adanadan elit bey arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875695

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

adanadan elit bey arıyorum

İlan Başlığı
:
adanadan elit bey arıyorum
Eklenme Tarihi
:
09.12.2013
Okunma
:
1651
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

meraba. adanada yaşayan. seçkin temiz belki acayip gelebilir fakat ses tonu güzel, gerçek manada güvenebileceğim değerli beyefendi niteliğinde biriyle tanışmak istiyorum. evliyim mutsuz değilim ama çok sıkılıyorum. 7 senedir kalbimde kelebekler uçmuyor.. olgun olmasını istiyorum. 30 yaş ve üzeri. ben 28 yaşındayım. sevgiler:) 

Düzenle: Mrb değerli site yöneticisi buraya iletişim adresimi bırakmama sebebim rahatsız edilmek istemediğim içindi lütfen telefon num bırakın maillere veya skype lere dönüş yapmıyorum.

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 33 Yorum Görüntülenmektedir )

OKAN diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 20:53

mrb okan ben adanadan evliyim esmer yeşil gözlü ve oaradığın ses tonuna sahibim arayın görüşelim 05413283015

hakan kamacı diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 20:13

merhaba ben hakan.adana da yaşıyorum. 35 yaşında 75 kiloda 1.80 boyunda orta vücut ölçülerinde bir beyim.sakin,sabırlı titiz biriymdir.herhangi bir maddi beklentim yok karşımdaki de beklemesin.niyetim güzel samimi ciddi bir arkadaşlık belki de daha ötesi.iletişim bilgisi olarak; tel: 0543 816 81 26 e-posta: [email protected] facebook: [email protected] – tc hakan kamacı şimdiden teşekkürler.belki güzel bişeyler olur.

gokancan yıldız diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 17:08

mrb ben adandan gokancan tanısmak sıtersenız 05418121625 numaram 29 yasındayım 185 boyunda 72 kılo skyp kasirga1137 kıb tanısmak dılegıyle

gokancan diyor ki ;

21 Mayıs, 2014, 12:54

MRB BEN ADANADAN GOKAN SKYP kasirga1137 ekelrsenız tansılaım

bülent diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 10:21

merhaba ben bulent sizinle tanışmak isterim.gizlilik ve durustluk şartıyla. kendimi size burda yazılarla ifade etmem cok zor.iletişim numaramı yazacam ordan ulaşırsanız konuşup uyarsa neden olmasın. 5423053121

ahmet saygın diyor ki ;

28 Nisan, 2014, 23:14

SeLam BayanLar Adım aHmeT 23 Yasındayım Gercekden SaygıLı 35 40 yas AraSı oLgun Bır Bayan La TanısMak IstıyQRum Evliyim Ama MutSuzum 0541 322 58 00

onder yıldız diyor ki ;

19 Nisan, 2014, 08:38

Ver elini yıldızlara uçalım. İste,en parlak yıldızları taç yapayım saçlarına. Uğruna çöller aşıp dağlar deleyim NAZLI YAR!

EEMREE diyor ki ;

15 Nisan, 2014, 19:31

SLM RUHU GUZEL OLAN BAYAN BEN EMRE YASIM 32 BEKARIM 175 B 78KL SENPATIK GULER YUZLU VE KONUSMAYI SEVEN GULDURMEYI GULMEYI SEVEN BİRİYİM SİZİNLE KONUSMAK VE DEYERLİ ZMANINIZI BAN AZDAOLSA AYIRMANIZI RİCA EDİYORUM NUMARAM 0543 369 39 85 ARARSANIZ COK MUTLU OLURUM TESEKURLER

serdar kovan diyor ki ;

07 Nisan, 2014, 12:54

Merhabalar, Ismim Serdar, 32 yasindayim, bekarim daha once evlenmedim hic. son 10 yildir Amerika day asiyorum ve kesin donus yapacagim Turkiye ye 1 ay icinde ve gonlume, kulturume ve ic dunyama hitap eden ve hitap edebilecegim bir insanla tanisip ileriye donuk bir iliski yasama hedefindeyim, bu dusuncelerdeyseniz sizde tanismayi umit ediyorum.

mehmet aslan diyor ki ;

29 Mart, 2014, 22:16

mrb adım mehmet sizinle tanışmak istiyorum bende sizin gibi düşünüyorum yaşım 30 sizi memnun edebileceğimi sanırım ararsanınz beklerim no bırakıyorum 0546 856 01 47

Murat soylu diyor ki ;

29 Mart, 2014, 06:09

Ben Murat 45 yaş 188 boy 78 kg k yakşıklım Olgun guvenlı aklı kulturlu sevyelı gızlık onem verem ozgur durus bır hanımla tanışıp ıkcı baharımı yaşmak ıstyorum önce tanışıp hoş görünümlü. Yalansız kendını bılen ozguvenıne sahıp çıkan benı mutlu edcek sevcek canım olcak bana güven vercek ben evlı mutsuzum gızlı aşk aryorum 35 yaş 50 yaş arası kendıne güvenen hanımlarda msj beklıyorum GSM sıfır beşyüz. Otuz sekızyuz yetmış ellı bır on bır msj beklıyorum kesınlıkle yalansız olmalı bana güven vermelı ben kayserdeyım çok yakşıklıyım utan gaçım msj beklıyorum hoş bakımlı sevyelı ağır başlı kendıne güvenen bayanlar arayınız büyük sevenler temız tıtız bakımlı beklıyorum 0530 870 51 11

tuygun diyor ki ;

25 Mart, 2014, 11:57

merhaba tuygun ben 36 yaşında 178 boyunda 83 kg kumral yanlız yaşayan makine mühendisi beyim uygun görürseniz sizinle görüşmeyi isterim. sevgile. 0 541 360 44 58 – [email protected]

samet diyor ki ;

24 Mart, 2014, 13:01

Selam yas 31 adanali yim tanismak isterim 05437409811

hakan demir diyor ki ;

16 Mart, 2014, 23:43

37 yaşında beyim tanışmak isterim 05355463623

ayhan diyor ki ;

16 Mart, 2014, 04:17

merhaba ben ayhan mersınde oturuyorum 35 yaşında dulum kamuda memurum sızınle tanışmak ıstıyorum sızde ıstersenız noyuma kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım işte noyum 05316821030

ayhan diyor ki ;

16 Mart, 2014, 03:47

merhaba ben ayhan mersınde oturuyorum 35 yaşında dulum kamuda memurum sızınle tanışmak ıstıyorum sızde ıstersenız noyuma kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım işte noyum 05316821030

murat murat diyor ki ;

11 Mart, 2014, 21:04

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

erdinç diyor ki ;

11 Mart, 2014, 14:16

sela ben erdinç eyer çitti düşünen varsa arasın tanışalım tl 05433856106

Ömer diyor ki ;

09 Mart, 2014, 23:50

Mrb 30 yaşındayım hayatı yaşamaktan zevk alan biriyim benimle iletişime geçmenizi beklicegim

ferdi aksoy diyor ki ;

06 Mart, 2014, 17:46

selam ben ferdi memurum yaş 35 boy 175 kilo 65 bekarım sizinle tanışmak istiyorum telim 05350730903

selcuk ünlü diyor ki ;

17 Şubat, 2014, 10:01

telefon numarası istemeni anlıyorum ama bir önceki mesajında benimle iletişime geçeceğini söylemiştin..

mehmet can diyor ki ;

15 Şubat, 2014, 11:13

yaşım 30 mail adresim [email protected]

mehmet can diyor ki ;

14 Şubat, 2014, 10:11

slm ben adanadan 170 70 kilo muhabbeti seven çok ısrarcı olmayaan sempatik oturup kakmasını bilen kisisel bakıma önem veren evli biriyim

Site Yöneticisi diyor ki ;

11 Şubat, 2014, 14:36

Merhaba ilan sahibi lütfen ilanınıza iletişim bilgilerinizi ekleyiniz. Aksi takdirde ilanınız yayından kaldırılacaktır.

selcuk ünlü diyor ki ;

10 Şubat, 2014, 21:56

Teşekkür ederim. Mail adresim [email protected] ve mesajinizi bekliyorum…

ilan sahibi diyor ki ;

10 Şubat, 2014, 16:46

selçuk ünlü olacaktı düzeltiyorum

ilan sahibi diyor ki ;

10 Şubat, 2014, 16:43

bana yazanlardan sadece mehmet ünlü arkadaşla irtibat kuracam çünkü kendisi istediğim gibi kendini anlatmış açıklamış nedense kimse açıklayıcı bişey yazmıyor

selçuk ünlü diyor ki ;

10 Şubat, 2014, 13:32

tekrar merhaba. iletişim numarası istemişsin ama daha önce söylediğim gibi ben de evliyim ve telefon numarası veremem. umuyorum ki bana bir mail atarsın. en azından bir şans vermek için mail at.. bunun dışında 30 yaşındayım, 180 boy ve 80 kilodayım. gerçekten de güvenebileceğin birisiyim…

mehmet can diyor ki ;

09 Şubat, 2014, 11:27

merhabalar ne tesadüf bende sizin gibi birini arıyorum burda buldugumada inanamıyorum tlfnumu şimdi vermek istemiyorum tanıştıktan sonra vere bilirim bayyyyyy

ilan sahibi diyor ki ;

08 Şubat, 2014, 06:58

mrb arkadaşlar lütfen iletişim numarası bırakın birde bana yazarken kendinizden detaylı bahsedin bekliyorum

tolga saylan diyor ki ;

07 Şubat, 2014, 21:03

mrb hanımefendi ben tolga ilanınızda belirttiğiniz hususlar tamamen bende var.ve tanışmayı çok isterim..detayları konuşuruz. bekliyorum.. hoşçakalın..

selçuk ünlü diyor ki ;

04 Şubat, 2014, 08:45

merhabalar. ben selçuk. avukatım. ben de evliyim ve gerçekten de tanışmak istiyorum. saygılarımla..

Mehmet diyor ki ;

18 Aralık, 2013, 23:30

merhaba adım mehmet eğer isterseniz tanışalim 0543 275 52 38

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –