antalyadan bayan arkadaş arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1875664

Toplam Yorum

:

10347

Kategoriler

antalyadan bayan arkadaş arıyorum

İlan Başlığı
:
antalyadan bayan arkadaş arıyorum
Eklenme Tarihi
:
14.03.2014
Okunma
:
2752
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

merhaba adım kursat 35 yaşındayım bekarım alanyada yaşıyorum bende sizin gibi yalnızlıktan sıkıldım birde burayı deneyelim dedim fazla bir ümidim yok ama bakalım. şunu arıyorum bunu arıyorum demiycem sadece dürüstlük arıyorum karşıma alıpta konucabileceğim bir insan evladı bayan arkadaşla tanışmak istiyorum arkadaşlar mesaj veya tlf yoluyla bana ulaşabilirsiniz. bu arada sömürülmeyi sevmem maddi beklentilerle kontur vs gelmesin kimse numaram 0531676 32 15 görüşmek dilegi ile

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 22 Yorum Görüntülenmektedir )

ahmet türkbey diyor ki ;

24 Eylül, 2014, 10:19

benimle ömrünü paylaşacak bayan arkadaş arıyorum 05535062382

tayfun tunalı diyor ki ;

12 Eylül, 2014, 20:43

ben uzun yol şöförüyüm il şehir farketmez heryaştan bayanlar arıyabilir gizlik pirensiptir yş 37 önce tanıtici mj atın ben dönerim 05332566803

koray keskin diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 14:21

Gizli ve güvenli Aşk ilgi sevgi mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar arayın ekleyin msj atın ısparta antalya denizli 0543 716 95 64 [email protected]

ahmet okur diyor ki ;

07 Eylül, 2014, 12:25

sel ben ahmet antalyada inşaat mühendisiyim buraya yerleştim güzel bakımlı bayan arkadaş arıyorum ben kendime güveniyorum karşımdaki insanı mutlu edecegime bekliyorum he yaşım 24 buarada nom 0541723 13 59…

koray aydın diyor ki ;

30 Ağustos, 2014, 09:05

Slm Antalya kemer den koray yaş 33 kendini yanlız hisseden bayanlar arayın görüşelim tlf 0532 775 92 41

emre soylu diyor ki ;

24 Ağustos, 2014, 20:57

Antalada bayan arkadaş arıyorum

ahmetcankurt diyor ki ;

22 Ağustos, 2014, 12:50

antalya ahmet benim le tnismak istiyen bayanlari her konuda bekliyom 05417710685 numaram ararsaniz sevinirim antalya konyaaltindan

serdarsimsek diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 07:43

bebeğim tel yazıyorum 05366069696

seymen diyor ki ;

17 Ağustos, 2014, 10:39

selam ben seymen adanada yaşıyorum 28 yaşındayım bayanların aramasını bekliyorum 0544 826 78 30

Tamer kavas diyor ki ;

15 Ağustos, 2014, 09:09

Antalya.dan 20 24 ağustos arası tatil için 30 yaş ve üstü bayan arkadaş arıyorum (masraflar benden)5322371413

Tamer kavas diyor ki ;

15 Ağustos, 2014, 09:05

Antalya.dan 20 24 ağustos arası tatil için 30 yaş ve üstü bayan arkadaş arıyorum (masraflar benden)

Mehmet Özdemir diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 20:14

Ciddi bir beraberlik arıyorum dalga geçecek yaşı geçtim benim gibi düşünen bayan nerdesin

osman aksu diyor ki ;

10 Temmuz, 2014, 06:29

mrb, keyifli ve sınırsız paylaşımlar için bayan tatil arkadaşı arıyorum, [email protected], 532 3263938, masrafları üstlenebilirim..!

ibrahim ocak diyor ki ;

08 Temmuz, 2014, 13:03

Antalyadan ben.ibo.yaş 35 biryanla tanışmak istiyom bekarım 053858332983

mert diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 09:30

Mrb bayanlar manavgattan mert yas 25 tanismak isteyen bayanlari bekliyorum 05398788438 ozele acik

mert diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 09:27

Mrb bayanlar manavgattan mert ben tanismak bulusmak yada tl de sinirsiz konusmak isteyen evli dul bekar bayanlar 7 gun 24 saat arayabilir cagri mesaj gonderebilirsiniz 05398788438 ozele acik

muratyavuz diyor ki ;

19 Nisan, 2014, 15:20

bayan arkadaş arıyorum ben 1,70 boyuda kumral 38 yaşındayımilgilen bayanlar [email protected]

orhan zeyrek diyor ki ;

05 Nisan, 2014, 12:07

ben orhan antalyada yaşıyorum mobilyacıyım 15 yaşındayım bana göre 15 yaşlarında kız arkadaş istiyorum

ARİF diyor ki ;

04 Nisan, 2014, 06:45

ANTALYADAN 35 YAŞ ÜSTÜ BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM TÜRBANLILAR TERCİHİM 05069863035

ALPER diyor ki ;

27 Mart, 2014, 23:36

slm ben antalyada yalnız yaşayan biriyim ve mutsuzum yalnız ve mutsuz olan bütün bayanlardan tel bekliyorum asla yalanı sevmem tel ozelede açıktır muratpaşa 0542 645 45 26

AHMET CAN diyor ki ;

17 Mart, 2014, 23:20

slm ben antalyadan ahmet yasim 22 benim le tnismak istiyen bayanlari her konuda bekliyom 05073179319 numaram ararsaniz sevinirim antalya konyaaltindan

mersinden murat diyor ki ;

15 Mart, 2014, 11:21

ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24 mersinli bayanlardan arama bekliyorum 05064942008

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –