olgun bayan arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875729

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

olgun bayan arıyorum

İlan Başlığı
:
olgun bayan arıyorum
Eklenme Tarihi
:
17.03.2014
Okunma
:
1786
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Merhaba adım alı 29 yasında unuverste mezunuyum Bekarım 1.65 by 60 kılo da yım mugla bodrum da Yım calısıyorum evlenecek bayan arıyorum Tel 05446836586

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 8 Yorum Görüntülenmektedir )

deLIzal diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 01:01

mrb ben gökhan antalyada yanlız yaşıyorum bekarım yaşım 25 sizin gibi olgun güzel bayanlardan çok hoşlanınırsizinle tanışmak istiyorum 537 035 2455

deLIzal diyor ki ;

17 Eylül, 2014, 01:00

mrb ben gökhan antalyada yanlız yaşıyorum bekarım yaşım 25 sizin gibi olgun güzel bayanlardan çok hoşlanınırsizinle tanışmak istiyorum 537 035 2455

mert aska diyor ki ;

18 Ağustos, 2014, 20:22

ben mert27 yaşındayım olgun dürüst bir bayan arıyorum ciddi güvenilirolsun bu nodan ulaşabilir 0537 768 49 32

furkan diyor ki ;

01 Ağustos, 2014, 19:01

olgun bayanlerla tanışmak istiyorum işi iyi bilen arasın

yalcin diyor ki ;

04 Haziran, 2014, 19:43

Mrb bayanlar tanisalim ben yalcin 05071345190

ilhan erdugan diyor ki ;

11 Mayıs, 2014, 17:26

ben dürüs bir bayan ariyorum yuva kuracak belmeket fark etmez cep 05357099408

ilhan erdugan diyor ki ;

11 Mayıs, 2014, 17:23

ben dürüs bir bayan ariyorum yuva kuracak belmeket fark etmez cep 05357099408

yalçın ipek diyor ki ;

25 Nisan, 2014, 11:05

çok güzel arkadaş önemli,siniz ama bir üye olamadım

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –