bayanim erkek arkadas ariyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875764

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

bayanim erkek arkadas ariyorum

İlan Başlığı
:
bayanim erkek arkadas ariyorum
Eklenme Tarihi
:
18.06.2014
Okunma
:
1426
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Merhaba ben arzu yaş.32 evliyim ve mutsuzum kocam uzun yol soforu geceleri cok yanlizim sohbet muhabbet edebilecek ciddi erkek arkadas ariyorum beni mutlu edebilecek ask sevgiye doyurabilecek beylerden tanitici mesaj meil arama bekliyorum meil [email protected] 

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 24 Yorum Görüntülenmektedir )

serkan diyor ki ;

15 Ekim, 2014, 17:27

görüşelim canım 0 535 8680241

selcuk demir diyor ki ;

02 Ekim, 2014, 06:49

Mrb ben manisadan selcuk yasim 35 arzu hanim 0553 5980545

kursat diyor ki ;

01 Ekim, 2014, 07:40

İstedigin zaman ask mutluluk yasaya bilegin biriyim 0532 428 35 11

deniz diyor ki ;

29 Eylül, 2014, 22:38

[email protected] numaranı gönder konuşalım tanışalım

baran çağdaş diyor ki ;

10 Eylül, 2014, 19:57

Selam yanlız değilsin eğer istersen tabiiki arkadaş dost olabilirim bekliyorum 0545 581 63 40

Kemal Karakoç diyor ki ;

06 Eylül, 2014, 11:30

Merhaba ben Kemal 35 yaşındayım 1,93 boyunda 92 kiloyum izmir göztepede kendi evimde oturuyorum sohbet ve muhabbet edebileceğim mutluluğu arayan bir yapım var sizinle sohbet edip size kadınlığınızı doyasıya hissettirip aşka doyurmak isterim sizi eğer ilginizi çekerse 05415630991 telefon numaram ve [email protected] mail adresim telefonum sürekli açık sadece çağrı atmanız yeterli size geri dönerim.

hayati Tepe diyor ki ;

31 Ağustos, 2014, 00:07

merhaba ben izmir ceşmeden hayati yaşim 42 kaportacıym yalnz yaşıyorum vegüzel olan ne varsa kalben yasamak ısteyen biriym 05061019307 numarad cağrıi yad mesag

Ismail Karataş diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 09:27

Sim Mrh sitede bulunan bayan arkadaşlar saygılı dürüst yalan aslaol mayan birlikte karar verebileceğim eş adayı arıyorum cep 05321527374 yaş 50 aradığım yaş o ranı 32_55

Ismail Karataş diyor ki ;

26 Ağustos, 2014, 09:27

Sim Mrh sitede bulunan bayan arkadaşlar saygılı dürüst yalan aslaol mayan birlikte karar verebileceğim eş adayı arıyorum cep 05321527374 yaş 50 aradığım yaş o ranı 32_55

ömer faruk diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 12:29

selam arzu ben bucadan öerfaruk senınle tanışmak ısterdım inan pişman olmazsınız ıyıkı tanıdım dıyeceksınız bundan emın olabılırsınız

sami bahar diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 17:04

merhaba arzu hanm bende deniyecm ilk defadr inanki cooook mutlu olacan

mintaz diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 12:50

Slm ben izmirden mintaz yalnız yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum tel 0553 493 28 79

mahmutceylan diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 19:30

seninle tanışmak istiyiyorum adım mahmut istanbuldayım 0555 421 04 72

Ozgur diyor ki ;

28 Temmuz, 2014, 21:39

Cagri at sultanim arayayim geceyi biz aydinlatalim gunesi biz uyndiralim mutlulugun doruguna beraber cikalim 5076899800

kadir diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 12:57

slm iyi günler ben izmirden kadir boy 1 80 kilo 80 24 yaşındayım sizinle tanışmak isterim hanfendi size uygun görürseniz no 0539 251 27 71 iyi günler

bora diyor ki ;

30 Haziran, 2014, 15:28

slm ben bora izmir merkezdeyim gida uzmaniyim bir pastanede tatli ve pasta üzerine calisiyorum beni ararsaniz yakininizda olurum 05315003963 bekliyorum pisman olmazsin

ozan efe diyor ki ;

26 Haziran, 2014, 11:21

Merhaba ben efe. Izmir Buca da oturuyorum. 26 yasındayım mmühendisim.sizi mutlu edebileceğime eminim.

onurcelik diyor ki ;

23 Haziran, 2014, 17:52

Merhabalar ben Onur, Boyum 1.86, kilom 80. Edebiyat öğretmeniyim ve kendime ait bir de iş yerim var. Maddi sorunum yok. Hayata pozitif bakmayı seviyorum. Espirili ve neşeli biriyim. Çevrem beni futbolcu Hakan Şüküre benzetir. hoşçakalın…

ali diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 20:19

mrb ben ali 33 yasındayım tanısabılırmıyız ızmırde yanlız yasıyorum 5360350625

mete kuzey diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 12:44

arzu hanım selam şansım ne kadar bilemiyorum ama bende yazayım numaramı 054562666536

0534 557 82 73 adım soner diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 10:42

merhaba 0534 557 82 73 tanışalm cagrı at yada tele mesaj at bekliyorm

Halil diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 10:37

Merhaba arzu ben halil yaş 30 sevgi aşk diğer soru varsa 05413228412

Halil diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 10:37

Merhaba arzu ben halil yaş 30 sevgi aşk diğer soru varsa 05413228412

ayhan diyor ki ;

19 Haziran, 2014, 03:37

merhaba arzu ben ayhan 45 yaşında kamuda memurum ama eşımle mutsuzum benı tatmın edemıyor bende dışarda kacamak yapmak ıstıyorum izmırde oturuyorum kendıme ayıt evım ve arabam var goruşup buluşmak sorun olmaz noyuma kendını tanıtan bir mesaj yazarsanız ben sızı ararım işte noyum 05316821030 msnem [email protected]ail.com

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –