aşk erkeği arıyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1876136

Toplam Yorum

:

10354

Kategoriler

aşk erkeği arıyorum

İlan Başlığı
:
aşk erkeği arıyorum
Eklenme Tarihi
:
13.03.2014
Okunma
:
1916
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

adanadan aşkı bilen erkek arkadaş arıyorum aşk erkeği olsun istiyorum lütfen ciddi aşk yaşıyabilecek erkekler mesaj atsın 19 yaşındayım yaş problem değil.arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 19 Yorum Görüntülenmektedir )

kenan diyor ki ;

04 Kasım, 2014, 12:03

(şimdilik yeter artık demek istiyormusunuz)ismim kenan 29 yaşındayım arayın tanışalım

kenan diyor ki ;

04 Kasım, 2014, 11:35

ismim kenan 27 yaşındayım aşkmı arıyorsun aşkı aramana gerek yok beni ara ben sana aşkın en kalitelisini yaşatayım 0538 654 35 24

baran çağdaş diyor ki ;

11 Eylül, 2014, 19:02

Selam şimdilik iyi bir arkadaş dost olabilirim gerisi sana kalmış eğer istersen 0545 581 63 40

Longaz diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 19:50

Ben 24 yaşında, 1.78 boyunda, 66 kiloda, buğday tenli, atletik yapıda, askerlik hizmetini tamamlamış, kültüre ve insanlığa önem veren bir beyim. İstanbul Kadıköyde ikamet etmekteyim. Yapım gereği sosyal bir insan değilim. Sanırım bu yüzden biraz yalnızım…

hakan kamacı diyor ki ;

09 Temmuz, 2014, 20:05

merhaba ben hakan.adana da yaşıyorum. 35 yaşında 75 kiloda 1.80 boyunda orta vücut ölçülerinde bir beyim.sakin,sabırlı titiz biriymdir.herhangi bir maddi beklentim yok karşımdaki de beklemesin.niyetim güzel samimi ciddi bir arkadaşlık belki de daha ötesi.iletişim bilgisi olarak; tel: 0543 816 81 26 e-posta: [email protected] facebook: [email protected] – tc hakan kamacı şimdiden teşekkürler.belki güzel bişeyler olur.

Hakan diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 15:14

Merhaba Hakan ben. İzmirde inşaat şirketim var. Sizin içinde uygunsa tanışmak isterim sizinle.

uygar türk diyor ki ;

08 Nisan, 2014, 15:48

selam ben niğdeden uygar, 29 yaşında 186 boy 82 kilo kumral biriyim.. adanalıyım…[email protected] skype uygar türk eklerse görüşebiliriz…

memt diyor ki ;

04 Nisan, 2014, 12:39

05425593818 duysalsan nasıl yaklaşacağımı bilirim 😉

evrim dert diyor ki ;

29 Mart, 2014, 15:29

ben 29 yaşındayım bekarım Hayatımın kadınını arıyorum

YILMAZ KAYA diyor ki ;

24 Mart, 2014, 15:50

seLam memletimin asi kızı bende adanalıyım şuan çukurovada 100.yıl mahallesinde oturmaktayım yaşım 28 boyum 1,73 beyaz tenli biriyim eger kabul edersen bana bu adresten ulaşabilirsin [email protected] face adresim burdan fotolarıma bakabilirsin şimdilik numaramı veremiyorum birbirimizi tanıdıktan sonra verecegimden emin olabilrsin.Görüşmek ümidiyle hoşçakalın.

hakan diyor ki ;

18 Mart, 2014, 16:39

selam ben hakan adanalıyım 30 yaşındayım yanlızım bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler tel 0545 572 13 53

hakan diyor ki ;

18 Mart, 2014, 16:39

selam ben hakan adanalıyım 30 yaşındayım yanlızım bayan arkadaş arıyorum tanışmak isteyenler tel 0545 572 13 53

KENAN diyor ki ;

18 Mart, 2014, 14:38

0532 781 52 55 çağrı at görüşelim

ziver akdogan diyor ki ;

18 Mart, 2014, 09:11

selam benimle tanismak istermisiniz 25 yasindayim bekarim 75 kilom boyumda 1.80 yurtdisinda kaliyorum sizden mesaj bekliyorum

deniz diyor ki ;

18 Mart, 2014, 09:08

selam ben deniz benimle tanismaya nedersiniz ben yurtdisinda kaliyorum bekarim 25 yasindayim sizden mesaj bekliyorum

deniz diyor ki ;

18 Mart, 2014, 09:06

selam benimle tanismak istermisiniz 25 yasindayim bekarim 75 kilom boyumda 1.80 yurtdisinda kaliyorum sizden mesaj bekliyorum

bülent diyor ki ;

15 Mart, 2014, 13:31

merhaba ben bulent sızınle tanışmak istiyorum eger sızde uygun gorursenız [email protected] ulaşabilirsiniz

mert diyor ki ;

13 Mart, 2014, 23:34

Ben 22 yaşındayım 546 898 11 29 caldır ararım

mersinden murat diyor ki ;

13 Mart, 2014, 15:01

ben murat mersinden bayan kuforuyum yas 24 mesaj bekliyorum bayanlar 05064942008

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –