ALLAH KORKUSU OLAN ERKEK ARIYORUM arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1876823

Toplam Yorum

:

10355

Kategoriler

ALLAH KORKUSU OLAN ERKEK ARIYORUM

İlan Başlığı
:
ALLAH KORKUSU OLAN ERKEK ARIYORUM
Eklenme Tarihi
:
12.03.2014
Okunma
:
2206
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Slm ben gul busiteye yeniuye oldum cidi ve de durus amacla ileriye donuk bir iliski ariyorum Bekyarim ic evlenmedim 26 yasindayim guvenilecek kucune buyune saygisi olan birini ariyorum Benimicin (evli veya bekyar yada cocuklu olmasi onemli degil belki yanlis bir evlilik yapmis olabilir) (benim icin yas fark etmez i ster kucuk ister buyuk olsun yeterki mutlu yasayalim) ben benim le bir omur boyu yasam makisterseniz bana tel brak yada mesaj at bu benim telim +359 896 807 494

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 14 Yorum Görüntülenmektedir )

aydin diyor ki ;

24 Ekim, 2014, 21:59

Merhaba iyi insan eyer kararinda ciddiisen resimliesajini gonder tamisalim bem istambuldan aydin 05454476428..selam

serdal karadağ diyor ki ;

19 Ağustos, 2014, 22:58

Slm gul 542 818 4464 ara yada msj at tamisalim serdal ben

sadık diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 11:00

hayatım bukadar ciddiysen gel mesajın yaz tanışalım bekarım evlilik için burdayım 05511216065

sadık mutlu diyor ki ;

10 Haziran, 2014, 09:10

slm samimi hanımsanız güvenilir beyim çarı at tanışalım bekar yanlızım 05345963620

ridvan erkartal diyor ki ;

19 Mayıs, 2014, 09:25

Ben ridvan cnim yasim yirmi uc numaram bu 05454224312 ara tanisalm

necati yilmaz diyor ki ;

04 Mayıs, 2014, 13:00

mrhaba bend necati istanbul yaş 27ü 170.5by kilo68 karakteri düzkün doğru sözlü bir bayanla tanışmak istiyom no 05388662369

uğur diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 11:35

merhaba hanımefendi ben uğur arayın konuşalım telim 0531 332 20 09 bekliyecem hoşçakalın.

duma diyor ki ;

30 Mart, 2014, 13:59

duma.. bu kadın bulgarıstan uyruklu. dolarları ıster gelmek ıcın bakın

emre köprülü diyor ki ;

23 Mart, 2014, 20:42

05342212441 ara konşlm

semih diyor ki ;

19 Mart, 2014, 16:11

ben 24 yaşında ailemden ayrı yaşıyan bir gencim güvenlik görevlisiyim evlenmek istiyom tanışmak istersen araya bilirsin ist oturuyorum tel no 5368653164

ahmet tosun diyor ki ;

16 Mart, 2014, 14:38

ben yalnız yaşayan emekli beyfendiyim çocuklu

ahmet tosun diyor ki ;

16 Mart, 2014, 14:33

ben yalnız iki çocuk babası kendime görebütçesi düzgün bir beyfendiyim emekliyim telefon numaram 05078211784

nihat diyor ki ;

14 Mart, 2014, 22:18

selam ben acık sözluyum yalanı sevmm kötu alışkanım yok antalya alanya da yaşıyorum by 171 yş 33 efendı durust duygusal biriyim sevgi saygı guven aşk istiyorum fazla birşey istemiyorum cevabınızı bekliyorum allaha amanet olun byyy facebook mete özsoy kucuk bir cocuk var ağlıyor ustunde param yokki manitam olsun diye bir profil resim koymuşum byyy

ali guzel diyor ki ;

14 Mart, 2014, 17:32

sel gül hanim ben ali tanişalim ben hiç evlenmedim bir bayan arkadaş ariyom ben sitabul dayim beni arayin konuşalim 05346781988

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –