Erkek ariyorum arkadas arayanlar



İstatistik

Kayıtlı İlanlar

:

6095

Kayıtlı Kategori

:

98

Toplam Okunma

:

1876609

Toplam Yorum

:

10355

Kategoriler

Erkek ariyorum

İlan Başlığı
:
Erkek ariyorum
Eklenme Tarihi
:
21.04.2014
Okunma
:
2764
Telefon Numarası
:

Telefon Numarası (Açıklama)
:
Telefon Numarası Aktif Olması İçin Facebook Paylaş Tıklayıp Paylaşmanız Gerekmektedir.
Oylama
:
Puan Ver
:

Lütfen Yorum Yaparken Seviyeli Olalım ;

Istanbul uskudarda oturuyorm.kilo problemim oldgndan arkds bulamiyorm.ne olursa olsun  konusalim ismimi soylmk istmyrm

arkadaş arıyorum, erkek arıyorum, bayan arıyorum

Ücretsiz İlan ver – Kullanıcıya Ücretsiz Mesaj Gönder

YORUMLAR ( Toplam 41 Yorum Görüntülenmektedir )

sait karakaş diyor ki ;

12 Ocak, 2015, 12:09

sen ara 0542 601 16 79

ugur diyor ki ;

17 Ekim, 2014, 23:46

Eke kilolu bayanlara hastayim [email protected]

Erdi Özbek diyor ki ;

20 Eylül, 2014, 12:12

Merhabalar yaşım 21 hoş sohbet biriyimdir sizinle arkadaşlık kurmayı çok isterim insanları dış görünümüne göre yargılamayan biriyimdir emin olun 05533666989 mesaj yada aramanızı bekliyorum

Halil diyor ki ;

20 Ağustos, 2014, 22:20

slm ekle tanışalım [email protected] 05448440044 tanıtıcı mesajını beklerim

hasan ural diyor ki ;

14 Ağustos, 2014, 14:39

Merhaba adım hasan 28 yaş da istanbul da yaşıyorum senin le tanışmak istiyorum tlf 0538 373 8910 msj bekliyorum

cem can diyor ki ;

10 Ağustos, 2014, 20:08

Slm bende sancaktepedeyim seninle tanismak isterim cevabini bekliyorum 0553 480 70 81

cem diyor ki ;

03 Ağustos, 2014, 08:33

05364872629 cem ben

Abdullah said diyor ki ;

31 Temmuz, 2014, 21:27

Faceden ekleyin bayan arkadaş arıyorum [email protected]

mahmutceylan diyor ki ;

30 Temmuz, 2014, 17:53

05554210472 istanbulda

Cengizhan diyor ki ;

29 Temmuz, 2014, 08:14

Merhaba cengizhan ben,39 yaşında evlenip ayrılmış olgun kültürlü beyim safranboluda yaşıyorum dekoratörüm 25 ve 35 yaş arası bir bayanla tanışmak istiyorum.0536 889 09 37

sadık diyor ki ;

20 Temmuz, 2014, 11:08

slm mesajla kendin tanıtırsan ararım evlilik için burdayım bekar yanlızım adapazarı 05511216065

adem ok diyor ki ;

13 Temmuz, 2014, 02:42

merhaba ben ankara aydınlıkevlerden adem 35y güzel bir arkadaşlık için ilan veriyorum eger sende güzel bir arkadaşlık istiyorsan mesaj at veya ara telim 553.602.70 15

Emre diyor ki ;

12 Temmuz, 2014, 12:23

ümraniyedeyim görüşelim tel bırak mailime

onur büyükkeskin diyor ki ;

07 Temmuz, 2014, 22:08

selam ben onur samsunda yaşıyorum bu numaradan ulaşabilrsin 0544 365 67 55

okan bektaş diyor ki ;

06 Temmuz, 2014, 13:35

https://www.facebook.com/okan.bektas.77 ekle beni sohbet edecek birini arıyorum

ahmet bilmez diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 16:30

mrb nasılsın Kütahya 48 yaş uyarsa ekle konuşalım [email protected]

fatih diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 07:08

merhabalar sizinle tanışmak isterim

Ömer mazlum diyor ki ;

04 Temmuz, 2014, 02:05

[email protected] buradan bana mail atarsan sewinirim

mehmet soylu diyor ki ;

06 Haziran, 2014, 12:14

ben evlilik icin yaziyorum. sizi tanimak istiyorum. bana bu Email den yaziniz lutfen. yasiniz, kendinizi tanitan ozellikleri lutfen.saygilarimla.

özgür Deniz diyor ki ;

05 Haziran, 2014, 08:13

merhaba sizin ile tanışmak isterim

adnan doğrucan diyor ki ;

02 Haziran, 2014, 17:14

sevgili üsküdarlı ben adnan istanbul ümraniyeden yaşım 30 sizinle gerçekten tanışmak isterim benim bir dosta ihtiyacım var umarım ararsın 0545 284 58 52 ben çok ciddiyim amacım sadece dostluktur bundan emin olun

bilal kaya diyor ki ;

01 Haziran, 2014, 07:56

Selam benimle arkadaş olmak isterseniz bana çağrı atsanız yeter 0553 4488942

orhan atmaca diyor ki ;

31 Mayıs, 2014, 01:29

merheba ızmırlı bayanlar 40 50 yaslardaysanız cıdısenızarayın 05078953332

mahir çel diyor ki ;

24 Mayıs, 2014, 19:29

slm ist ümraniyeden mahir ben yaşım 40 size uygunsa eger tanışmak isterim tel 05352273182

Cenk diyor ki ;

22 Mayıs, 2014, 11:04

Tabikide istediğin şekilde ne olursa olsun konuşalım sykpe adresim: [email protected] eklersen yada mail atarsan ordan konuabiliriz

fuat gündag diyor ki ;

14 Mayıs, 2014, 14:56

sizinle tanışmak işterim ben kocaeliden sizde iştersen 05302362334

akın erdogan diyor ki ;

02 Mayıs, 2014, 20:27

ya kilo problemini kafana takma zayıf olmaktan iyidir bende zayıflardan hoşlanmıyorum tanışmak istersen 0532 718 24 66 bana ulaş buradan ciddi bir arkadaşlık beklersen

ali köprü diyor ki ;

01 Mayıs, 2014, 05:27

merhaba ben ali 43 yaşındayım aslen ankaralıyım istanbul anadolu yakasındayım dolgun hanfendılerden hoşlanırım eğer sizcede uygunsa arkadaş olmak isterim saygılar tel 0530 641 49 39

erdogan diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 16:48

slm bir tanem tanışmak isterim pendik 36 yaş 166 boy 78 kilo mail [email protected] tel 05553276029 tmsj atarsan donerim

muhammet ballı diyor ki ;

26 Nisan, 2014, 08:20

merhaba sizlerle tanışmak isterim numaram : 05069323762

soner diyor ki ;

25 Nisan, 2014, 22:18

Uskudardan slm..tanisalim muhakkak… akrep.9871 hotmail com…bekliyorum

veysel diyor ki ;

25 Nisan, 2014, 11:45

slm tanısmak isterim anadolu yakası pendikteyim yas38 boy 166 kilo 79

ali can diyor ki ;

23 Nisan, 2014, 21:15

meraba dış görünüşe önem veren bir avuç insan yavrusunu önemsiyecek değilsindir umarım aldırma asıl güzellik sol yanındadır [email protected] skype adresim eklersen görüşmek isterim sizinle

Pusat Kara diyor ki ;

23 Nisan, 2014, 18:27

Selam 23 Yaşındayım İstanbulda Yaşıyorum. Dürüst Bir Dostluk arkadaşlık İstersen maddi manevi yanında olurum Yaş Kilo Boy Din Dil Irk Farketmez.. 0545 5650419 çağrı mesajını beklerim lütfenn Yalan olmasın Ciddi ve Dürüstler Çağrı mesajını Beklerim Saygıllar

emir diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 13:53

sizinle tanışmak isterim

ahmet yılmazer diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 12:50

ben kilolu bayanlara hastayım ara konuşalım 05366296891

ziya arıcı diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 10:28

fazla söze gerek yok sanırım hem benim için zor iş yazmak tanışacağım kişi ve kişiler tanısın saygılarımla 05322800073 e mesajınızı bekliyorum

tuygun diyor ki ;

22 Nisan, 2014, 08:35

merhaba; tuygun ben üsküdar dan bekar üniversite mezunu otomotiv sektöründe çalışan beyim sizde uygun görürseniz sizinle tanışmayı ve görüşmeyi çok isterim bana [email protected] veya 0 541 360 44 58 den ulaşabilirsiniz.sevgiler

adil ozdogan diyor ki ;

21 Nisan, 2014, 20:06

slm hanım efendi sızınle tanısmak ısterım ben de arkadas arıyorum kılolu olmanız benım ıcın fark etmıyor yeterkı yalansız durust bırısı olsun benım ıcın telım 05425691130 cagrı atın yeter

Engin diyor ki ;

21 Nisan, 2014, 17:53

SELAMLAR CANIM, İLANIN BENİ HEM ÇOK ETKİLEDİ HEMDE ÇOK UMUTLANDIRDI ÇÜNKÜ İSTANBULDA YAŞAYAN OLGUN VE YALNIZ OLGUN, BELLİ BİR KARIYERİ SAHİBİ EDEBİYATÇI BİR BEYİM. LÜTFEN CEVSAP VERİRMİSİN SENİNLE TANIŞMAK V GÖRÜŞMEK VE HAYATIN TÜM GÜZELLİKLERİNİ İLGİ SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE YAŞAMAK İSTİYORUM. ENGİN

gurkan diyor ki ;

21 Nisan, 2014, 17:18

[email protected] mail bekliyorum.

İLAN SAHİBİNE ULAŞMAK İÇİN AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN ( * Lütfen Tüm Alanları Doldurunuz )

Adınız Soyadınız *:
E-Posta Adresiniz * :

Lütfen yorum bölümüne sizi anlatan bir yazı yazın ve iletişim bilgilerinizi ekleyin

Yorum * :


Tüm soru ve görüşleriniz için iletişim formunu doldurunuz…

Türkiye’nin en yeni arkadaşlık ilan sitesi. olgun arkadaş, bayan arkadaş, yaşlı arkadaş, ev hanımı arkadaş, okuyan arkadaş, evli arkadaş, bekar arkadaş, dul arkadaş, zengin arkadaş, fakir arkadaş, kız arkadaş, erkek arkadaş, ev arkadaşı yani tüm kesime hitap eden arkadaşlık ilanlarını bulabilrisiniz. Hemen ilanınızı ücretsiz yayınlayıp sizde kolayca arkadaş arayanlar sitesine ilan bırakabilirsiniz. Adana, iztanbul ankara, izmir, antalya ve diğer tüm illerin kategorisine hemen ilan verip arkadaş bulabilirsiniz.

– –