BEN SEVDA DUL BAYANIM ARKADAŞ ARIYORUM arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

5835

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1719929

Toplam Yorum

:

10235

Kategoriler

BEN SEVDA DUL BAYANIM ARKADAŞ ARIYORUM

İlan Başlığı
:
BEN SEVDA DUL BAYANIM ARKADAŞ ARIYORUM
Eklenme Tarihi
:
31.05.2014
Okunma
:
2376
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

MERABA BEN SEVDA 29 YAŞINDA DULUM. 170 BOYUNDA VE 60 KİLODAYIM. KISA SÜRELİ İLİŞKİ YAŞAYABİLECEĞİM ERKEK ARKADAŞLAR ARIYORUM.MESAJLARINIZI DİKKATE ALIRIM. MESAJDA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. 

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 67 Yorum Görüntülenmektedir )

abdullah diyor ki ;

05 Ocak, 2015, 01:24

merhaba 50 yaş görüşmek üzere

rifat diyor ki ;

02 Ocak, 2015, 11:57

merhaba 55 yaş olgun bir beyim görüşmek isterseniz 05054282419 saygılar

suat kalbur diyor ki ;

28 Aralık, 2014, 13:45

slm sevda ankara etlik tanışablyz 0533 337 73 29

Mert Gulec diyor ki ;

11 Aralık, 2014, 19:33

18 yaşındayım tel no 05355135234

KARİZMATİK SERKAN diyor ki ;

09 Aralık, 2014, 23:31

Merhaba Sevda hanım iyi geceler nasılsınız?Bende Ankarada yaşıyorum.30 yaşındayım bekarım devlet memuruyum.ankaraya tayin oldum çok yalnız ve mutsuzum bende arkadaş arıyorum.sizinle tanışmayı çok isterim.cep numaram 0553 610 18 84 mesajınızı bekleyeceğim iyi geceler sevgiler.

metın diyor ki ;

04 Kasım, 2014, 09:05

cıddısenız beklıyorum sızı [email protected] 5423524540

engin diyor ki ;

10 Ekim, 2014, 16:07

Ara görüşelim askimm 0506 246 12 70

ahmet b diyor ki ;

08 Ekim, 2014, 09:08

25 yaşında özel şirkette yoneticiyim seninle tanışmak isterim [email protected]

NUMAN diyor ki ;

25 Eylül, 2014, 17:14

Merhaba Sevda; tanışmak isterim mail adresim [email protected]

murat uzun diyor ki ;

18 Eylül, 2014, 20:15

Mrb sevda ben murat evliyim kadın ruhundan iyi anlarım benimde senin gibi kaçamak ilişkiye ihtiyacım var tanışmak istersen tanıtıcı msj yazmanı bekliyecem.0537 674 59 66

ismail ismail diyor ki ;

15 Eylül, 2014, 21:12

05445845962 gorselm.

baran çağdaş diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:12

Selam seninle tanışmak arkadaş olmak isterdim bu şansı bana verirmisin lütfen 0545 581 63 40

salim cengiz diyor ki ;

09 Eylül, 2014, 20:01

0 506 14148 04

salim cengiz diyor ki ;

09 Eylül, 2014, 19:59

40 yasinda 172 boy kumral tenli ela gozlu u niversite mezu u atletik yApili evli olgun erkegim seviyeli arkadaslik ariyorum

mehmet sadık diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 13:21

mrb Sevda hanım ..burada herşeyi uzatmak istemiyorum .olgun arkadaş isterseniz arayın tanışalım…05325412746

Günhan T. diyor ki ;

05 Eylül, 2014, 07:25

Merhaba Sevda, Ben Günhan. Ankarada yaşıyorum. 36 yaşında gezmeyi eğlenmeyi seven birisiyim. Ciddi ve samimiyim. Karşımdakinin de öyle olmasını istiyorum. Yoğun iş temposundan geri kalan zamanını birlikte geçirecek, paylaşıma açık, zevkli ve neşeli bir bayan arkadaş arıyorum. İletişim İçin: [email protected]

Okan KARAMAN diyor ki ;

03 Eylül, 2014, 15:05

Slm.Mrb. SEvda Hanım ismim okan 43 yaş 1,75 b 69 kğ Romantik, samimi, açıksözlü bir beyim sizde karşılıklı güven içinde Düşüncelerinize sohbet arkadaşınız, duygularınıza sırdaş dostunuz, arzu ve tutkularınıza sevgili partneriniz olmak için sizde uygun bulursanız sizi tanımak reel görüşmek isterim iletişim için mail adresim [email protected] SEVGİ VE SAYGILARIMLA…

şahin solmaz diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 13:18

merhaba sevda hanım ben adanadan şahin 34 yaşındayım özel bir hastanede çalışıyorum aramanı bekliyorum 0541 354 15 56

remzi diyor ki ;

28 Ağustos, 2014, 06:53

Slm ara tanisalim yas37 maddi manevi mutlu ederim seni 05376960975 mesajini bekliyorum

Özgür ŞAHİN diyor ki ;

07 Ağustos, 2014, 10:36

Merhaba Sevda Hanım, ben Ankaradan Özgür 37 yaşında balık burcu, yaşından baya genç görünen, bir kamu kurumunda yüksek maaşlı kariyerli meslek sahibi, ağırbaşlı, anlayışlı, olgun, kültürlü, elit, dürüst genç bir beyim. Maddi manevi destek olabileceğim bir bayan arıyorum.Sizinle tanışmak sanal, reel arkadaşlık kurmak isterim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için güzellik önemli değil.

mustafa çalışkan diyor ki ;

05 Ağustos, 2014, 06:45

merhaba nasılsınız ben ank mustafa yaşım 35 memurum uygun görürseniz sizinle tanışa bilmek güzellikleri yaşamak isterim cevabınızı bekleyeceğim

demirh diyor ki ;

27 Temmuz, 2014, 01:59

Sevda hanim face den ulaşınca lütfen www.facebook. com/nic. nicolas.52

mesut atakan diyor ki ;

22 Temmuz, 2014, 13:19

Slm sevda ben ankara dn ariyorum.tanismak isterseniz araya bilirsiniz.umarim hos fakit geciririz senle.04542045664

uğur diyor ki ;

21 Temmuz, 2014, 13:43

slm sevda hanım ben ankaradan uğur yaşım 37 aradıgın her şey bende bulabilirsin her konuda banada güvenevilirsin isterseniz tanışalım telim 0553 374 06 22 ama gizlilik olsun hoşçakalın

emre diyor ki ;

18 Temmuz, 2014, 11:16

43 yasında evlı eskısehırde yasayan bırıyım tanısalım ıstermısın

Kemal çakıl diyor ki ;

17 Temmuz, 2014, 21:02

Mrb sevda ben Kemal hiç inanmıyorum ama yinede şansımı denemek istedim5536018611

gökhan diyor ki ;

16 Temmuz, 2014, 19:50

Merhaba, iletişime geçersen sevinirim. 0543 443 4420

latif öztürk diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 15:53

mrb sevda hanım sizinle tanışmak görüşmek isterim 05438181919 arayın tanışalım

SERDAR diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 13:19

SLM SEVDA 05324730630 ANKARA KONUSALIM

emirhan deniz diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 00:17

selam sevda emirhan ben ankaradan 05332292424 ara konuşalım

hasan diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 09:56

ararsanız tanışalım memnun kalırsınız 05366925795

erkan demir diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 07:22

Slem sevda hanim bende bende uzun iliskiyi bek sevmem anlasirsak neden uzun olmasinki ben kendime guveniyorum yssiz.0507 487 03 27

erkan demir diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 07:20

Slem sevda hanim bende bende uzun iliskiyi bek sevmem anlasirsak neden uzun olmasinki ben kendime guveniyorum yssiz.0507 487 03 27

erkan demir diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 07:16

Slem sevda hanim bende bende uzun iliskiyi bek sevmem anlasirsak neden uzun olmasinki ben kendime guveniyorum yssiz.0507 487 03 27

ali duru diyor ki ;

02 Temmuz, 2014, 13:16

mrb ben ali 29 yasindayim viyanada yasiyorum ankarada oturuyorum 8.ayda izine geliyorum maddi durumum iyi iznimi sizle gecirmek istiyorum izinden sonra ne sen beni tanirsin nede ben sizi amacim güzel vakit gecirmek oda benimle mümkündür bana burdan yazabilirsiniz [email protected]

Muzaffer Gökdemir diyor ki ;

30 Haziran, 2014, 00:47

lutfen yaz bana 🙂

tazekan diyor ki ;

25 Haziran, 2014, 00:22

mail at sevda çok geç kaldın bnle tanışmak için.neyi kastettiğimi sonra bizzat anlatırım 😉

Gürkan diyor ki ;

24 Haziran, 2014, 17:11

Merhaba Sevda bekarım ve yıllardan beri hayatımda özel bir kadın olmadı.Lütfen tanışalım. 0538 600 68 78den çağrı bırakırsan,seni ararım.

furkan can diyor ki ;

22 Haziran, 2014, 21:24

Selam ankradan Furkan ben denemek ve yasamak lazım ıyı bır dostluğu.0541 298 39 53

Huseyin diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 22:28

Cok yanlizim tatlim yanlizlik cok zor bazen insan dertlesecek bir bayan ariyor o bayan sen olurmusun cagri at arayim 05071198422

Huseyin diyor ki ;

20 Haziran, 2014, 22:13

Cok yanlizim tatlim yanlizlik cok zor bazen insan dertlesecek bir bayan ariyor o bayan sen olurmusun cagri at arayim 05071198422

hakan diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 13:25

Merhaba güzelim, Ankaradanım yaş 37 bekarım yalnız yaşıyorum, seninle tanışmak istiyorum, maile cevap ver tel numaramı yazayım konuşalım. [email protected]

hakan diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 13:25

Merhaba güzelim, Ankaradanım yaş 37 bekarım yalnız yaşıyorum, seninle tanışmak istiyorum, maile cevap ver tel numaramı yazayım konuşalım.

ozer ozgen diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 08:58

Arayin eminim ikimizde kazanan olcaz 544 485 15 06

ozer ozgen diyor ki ;

17 Haziran, 2014, 07:53

Merhaba boyum 1.90 kilom 88 yasim 30 ankarada subayim evim yazligim arabam herseyim var yalnizligimi sizinle beraberlige donusturmek isterim [email protected]

emirhan diyor ki ;

11 Haziran, 2014, 08:23

sevda aradığın benim ulaş bana ….///0535 684 35 05//

mesut diyor ki ;

09 Haziran, 2014, 15:57

Slm sevda hanim boy183kg80yas28 kumral biriyim kendimeve yakisikliligima guveniyorum ara goruselim ben ankaradan tel05343382092

vertig go diyor ki ;

08 Haziran, 2014, 21:34

ilk önce sanalda tanışalım,karşılıklı güven olursa görüşebliriz..

yücel altıntaş diyor ki ;

07 Haziran, 2014, 13:01

selam etimesguttan yücel ben 22 yasndaym ankaradan dul bi bayan aryodum iliski yasayabilecegim [email protected] facem aratrsan bulursun. Lütfen dönüs yap 0507 730 92 48 istedgn zaman ara gün ici ara hemen gelirim yanna 🙂

mahmut ay diyor ki ;

07 Haziran, 2014, 09:13

sevda hn aramadınız. mesajımım ulaşmadığını düşünerek tekrar telimi yazıyorum 0535 2685403

hakan er diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 14:10

meraba ankaradan hakan sızınle tanısmak ıstıyorum [email protected] msj atarsanız gorusmek ısterım burdan tel vermek ıstemıyorum

ismail bakır diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 07:29

Mrb ben adanadan İsmail kısa süreli bir ilşki bende istiyorum numaram bu ararsanız bu numaradan bulursunuz beni

arda sirac diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 11:20

ankara 5395949217

mehmet aktaş diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 08:39

0545 320 16 85 ben aksaraydan mehmet milli eğitimde memur olarak görev yapmaktayım yasım 25 hafta sonra arada sırada ankaraya gelıyorum gezmek dolasmak ıcın eger mumkunse sızın ıcın bırgunde sızın ıcıng elmek ısterımm tessekkur ederım sımdıdenn

YASAR KUSEL diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 22:45

BEN DE DUL BAYIM…

ihsan yıldız diyor ki ;

03 Haziran, 2014, 14:43

öncelikle nasılsınız.Bende sizi tanımayı arzu ederim.Eğer ilgilenirseniz mailime msj bırakabilirsiniz

cem sağlak diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 06:16

selam sizinle tanışmayı ümit ediyorum umarım tanışırız mailinizi bekliyorum ankarada 41 yaşında oldun mali müşavir beyim tşkler

erdoğan diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 18:51

merhaba sevda hanım ankaradan memur bekar beyim tanısmak isterim 0 539 410 63 37 telefonum aramanızı bekliyor olacağım hoscakalın.

k.kemal diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 15:00

merhaba ankarada 37 yaşındayım 5437257617 ilgilenirseniz beklerim

Bülent Polat diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 12:27

Merhaba. Kısa ve öz yazacağım. Herhanği bir sağlık sorunum yok. Sıradan, Normal birisiyim. Yakışıklı flan değilim. 172. boy. 72 kğ. Evliyim ve benim de bu konuda ihtiyaçlarım var. Ayrıntılı yazışmak isterseniz. [email protected]

taner diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 11:04

merhaba sevda hanım ben taner ankara 39 yas 174 boy 70 kg kamu gorevlısıyım sızınle tanısmak ıstıyorum.benı tanısanız ınan kesınlıkle pısman olmazsınız goreceksınız gucumu..?her anlamda bana guvenebılırsınız..0537 397 74 74…gorusmek dıleyıle…

süleyman diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 09:27

merhaba ben süleyman ankara.dan görüşmek isterseniz telefonum 05323062823 tanışalım

H.E diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 00:07

Merhaba Sevda, Ankarada hiç arkadaşım yok. Bekarım ve senin olgunluğunda bi bayan arkadaşım olsun isterim. Samimiyim. Eğer tanışmak istersen bekliyorum. iyi bak kendine =)

ceyhun diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 22:22

merhaba ben ceyhun 32 yaşında bekar mühendisim. avrupa yakasındayım, seninle tanışmak isterim. görüşmek üzere..

süleyman diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 17:08

merhaba sevda tanışmak istersen telefonum 0532 3062823 iyi günler dilerim

cem06 diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 16:51

selam sevda ankaradan cem ben tanısmak icin nomdan ulas bana 535 840 62 24 bekliyorum

mehmet bal diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 16:37

slm sevda hanım 05432904633 arayın tanışalım

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –