kendine guvenen adamim diyen guvenilir bir sdam ariyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5740

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1629614

Toplam Yorum

:

10075

Kategoriler

kendine guvenen adamim diyen guvenilir bir sdam ariyorum

İlan Başlığı
:
kendine guvenen adamim diyen guvenilir bir sdam ariyorum
Eklenme Tarihi
:
17.03.2014
Okunma
:
1109
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

35 yasinda dul olgun bi bayanim .durust guvenilir cesur bir adamla tanismak istiyorum umarim bulurum.5419497833 bu numaradan bana ulasabilirsiniz 168 boy 85 kilo Kisa sac kahve gozlerde kahve Sibel cana benzedigimi idda ederler istanbul anadolu yakasindayim

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 10 Yorum Görüntülenmektedir )

eren yunus diyor ki ;

14 Kasım, 2014, 12:28

merhaba…aradığınız tam da benim…bir an önce tanışmak için sabırsızlandım gerçekten..ama telefondan aramak istemedim..bazı şeyleri yazmak daha kolay geliyor bana..rica ediyorum mesajıma bir cevap yazın..iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum..uşraşmayın çoluk çocukla..cevap yazın görüşelim

kerem diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 14:02

Mrb – Kadıköyden Kerem ben 30 yş özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktayım. Maddi – manevi yanında olmak – her türlü sıkıntında sevincinde yanında olmak isterim. kabul ederseniz inan pişman olmayacaksınız sadece bir şans vermeniz yeterli dilerseniz skypden beni görebilirsiniz… skype : [email protected]

hakan yalaz diyor ki ;

25 Mart, 2014, 10:13

Merhab a ben Sakaryadan Hakan sizinle tanismak lstiyorum skype den ya da face den eklerseniz goruselim belki reelde de gorusuruz.

hakan yalaz diyor ki ;

25 Mart, 2014, 10:12

Merhab a ben Sakaryadan Hakan sizinle tanismak lstiyorum skype den ya da face den eklerseniz goruselim belki reelde de gorusuruz.

ENGİN diyor ki ;

20 Mart, 2014, 15:42

MERHABA HANIMEFENDİ…KÖR OLASI YALNIZLIĞIMDAN KURTULMAK İÇİN ARAYIŞ İÇİNDE İKEN PROFİL İLANINI TESADÜFEN GÖRDÜM. GERÇEKTEN BENİM AÇIMDAN ÇOK ETKİLEYİCİ VE DİKKAT ÇEKİCİSİN.. ADIM ENGİN İSTANBULDA YAŞAYAN OLGUN BELLİ BİR KARIYERİ OLAN İŞ GÜÇ SAHİBİ VE YALNIZ YAŞAYAN BİR BEYİM.ÖZEL BİR LİSEDE EDEBİYAT ÖĞRETMENİYİM. SİZİNLE CİDDİ ANLAMDA TANIŞMAK HAYATIN TÜM HÜZELLİKLERİNİ YAŞAMAK İSTİYORUM.LÜTFEN CEVAP VERİRMİSİN? ENGİN. SKYPE: romantik_bey2

emre köprülü diyor ki ;

19 Mart, 2014, 00:54

slm ben istnbul pendikten 05342212441 ciddi düşünen baynları bekliyorum

sevgi sevgi diyor ki ;

18 Mart, 2014, 19:46

meraba benim ismim sevgi 24 yasidayim hic evlilik yapmadim arti allah kismet ederseakli basinda namuslu durust icinde allah korkusu olan br beyle severek sevilerek bir evlilik yapmak istiyorum ben aslen bursa gemlikliyim yurt disinda yasiyorum o yuzdeen kendi memleetimden bir beyle kismet olursa evlilik yapmak istiyorum elham durlah muslumanim kendim gibi mujsluman bir beyle tanisip kismet olursa evlenmek istiyorum evlenip ayrilmista olabilir bi cocu olabilir kabulumdur sadece bana bir ayle bir yuva versin ben sahipsiz bir kizim bana sahip cikacak birisi olsun bu benim numaram cidi olan ban burdan ulasin 0040734873597

hakan diyor ki ;

17 Mart, 2014, 17:11

slm ben hakan 40 yaşındayım. benimle uzun soluklu bir ilişki istermisin.monoton ilişki dışında sıra dışı çok özel ve çok gizli bir ilişki istiyorum. yaşanmamışları benimle yaşamak istersen tanışalım. gereken maddi yardımlarım fazlasıyla olur.uygun bulursanız lütfen mail yazınız. [email protected]

furkan altunsoy diyor ki ;

17 Mart, 2014, 15:40

Merhaba 28 yasindayim istanbul arkioloji muzesindde calisiyocalisiyorum sizinle tanismak istiyorum 05512037323

mustafa emel diyor ki ;

17 Mart, 2014, 15:27

merhaba hanım efendi sizinle tanışmak isterim yasım 27 ama olgun saygılı biriyim 05438824030 numaram kusara bakmayın siz bir mesaj atarsanız ben size dönüş yaparım iyi günler

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –