ERKEK ARKADAŞ ARIYORUM arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875742

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

ERKEK ARKADAŞ ARIYORUM

İlan Başlığı
:
ERKEK ARKADAŞ ARIYORUM
Eklenme Tarihi
:
31.05.2014
Okunma
:
1443
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

28 YAŞINDA DUL BİR BAYANIM İLK OLARAK ARKADAŞ OLMAK HAYATI PAYLAŞAK İSTİYORUM EĞER İLERDE ANLAŞIRSAK EVLENEBİLİRİZ ÇOCUĞUM YOK TALİPLERİMİ BEKLİYORUM CİDDİ OLAN YAZABİLİRarkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 24 Yorum Görüntülenmektedir )

mustafa diyor ki ;

06 Kasım, 2014, 15:16

merhaba ismim mustafa tekirdağdaoturuyorum eyer hala arkadaşınız yoksa sizinle tanışmak isterim skype adresim hakan.can75 hayırlı günler dilerim

onur bayram diyor ki ;

27 Ekim, 2014, 19:02

ben 25 yasındayım telim 5319713184 hemen arayabi,lirsin

murat diyor ki ;

11 Temmuz, 2014, 14:19

erkek arkadas arayan bayanlar ben mersinden murat yas 24 boy 1.70 kılo 59 bayan kuaforuyum bayanlardan mesaj bekliyorum cagrıya cevap yok 05064942008

serkan san diyor ki ;

16 Haziran, 2014, 17:03

Merhaba Hanımefendi. İstanbulda yaşıyorum. Öğretmenim arkadaşlık ve evlilik amaçlı sizinle tanışmak istiyorum.mail adresim [email protected] cep numaram 05394969763 cep numaram için lütfen önce mesaj bırakın özel numaradır çoğu zaman açık olmaz mesaj bırakırsanız mutlaka size dönerim.

mert can diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 21:10

saygıdeger ve sıradışılıga ışık veren vede çok modern ve şeffaf bir dünya klasigine sahip biriyseniz ben hazırım canım. alanyadan sevgilerimle samimi cevabınızı bekliyor olacagım. skype: mert3206 mail: [email protected]

memet serdar diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 11:46

meraba bayanlar arayın tanışalım 1.77 boy kilo75 yaş28 tel 0538 026 16 83

gezegen diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 11:45

slm ara tanışalım5353427988

serdar dağ diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 11:40

meraba ben serdar bayanlar arayın tanışalım boy 1.77 kilo 75 yaş 28 tel 05380261683

ayhan diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 15:29

merhaba ben ayhan 35 yaşında dulum eşımı bir tırafık kazasında kayıp etım çocuk yok kamuda memurum sızınle tanışmak ısterım sızde ıstersenız noyuma kendını tanıtan bir mesej atarsanız ben sızı ararım işte noyum 05316821030

ayhan diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 15:29

merhaba ben ayhan 35 yaşında dulum eşımı bir tırafık kazasında kayıp etım çocuk yok kamuda memurum sızınle tanışmak ısterım sızde ıstersenız noyuma kendını tanıtan bir mesej atarsanız ben sızı ararım işte noyum 05316821030

mustafa diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 14:08

5304682494 sizinle tanışmak isterim. bornova.

mert can diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 13:56

selam yaşım 36 yalnızlığını paylaşmamı istersen ara sevinirim 05534310259

ahmet emin sarıoğlu diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 14:58

Tanışmak istiyorum kabul ederseniz çağrınızı bekliyorum 539 890 09 14

fatih biçer diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 18:43

selam hanfendi sizin gibi hoş bi bayanla tanışmak isterim sizi elimden kaçırmak istemem seviyeli arkadas kurabilir beraber mutlu olabiliriz 0543 563 80 43 numaram diegonel1907 skype adresim [email protected] facebook adresim bekliyorum saygılarla….

Kadir diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 16:20

Slm..En Güzel Çiçekler, Farkın Varılmayan Çiçeklerdir / Manisadan Kadir Yaş:31 Boy:1:75 Bekar, Kendime Ait İşyeri Olan, Ailemle Yaşayan Birisiyim..Kendine Güvenen, Çevredir..si Tarafından Sevilip Saygı Duyulan, Görüntüsü Ne Olursa Olsun İnsanlık Vasıflarını Yitirmemiş, Olgun Bayanlar Tercihimdir..Saygılarımla..İletiyi Okumayan, Laubali, Her Önüne Gelene Çagrı Msj V.s Atan Birileri Kesinlikle Armasın..Kalbinizi Kırarım..Vodafone 0546 499 37 82 Özel Açık..

Sercan yılmaz diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 15:51

Güzel bir muhabbet edecek bayan arkadaş arıyorum bursalı bayanları bekliyorummm 0535 886 16 92

ayhan diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 15:29

merhaba ben ayhan 32 yaşında dulum eşım befat etı cocuk yok tanışmak ıstersen noyuma kendını tanıtan bir mesaj atarsanız ben sızı ararım işte noyum 053 16821030 kamuda memurum kendıme ayıt evım ve arabam var maddı sıkıntım yok

ENGİN diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 15:18

Merhaba prenses , Adım Engin, istanbulda yaşayan olgun romantik ciddi yapılı samimi hayata pozitif bakan ve hayatın güzelliklerini yaşamaktan zevk alan bir beyim. Üniversite mezunu belli bir karıyeri olan edebiyatçı yarı şair olan bir beyim, maddi manevi bir sıkıntım yok allaha şükür. yalnız yaşıyorum. tek sorun yalnızlık, eğer tanışma imkanı verirsen seninle önce samimi ve ciddi duygularla tanışmak ve yaşanması gereken ne varsa yaşamak istiyorum. Eğer skype eklerseniz karşılıklı konuşmak ve tanışmak istiyorum , birbirimizi görerek güven ortamı yaratmalıyız çünkü ben çok ciddiyim ve biraz da acelem var. sevgilerimi sunuyorum. skype. romantik_bey2

k.kemal diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 14:58

merhaba ben 37 yaşında 179 boy 95 kiloda esmerim tsnışmak itersen 5437257617

cem06 diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 12:37

selam cem ben ank.dayım 535 840 62 24 ara goruselim

A.o diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 11:04

Slm seninle tanışmak isterim tabi sende istersen yaşım 30 tel 05466625746

mehmet bal diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 10:03

slm ben 29 yaşındayım tanımak istersen 05432904633

süleyman diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 09:24

merhaba ben süleyman tanışmak isterseniz telefonum 05323062823 iyi günler dilerim

H.E diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 00:11

Merhaba tanışmak isterim sizinle. 30 yaşında 170 boy 70 kilo bekarım.

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –