin sarıkaya diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 06:59

ben tekin ist cıdı duşunen bayanlar arasın kısa kendimi tanıtayım ben 29 y boy 182 k 76 esmer tenlıyım cidi duşunen bayanların telini bekliyorum

RAMAZAN ÖZCOBAN diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 00:21

SELM ANTALYADAN RAMAZAN CİTDİ EVLİLİK DÜŞÜNEN ARASIN YAŞ 34 0546 912 21 42

RAMAZAN ÖZCOBAN diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 00:19

SELM ANTALYADAN RAMAZAN CİTDİ EVLİLİK DÜŞÜNEN ARASIN YAŞ 34

seda diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 19:01

38 yasinda 1.68 boyunda 54 kiloda olan minyon tipli guler yuzlu icten konusmasi duzgun guzel malatyali bayanim yasim 38 ama en fazla 28 gosteriyorum amacim evlilik maddi sikintisi olmayan temiz saygin yasima uygun ozellikle malatyali beylerin msjlarini bekliyorum saygilar

deniz eldek diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 17:06

KENDI YUVAM OLSUN BIR ESIM OLSUN ISINDEN EVE EVDEN ISE OLSUN SAKIN OLSUN ICI SAYGI SEVGI DOLU OLSUN DIYOSAN BEN IZMITTEN DENIZ EVLENMEK ISTEYENLER AMA GERCEKTEN YUVA KURMAK ISTEYEN BAYAN VARSA 0544,269,86,56 BEKLIYORUM BAYANLAR

OSMAN SARI diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 10:20

selam ben osman birinle tanışmak isdiyorum 0546 919 70 61

Şerafettin bayrakcı diyor ki ;

05 Temmuz, 2014, 21:06

Aslen konyalıyım ama antalya yaşıyorum yaş 37 boy 185 kilo 90 esmerim ciddi evlenmek isteyen 30 yaşında bir bayanla evlenmek istiyorum evlenmiş boşanmış olur ama çocuğu olmasın ciddi düşünenler arasın 0531 242 56 11

beytullah saydam diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 11:46

Slm bayan ben beyto 27 yasinda bi beyin benimle hayatini bi omur surecek bayan ark ariyorum 05438653627

ERTAN diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 11:36

SELAM BEN ERTAN ANKARA DA YASIYORUM 39 YAŞ 182 BOY 85 KG ESMER ELA GÖZLÜ SİGARA VE ALKOL KULLANMAYAN KENDI ŞİRKETIMIZDE FİRMA ORTAGI VE YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞAN MADDİ MANEVI SORUNU OLMAYAN BEKAR LİSE MEZUNU AILEMLE YAŞAYAN BIRIYIM KENDINI BILEN KONUSMASI DÜZGÜN BAKIMLI KÜLTÜRLÜ NE ARADIGINI BILEN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN 28 YAŞ VE YUKARISI BEKAR DUL BOŞANMIŞ AYRI VE YANLIZ YAŞAYAN ÇOCUKSUZ VEYA ÇOCUK SORUNU OLMYAN BAYANLARLA TANISMAK ISTIYORUM LÜTFEN ZAMAN VE MESAFE SORUNU OLMAYAN BAYANLARDAN MAIL BEKLIYORUM TEŞEKÜRLERRRRRRRRRRRRRR YURT DIŞI ASLA VE ASLA DÜŞÜNMÜYORUMMMM YAZMAYINN [email protected] 539 316 65 61

seyma koc diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 01:22

Slm nıyetım yuva kurmak aile olmak

seyma koc diyor ki ;

03 Temmuz, 2014, 01:20

Slm nıyetım yuva kurmak aile olmak

sibina.sevina diyor ki ;

02 Temmuz, 2014, 18:18

slm ben sibin magedonyalyim kaliyorum buradan kendimi nekadar tanitsam bos cidi desem yalan olur ama en iyi elin biz bir birimizi yakindan taniyalim ki sonundan pisman olujamiz seyler yapmayalim aradim kisi icinde alah korkusu olsun ve adam gibi adam olsun hadi bakalim var mi boile erkekler bekliyorum bu cep bana ait 00359892710891 …

abidinaldem diyor ki ;

28 Haziran, 2014, 23:13

emekli 56 yaşında eşi vefat çocuk yok çidi evlilik yürekten sevecek bayanlar arasın 05303644693

Akın çetin diyor ki ;

27 Haziran, 2014, 13:11

Merhaba ben akın izmirliyim izmirde oturmaktayım yaş 37 benimle ciddi anlamda tanışmak isteyen bayanlar tel 05415301977

sadık mutlu diyor ki ;

26 Haziran, 2014, 08:45

slm kızlar buadresteyim ciddi evlilik istiyen fizi düzgün onurunu kayıp etmemiş azcık aklı olsa bile temiz olsun kabul ederim engelli kızlar aşırı olmamak üzere engelli kızlar arayın mazim temiz kariyer güvenilir beyim tek aradım tanıştım kızın peşinde koşanı olup engel koymasınlar ölünceye kadar helalım olacak hayatı kurtulur helal ekmek kurulu düzen herşeyi var muhtaç olmıyacak kendine güvenen kızdan bu adresi takip etsin yeter pişman olmaz güvensin 0551 121 6065

sadık mutlu diyor ki ;

25 Haziran, 2014, 09:21

mrb Nihal hanım ciddi beyim tanıyınca örenirsin güvenilirim sadece evlilik için mesajın yaz pişman olmasın sadece sonsuza kadar güvenirsin tanışalım mutlu olalım ikimizde hiç mutlu olmadım 05511216065 adapazarı

levent diyor ki ;

24 Haziran, 2014, 21:58

Merhaba HANIMLAR.Nasılsınız? Ben;37 yaşında,Üniversite(Fakülte) mezunu,duygusal,romantik,sempatik, olgun,kültürlü,seviyeli,oldukça hoşsohbet,güleryüzlü,içki ve sigara kullanmayan,çok temiz ve bakımlı bir BEYİM.Daha önce,bir kez evlenip ayrıldım.Çocuk sorunum yoktur.6(altı)yıldır yalnız yaşıyorum.Önce güzel bir AŞK yaşabileceğim ve zamanla bu AŞKIMI evliliğe taşıyabileceğim bir bayan bulabilmek umuduyla ve güvenilir olması sebebiyle bu Siteye yazıyorum.Ve Sizi daha yakından tanımak amacıyla, tanıtıcı ayrıntılı mesajlarınızı bekliyorum.Eğer,Siz de beni tanımak isterseniz,bana ulaşabilirsiniz.Hoşçakalın. 0 505 481 99 21 numaralı hatımdan dilerseniz bana ulaşabilirsiniz.

murat diyor ki ;

23 Haziran, 2014, 23:52

Sadece evlenmek isteyen 20ve30yas arasindakiler arasinlar yurt disi gelirse arasinlar yalnizca durust duzgun bayanlar basi kapali veya acikta olsada kisilikli namuslu bayanlar arayin bekliyorum kirsehir aksaray ben gelirim diyen uzak illerde araya bilirler ben 32 yas 180 boy 88 kg telm 5468450227

murat diyor ki ;

23 Haziran, 2014, 23:45

Niyeti ciddi evlilik olan 20#30arasi hic evlenmemis hanimlari bekliyorum ben 32yas 180 boyundayim aksaray ve kirsehir civarindan olursa guzel olur uzaktakilerde gelmek isterse arasin ama turkiye harici aramasinlar cevap vermem sadece evlenmek isteyenler 5468450227 bekliycem

Gökhan ateş diyor ki ;

22 Haziran, 2014, 19:00

selam ben 25 yaşındayım ciddi dürüst niyeti evlenmek isteyen bayanlardan fesbukla konuşmak istiyorum aratgım yaş 20 ile 25 arası

Mustafa güven diyor ki ;

21 Haziran, 2014, 11:59

05364698174 38yasındayım restorant işltetıyorum benı arayan la görüşmek ısterm

Oner ulusoy diyor ki ;

21 Haziran, 2014, 11:05

Merhabalar ben oner ankarada yasıyorum yaşım 40 boy 1.72 kilo 80 ankaradan dürüst samimi cidti ölene kadar yanında olabilecegim bayan arkadaş arıyorum evliyim ama mutsuzum benim için güzelik önemli degil bir insanın kalbi güzel olsun yaş fark etmez benim gibi düşünen varsa bana mesaj atıp kendilerini tanıtırlarsa sevinirim 0532 265 63 54

mustafa diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 01:06

BEN MUSTAFA ASLEN ADIYAMANLIYIMBOY BIR YETMIS KILO 75 ESMER YESIL GÖZLÜ KARIZMATIK BIRIYIM HELAL SUT EMMIS ASIL BIR BAYANLA TANISIP EVLENMEK ISTIYORUM CIDDI VE KALBI KENDISI GUZEL OLAN KADINLAR ARAYIN BELKI MUTLULUK COK YAKIN BIZE 30 VE 40 YAS ARASI BAYANLAR ARAYIN DETAYLARI KONUSURUZ YURT DISI BAYAN ISTEMIYORUM TURKIYE GENELI OLSUN 0539 964 66 15

mustafa diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 00:55

ADIM MUSTAFA ADIYAMANLIYIM 3 YIL OLDU BEKARIM YALNIZLIK ANCAK ALLAHA YAKISIR YAS 47 KARIZMATIK BIRIYIM 30 VE 40 ARASI IYI BIR BAYANLA TANISIP YUVA KURMAK ISTIYORUM KADERIM BU INSAN DIYEN KADINLAR ARASIN KONUSALIM TANISALIM 0539 964 66 15

metin bayındır diyor ki ;

13 Haziran, 2014, 12:25

slm ben ankaradan metin evlenmek istiyom ciddi olanlar arasınlar 05313443636

mehmet diyor ki ;

12 Haziran, 2014, 10:43

slm ben bursa merkezden mehmet yurt içi yurt dışı farketmez suriyeli veya arapda olabilir bakımlı ve temiz yalan söylewmeyen özü özsü bir bayanla tanışark evlemk isterim bana uygun bayanlara beni arayabilir teş ederim 532 260 99 02

ramazan keskin diyor ki ;

08 Haziran, 2014, 11:18

slm 25 yaşında yim hiç evlen medim yaşı 20 ile 35 arasi dürüst bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum tel05428186403

nihat diyor ki ;

06 Haziran, 2014, 13:22

selam hatice tanışalımı ben alanyadan yş 34 by 171 efendi durust allaha korkusu olan biriyim benim telefonum yurtdışına kapalı tango varsa veya viber var konuşalım 05425666920

nihal nihal diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 13:22

Merhabalar,43 yaşindayim,16 yil önce eşimden ayldim, bir çocuklu bekar bayanim,ciddi evlilik bazinda düşünen,nezih,kendine güvenen,kültürlü, yaşima uygun kamuda çalişan ,sifatlarima uyan ciddi bir beyle evlenmek istiyorum.j

nihal nihal diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 13:14

Merhabalar,43 yaşindayim,16 yil önce eşimden ayldim, bir çocuklu bekar bayanim,ciddi evlilik bazinda düşünen,nezih,kendine güvenen,kültürlü, yaşima uygun kamuda çalişan ,sifatlarima uyan ciddi bir beyle evlenmek istiyorum.j

nihal nihal diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 13:08

Merhabalar,43 yaşindayim,16 yil önce eşimden ayldim, bir çocuklu bekar bayanim,ciddi evlilik bazinda düşünen,nezih,kendine güvenen,kültürlü, yaşima uygun kamuda çalişan ,sifatlarima uyan ciddi bir beyle evlenmek istiyorum.j

sengul ALI diyor ki ;

30 Mayıs, 2014, 09:22

mrh ismim sengyul bir beyle tanismak istiyorum sadece durust ve bekyar olanlar 00359897354243

suna sunay diyor ki ;

29 Mayıs, 2014, 21:02

slm ismim suna Yas 35 Boy 170 Kolo 57 bir evlilik gecirdim ve biri birimize uyamadik Kismet degilmis simdi karar verdim bir beyile tanisip evlilik dusunuyorum ciddi olanlar arasin ltf eglence degil almanyada yasiyorum 015778521108xxxxx

hakan özdemir diyor ki ;

26 Mayıs, 2014, 17:13

Slm ağrıdan hakan yalansız bi bayan ariyom yaşim 23 18 25yaş arası bayan arıyom

hakan özdemir diyor ki ;

26 Mayıs, 2014, 17:10

Citi bayan ariyorum düzgün yalansız olsun

hatice diyor ki ;

26 Mayıs, 2014, 10:01

slm ben hatice aslen mardini ama su an romanyada kaliyorum buradan kendimi nekadar tanitsam bos cidi desem yalan olur ama en iyi elin biz bir birimizi yakindan taniyalim ki sonundan pisman olujamiz seyler yapmayalim aradim kisi icinde alah korkusu olsun ve adam gibi adam olsun hadi bakalim var mi boile erkekler bekliyorum bu cep bana ait 0040339228044 …

cevdet diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 16:52

slm ben 42 yaşındayım eşimden 6yıl önce ayrıldım ankarada yaşıyorum kamuda çalışıyorum içinde yalanın olmadığı,dürüslüğün, doğruluğun,saygının,sevgininiaşkın ve sadakatin olduğu bir yuva kurmak istiyorum benimgibi düşünüyorsanız yakından tanımak isterim

gonul diyor ki ;

23 Mayıs, 2014, 16:52

slm evlenesek bir beyile tanismak isterim tabiki alahin izile Yas 35 Boy 170 Kilo 55 almanyada yasiyorum ve guvenecek birile hayatimi paylasmak isterim ltf sadece alah korkusu olanlar arasin niyetim cidi tlf015778521108

çetin diyor ki ;

16 Mayıs, 2014, 01:14

selamun aleyküm ben çetin 32 yaşındayım esmer ela gözlü 168 boy 60 kilo biriyim 4 yaşında bi kızım var ciddi evlilik düşünen içinde allah korkusu olan biriyle ciddi düşünüyorum not bilmenizi isterim kollarımda kesikler dövmeler var cezaevine girip çıktım yani feleğin çenberinden geçtim sadece bi parça mutluluga ihtiyacım var benim gibi düşünen varsa ona can olurum hem ana hem baba hem yoldaş benim gibi düşünen varsa bende varım mutlu olayımda nere olursa olsun varım 05397144393 [email protected] face [email protected] m

yusuf efe diyor ki ;

08 Mayıs, 2014, 10:47

Slm ben antalyadan kisa ve öz çok ciddi evLilik için burd:-) ayim nmr 05348136640

mehmet yuzuak diyor ki ;

04 Mayıs, 2014, 14:20

ben mehmet yuzuak evlenmek istiyom cidi durusce

sedat diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 12:17

58 yaşında 1.77 boy,70 kilo sağlık sorunu olmayan beyim.yaşıma uygun kilo ve çocuk sorunu olmayan bir bayanla ileriye dönük tanışmak isterim,isteyen bayan varsa [email protected] eklesin tanışalım.

İsmail tezcan diyor ki ;

10 Nisan, 2014, 17:15

mrb.ben balıkesır havranda yasayan 1 evlılık yapmıs ciddi aklıma ve kafama uygun olan 35-40 yaşlarında bır hanfendi ıle tanışmak ve izdivaç yapmak ıstıyorum.tlf:05398533234

fatih tatlitug diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 16:32

mhb bayanlar ben fatih alnyada çalısyrm hiç bir kotu alıskanlıgım yok niyeti ciddi bekar dul bayanları bklyrm yasm 29.numaram.05452290142 bklyrm

Cemal diyor ki ;

24 Mart, 2014, 21:48

selam ANTALYADAN dozgpn bir beyim szi tanımaj sterim [email protected]

aycan diyor ki ;

20 Mart, 2014, 12:31

mrn benim ismim aycan niyetim cok cidi ve cidi durust bir bey tanimak isterim iste cep nim 00359893797698 sadece cidi olanlar arasin saygilarim la

hüseuin gül diyor ki ;

06 Mart, 2014, 13:41

selam hüseyin antalya dan yaşım 40 5066584950

Ayhan Büyükipekci diyor ki ;

21 Şubat, 2014, 22:36

Merhaba,İsmim Ayhan,İstanbulda yaşayan,hiç evlenmemiş,48yaşında,kumral,175cm,95kg,yeşil gözlü,yakışıklı mühendis beyim. Telefonum 0542 5723206 arayın tanışalım

caner fidasn diyor ki ;

05 Şubat, 2014, 16:57

slm ben mardınden caner arayın tanıslaım 05535344186

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –